- 1 Şubat 2011
- 6.681
- 159
- 163
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Kardeşinizi bi süre yanınıza alın bence...
Yazık adama...
Bu yaşında çektiği çekilir dert değil..
Babanız ezmişte ezmiş,siz sahip çıkın bi süre.
Bende goremedim,esim sagolsun verdi parayi alin ikinizde kullanin bilmiyosunuz ogrenin dedi,bizde bulduk aldık,kullaniyoruz suan babam kiyameti kopartti,evlatlikdan red edicem sizi dedi,bunun icinmi ediyosun dedim,evet dedi,susturdu beni,agladim bende gectim mutvaga,esimde geldi yanima ,hadi gidelim dedi ciktik geldik.
eşinize sarılın,öpün..babanızı da boşverin bazı insanlar değişmez uzaktan seyredin çok içine girmeyin.Bende goremedim,esim sagolsun verdi parayi alin ikinizde kullanin bilmiyosunuz ogrenin dedi,bizde bulduk aldık,kullaniyoruz suan babam kiyameti kopartti,evlatlikdan red edicem sizi dedi,bunun icinmi ediyosun dedim,evet dedi,susturdu beni,agladim bende gectim mutvaga,esimde geldi yanima ,hadi gidelim dedi ciktik geldik.
eşinize sarılın,öpün..babanızı da boşverin bazı insanlar değişmez uzaktan seyredin çok içine girmeyin.
babanız hep böyleymiştir değil mi?takmayın o yuzden.taksanız da değişmeyecek.kendinizi bari üzmeyin.işe yaramaz dediği kardeşiniz de iki okul bitirmiş.babanızın nasıl biri olduğu oglunu bu şekilde ezmeye çalışmasından belli zaten.
bu çok üzücüHaftaya tup bebek transferim var ve moralimi o kadar bozduki ankatamam,zaten 7 ay once 21 haftalik ikizlerimi kaybettim(
bu çok üzücü
bazı ebeveynleri anlayamıyorum destek olamaları gerekirken nedense köstek olurlarhemen hemen her ailede var böyle insanlar ama akraba ama anne,baba,kardeş olabiliyor atsan atılmıyor tabi ama artık evlenmişsiniz maşallah arkanızda duran bir eşiniz var size destek olan, nerde ne yapacağını bilen (siz mutfakta ağlarken hadi gidelim demesi), dediğim gibi insanlar zaten kendilerinde hata aramadıkları için genelde düzelme eğilimi de göstermiyorlar hele ki belli bir yaştan sonra hiç beklemeyin derim ..kendi ailenizi kurmuşsunuz Allah gönlünüze göre versin inşAllah :) tedavinizin meyvelerini en kısa zamanda alasınız. hedefiniz,hayaliniz,umudunuz bu olsun,sizi üzen,sıkıntıya sokan durumlardan olabildiğince uzak durmaya çalışın çünkü psikoloji herşeydir
ne demek rica ederim :) sıkmayın canınızı sizi çok iyi anlıyorum bir yandan da anladığıma üzülüyorum teselli etmeye çalışırken (benzer haller)..uzak durmak iyidir iyi gelirCok sagolun yaziniz icin,insaAllah rabbim bu sefer melegimi gonderirde herseyi unuturum onun yuzune bakarken,hayat zaten acimasiz,birde insanin babasi boyle acimasiz olunca stressizde gunler gecmiyor,hergun yeni bir sikintiyla karsilasiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?