- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Kardeşinize üzüldüm
Kardeşin evin faturalarını mı ödüyor? Bravo yani ne diyim. Baban bi de üstüne para istiyor. Kardeşin adına çok üzüldüm gerçekten. O evden çıkabiliyosa çıksın. Babana para verecekse gider ev arkadaşı bulur onlarla kalı laf işitmez bari. 27 yaşındaki adamla nasıl konuşacağını bilmeyen duygusuz adam. Çok sinirlendim babana
Sormayin,tek kelime etmez babama,susar icine atar hep,bu yasinda onun yuzunden antidepresan kullaniyor,askerden yeni geldi,onun yuzunden hmn bir ise girdi sirf para kazanmak faturalari odemek icin.
Görünce dayanamadım askeri değil " asgari ücret "
Ne mezunu kardeşiniz? Daha iyi bi iş bulabilir belki. Evden ayrılması konusunda destek olun. Bu yaşa kadar özgüveni çok zedelenmiştir. Kendine gelsin.
Ne mezunu kardeşiniz? Daha iyi bi iş bulabilir belki. Evden ayrılması konusunda destek olun. Bu yaşa kadar özgüveni çok zedelenmiştir. Kendine gelsin.
Ben evliyim,evlerimiz yakin haftada 1,2 gideriz aileme,babamin erkek kardesimle anlaşamaz,surekli azarlar kizar,takdir asla etnez,hep beceriksiz oldugunu soyler,benimde becerikli her isi yapan,is bitirici olarak gorur ve her ortamda soyler,
kizima laf yok der,ben 30 kardesim 27 yasinda,yaklasik 1 ay once bir araba aldik,paranin tamamini ben verdim,kardesimde askeri ucretle calisiyor,bana her ay bir miktar vererek ortak oldu arabaya,babam bunu duyunca kizdi,kustu bizle konusmadi 1 hafta,bugun gittik esimle,
elini vermedi,evlatliktan red ettim sizi dedi,ona sormamismisiz araba alirken,kardesim icin diyorki,burda yiyor iciyor yatiyor,bana para vermiyor araba aliyor diye kizdi,bu arada kardesim 1 ay oldu ise gireli askerden yeni geldi,unv mezunu,askeri ucretle is buldu,heray da evin faturalarini aksatmadan oder,moralim cok bozuk,tartistik ciktik evden geldik,agliyirum suan ,bu adam hic birseyi bize yasatmadi,bunuda kursagimizda birakti,ne yapicam bi akil verin
Sanki mutvak mutvak mi:)))Görünce dayanamadım askeri değil " asgari ücret "
Madem size bu kadar güveniyor, sizi bir ayrı tutuyor, bir gün alın babanızı, baba kız başbaşa bir yemeğe gidin.
Kardeşinizin psikolojisini, yaşadıklarını ufak ufak anlatın.
O an için anlamamış gibi görünse ve hatta size kızsa dahi oturup düşünecektir.
Babanızda evlat sevgisi yok. Kardeşiniz evden ayrılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?