Babama karşı vicdan azabı

Şu yazdıklarınızı babanızın yüzüne söyleyin de adam yetiştirdiği evladını görsün

E yuhhhh artık ya yuh yaa yemin ederim ağlıycam hem sinirden hem üzüntüden!!! Eşi falan geçtik artık babaya sardık, çocuğuda gece doyursun mu siz rahat uyuyun diye??????? Ay gece gece nerden okudum bu konuyu.
Al benden de o kadar.ustelik farkinda değil yazık gerçekten.

Baban senin ıcın yıllarca calısmıs sıze Bakmıs okutmus evlendırmıs, sımdı bırakta otursun dı mı hem de bas kosede otursun torun sevsin. Hatta annede otursun???
Kocam cay verdıgınde babanda yerinden hıc kalkmıyor derse canım ya sen Isıne bak bu senın ısın degıl derım babamı eve yollamam.

Kesinlikle
Birde 2 aydir yardimci oluyorlar. Koca 2 ay gik dememis insanlar yahu milletin ki 15 gun gelmiyor.
2 ay yardım istemek cok zaten. Belli ki hala daha da istiyor. Hem kendileri bakamiyor hem babayi istemiyor.
Cok ayip cok.

tam sonradan gorme vakasi ya evlenince kocaniz ev islerine yardim etti size ilgi gosterdi diye kac yillik babaniz da oyle olsun istiyorsunuz. ama sirf sizin icin. yillardir anneniz cekmis adami sesiniz cikmamis. ki adamin size yaptigi bir sey de yok.

bela mi abi bu forumdaki yeni dogum yapan kadinlar ya asiri kuruluyorum ben buna ne bu simdi

anneyi düşünen kim varsa yoksa kendisi ben öyle anladımmm

+1

Kusura bakmayın babanıza kızmayacağız ne yazarsanız yazın.
Adam hissetmiş istemediğini. Gece gece sinirimi bozdunuz resmen

Evde 3 kadınsınız ama bir bebeğe bakmaktan yorulup,sabah çay koymayı babadan bekliyorsunuz. Koysa iyi olur tabiki ama alışmamış işte, yapmıyor. Adamcağız odada oturuyormuş işte napsın? Evi silip süpürüp, yemek mi yapsın, bunu mu istiyorsunuz? Tüm ihtiyaçlarını annenizden istiyorsa oda onların arasında, sizi ilgilendirmez. Sanırım anneniz babanızla meşgul olunca size ve bebeğe yeterince zaman ayıramıyor ve sizde buna bozuluyorsunuz. Birde babam gitsin demişsiniz ya ne diyeyim ki size...

Ayrıca 10 günlük bebeğin ne zorluğu olur ki? Karnını doyurun, gün boyu uyur zaten. Sadece babanız değil annenizi de gönderip, kendiniz bakın, hem eşiniz de iş yapıyormuş. Biriniz işleri yapar, birinizde bebekle ilgilenir.

anneyi düşünen kim varsa yoksa kendisi ben öyle anladımmm
Anneyi düşünse bekarken düşünürdü.
Şuan annesi babasına hizmetle meşgulken bebeğe bakamıyor ve sevgili konu sahibine eşine ilgi alakasını azaltıyorsa, zamanlarından eksiliyorsa demek

Çuvaldız bacım, her eve lazım.

Bu arada iş yapmayan insandan hiç haz etmem, misal ablam öyledir bildiğin gelmesin istiyorum.
Canımdan çok severim ama çalan kapıyı açmayacak kadar prensestir.
E misafirsen misafir gibi haberli belirli aralıkta gel, aileden isen bir zahmet kalk çayını al, bana yük olma.

Damat rahatsiz olmuş ceycey, göze battı diyor, kaç yıllık babasını yeni kesfetmedigine göre o göz damadın gözü.
artık insanları çözdüm yaşaya yaşaya.eğer o baba biraz paralı olsaydı eve bol bol yiyecek içecek bebeğe ve kızına damada hediyeler alsaydı akşama kadar uyusa adam sesleri çıkmazdıı

Evlenip degisen cok kizinda batmistir.
Baksana kocasi yapiyormus kızın ne demek kocacigi yapcak babasi yapmayacak.
Kocanın ıs yaptıgı yerde baba ayak uzatıp gazete okuyacak ıkı ıkı dort.
Koca ıs yapiyor dıye baba da eline bez alıp sehpa silmeyecek elbette
Damat kendı evıne yapiyor babaya ne??

adam duzenını bozup gelmıs agzını da acmıyor sadece oturuyor ne munasebet babam ıs yapmıyor
Yapmayacak evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…