Babama karşı vicdan azabı

Kesinlikle çok doğru

İyide annen öyle alıştırmış babanı farkında değil misin?Benim eşimde hazır yemeği ısıtmaya üşenirdi şimdi ben birşey yaparken bende yapabilir miyim diye deniyor hiçbirşey yapmasa sofrayı topluyor yada bulaşığı yıkıyor.Banyoya girerken çamaşır hazırlamak ne demek cidden bu kadarı uç.Benim eşimin ayak tırnaklarını askere kadar annesi kesmiş düşün eşimdeki gelişimi sen annene üzülme baban tamda anneninin olmasını istediği gibi bazı kadınlar böyle ona muhtaç olunmasından haz alırlar şikayetlenir gibi dururlar ama aslında bu hoşlarına gider.Kardeşin erkek mi bilmem ama erkekse muhtemelen babana benziyordur annen öyle yetiştirdiği için...

Anneme söyledim eve mi gitse Babam Bi süre dedim
Çok ayıp olmuş gerçekten vicdan azabı çekmekte haklısın bi helallik al derim.ne yapmışki adamcağız tv izlemekten başka.üzüldüm babanıza ve size.baba siz benim kusurumuza bakma uykusuzluk yorgunluk vs hormonlarım sinirlerim bozuk istediğiniz kadar kalın düzeyinde gönüllerini alın bari.hem sizde rahatlarsınız ruhen.

Size yatak odasıyla salon kalıyorsa +1 oda daha var demektir. Neyinize yetmediki? Kardeşinize üzüldüm ben zaten uzaktan eğitim çocukları yoruyor birde ordan oraya perişan olmuştur çocuk.
Kalabalık beni yoruyor diye ağlamanızı anlayamadım nereden geldiniz ki siz?

Allah rahmet etsin, başınız sağolsun. Benim babam da 7 yıl önce vefat etti. Benim oğlum 9 aylıktı. Akciğer kanserinden, evlerine döndükten sonra teşhis koyuldu, 7 ay sonra vefat etti.
mekanları cennet olsun inşallah Tabbim bizi cennetinde buluştursun babalarımızla..

iyi de burada ben bile esitligi savunamayacagim yani dogum yapan bir kadina karsi yardimci olunmasi gereken seyler bir kadin ve erkek icin farklidir. size kayinvalideniz geldiyse yardim etmeliydi bebegin bakiminda ama etmemis okay bu goze batabilir.

konu sahibinin babasi normalde her ise kosturan, ev isi yapan biri degilmis ki. eski kafa insan iste boyle gelmis. konu sahibi yillardir itiraz etmemis simdi mi aklina geldi ben lohusayken babam is yapmiyor diye adami kovmak? ki yazik elinden is gelmiyorsa da adam surekli eve alisveris yapiyormus, torununa oyuncak aliyormus. yazik cidden bu konudaki babayla sizin kayinvalidenizin hic alakasi yok.

bu konu babam anneme hic yardimci olmuyor normal zamanda da diye acilsa bu tepkiler gelmezdi ama onceden umrunda degilken simdi esinin doldurusuna gelip babasini kovmasi mantikli degil.

hayir ben babasıni kovmasini kesinlikle savunmuyorum zaten.
sadece lohusa ve yeni dogum yapmis bayanin yaninda erkek bulunmasını hoş bulmuyorum babasıda olsa kayinbabasida olsa.
is yapsin temizlik yapsin her ise koşsunda demiyorum tabi ama madem gittiniz cümbür cemaat hic degilse sabah kalkinca insan bir çay koyabilir en azindan diye düşünuyorum
bir cay koyabilmek icin buyuk cabalar sarfetmeye gerek yok.
insan yeni dogum yaptigi haftalar cidden insan yükü kaldıramıyor ama herşeye ragmen yinede kovmak hoş değil
kovma konusunda hic bir yorum yapmadim zaten.
sadece bayanin gozune batan seyin aslinda o donemde herkesin gozune batacak sey oldugunu soylemeye calistim.

O zaman annesini çağırmayacak Belli ki babası annesine bağımlı biri ve evinin düzeni bozuluyor eşi gidince. konu sahibinin yaptığı bencillik. Kaç yaşındaki insanları yerinden yurdundan edip üstüne bir de herkesten kendine hizmet etmesi bekliyor. annesi neden gözüne batmıyor çünkü annesi hizmet ediyor

beklentiler ve niyetde önemli tabi bu konuda.
yani iş göruyosan gör görmuyorsan kalk git durumu hoş degil.

babada değişik allah korusun anneye bir şey olsa adam sanki hayatini idame ettiremeyecek.

babada değişik allah korusun anneye bir şey olsa adam sanki hayatini idame ettiremeyecek.
İşte konu o değil. Konu babanın evde fazlalık görülmesi. ne acı ki baba hissetmiş durumu da evime döneceğim demiş

Bende toplamda riskli hamilelik cogul gebelik derken 2 sene birlikte yasadim kv kpder ile.. ama yardimci oluyor diye minnettardim yani siz biraz bunalmissiniz galiba..ki ben yalnızlığı sevmeme rağmen idare etmistim. Siz biraz toparlandiniz sanirim ondan fazla geliyor .. uzun yoldan mi geldiler yoksa evlerine gecebilirler annen de günü birlik gelebilir

1-2 hafta daha idare edin, hep beraber dönsünler evlerine. İnsanlarında düzeni bozulmuş, sizin de rahatınız kaçmış. Artık kendi başınıza halledebilirsiniz bence.

İşte konu o değil. Konu babanın evde fazlalık görülmesi. ne acı ki baba hissetmiş durumu da evime döneceğim demiş
Ya arkadaşlar okuyorum günlerdir de. Senaryolar dönmüş. Babamı kovmadım. Anneme gitse mi acaba biraz dedim. Kardeşimin de dışarıda işi oldugu için biz gidelim dedi babam da tamam dedi. Babamın haberi bile yok gitse dediğimden. Millet saldırmaya yer arıyor. Tüm her şeyi detaylıca yazamadım. Uydurup uydurup durmuş bazıları.

Kardeşim de bilmiyor ayrıca babama gitse dediğimi. Tamamen anne kız konuşması ve anlık Bi olaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…