Tatlim suanda zaten baska bir kadinla konusuyor telefonda.. yuzyuze gorusmuyorlar ama telefonda saatlerce konusuyorlar... ne konustuklarini bilemiyorum.. bir sene once falan da sahte facebook hesabi ildugunu fark etmistim. oradan da sahte sahte insanlarla gorusuyor. psikolojisi bozuk bildigin. Kadinlar nolur fotograf ekle diye israr etmisler. 20li yaslarindaki tanimadigim bir delikanlinin fotografini koymus. Tobeestafurullah ya.. Babam olan adama bak. kotu bir cinsel hayati oldugunu ben de dusunuyorum. Onun gibi seyler yapan bir adamla annem de severek isteyerek beraber olmuyordur heralde senelerce...
Cok tesekkur ederim kizlar.. Bu meseleleri kimseciklerle konusamam bu kadar rahat.. Cocuklugumdan beri sanki saklanmasi gereken bisey. Bir utanc kaynagi.. Anneme neler neler cektirdi. Cocuklarina bir fiske bile vurmadi ama annecigime yaptiklari gozumun onune hep gelir... Zavalli annem o halde ertesi gun ise giderdi..
Benimki de aynı sahte face i var hiç aldattığını v.s hissetmedm ama oradan saçma salak kadınları hep ekleyip duruyor dalga geçiyormuş onu anlamıyorum..Birde hiç doğru düzgün çalışmaz etmez pislik yarından sonra yine evde baş belasıı