- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi Sweetlover
-
Şu yazdıklarınızı babanızın yüzüne söyleyin de adam yetiştirdiği evladını görsünBabam genç arkadaşlar baya genç hemde. 65 yaştan çoook uzakta. Ama insan kalkınca çay suyu koyar. Biz sabaha kadar uyumuyoruz canımız çıkıyor Babam sofra hazır olana kadar bekliyor. Belki de eşim ev işi yemek yaptıgı için kadın işi erkek işi ayırmadıgı için babam bu kadar gözüme battı.
Al benden de o kadar.ustelik farkinda değil yazık gerçekten.E yuhhhh artık ya yuh yaa yemin ederim ağlıycam hem sinirden hem üzüntüden!!! Eşi falan geçtik artık babaya sardık, çocuğuda gece doyursun mu siz rahat uyuyun diye??????? Ay gece gece nerden okudum bu konuyu.
Baban senin ıcın yıllarca calısmıs sıze Bakmıs okutmus evlendırmıs, sımdı bırakta otursun dı mı hem de bas kosede otursun torun sevsin. Hatta annede otursun???Malesef. Bilmiyorum ben o moda girmedim hic ama girsen de baban anan yuk gelmez ya. Kac sene bakmis etmis sana. Sen gel tv odasinda oturuyor diye sinir ol
Senin modun oyle degilmis hem ailene karşı.
O modu hani böyle esinden baskasi yalan anam babam bana artik sıkıcı geliyor diyenler icin soyledim canm
baba hizmetçilik yapmıyor ya ondan göze battıBaba neden bu kadar göze batmış anlamadım
KesinlikleBaban senin ıcın yıllarca calısmıs sıze Bakmıs okutmus evlendırmıs, sımdı bırakta otursun dı mı hem de bas kosede otursun torun sevsin. Hatta annede otursun???
Kocam cay verdıgınde babanda yerinden hıc kalkmıyor derse canım ya sen Isıne bak bu senın ısın degıl derım babamı eve yollamam.
anneyi düşünen kim varsa yoksa kendisi ben öyle anladımmmBen şunu anlamadım.
Babanız hep öyleydi ve siz o evde yaşıyordunuz evlenene kadar, gözünüze batmadı.
Niye şimdi iş yapmıyor diye şikayet ediyorsunuz, evlenmeden önce uyarıp annenize yardımcı olmasını istediniz mi hiç?
Damat rahatsiz olmuş ceycey, göze battı diyor, kaç yıllık babasını yeni kesfetmedigine göre o göz damadın gözü.baba hizmetçilik yapmıyor ya ondan göze battı
+1tam sonradan gorme vakasi ya evlenince kocaniz ev islerine yardim etti size ilgi gosterdi diye kac yillik babaniz da oyle olsun istiyorsunuz. ama sirf sizin icin. yillardir anneniz cekmis adami sesiniz cikmamis. ki adamin size yaptigi bir sey de yok.
bela mi abi bu forumdaki yeni dogum yapan kadinlar ya asiri kuruluyorum ben buna ne bu simdi
Evlenip degisen cok kizinda batmistir.Damat rahatsiz olmuş ceycey, göze battı diyor, kaç yıllık babasını yeni kesfetmedigine göre o göz damadın gözü.
Kusura bakmayın babanıza kızmayacağız ne yazarsanız yazın.Kardeşim kız bu arada. O zaten gitmek istiyordu. Denk geldi baba gidelim mi dedi dışarıda işleri vardı. Babam da direkt olur dedi. Çünkü onların evi merkezi bizde sıkılmış Babam sanırım. Ben sadece anneme öyle dediğim için sonradan üzüldüm. Aslında annem bana hak veriyor babamın etliye sütlüye karışmaması onu çok yoruyor. Banyodan çıkıp annemden her şeyini istiyor. Çayına şekeri kattın mı diye sorar. Annem de bezdi. Hatta bizde kalmayı sever annem ama babamsız
Anneyi düşünse bekarken düşünürdü.anneyi düşünen kim varsa yoksa kendisi ben öyle anladımmm
artık insanları çözdüm yaşaya yaşaya.eğer o baba biraz paralı olsaydı eve bol bol yiyecek içecek bebeğe ve kızına damada hediyeler alsaydı akşama kadar uyusa adam sesleri çıkmazdııDamat rahatsiz olmuş ceycey, göze battı diyor, kaç yıllık babasını yeni kesfetmedigine göre o göz damadın gözü.
Damada kim hizmet edecek anne giderse ?Annenizi niye yollamıyorsunuz?
Kocanın ıs yaptıgı yerde baba ayak uzatıp gazete okuyacak ıkı ıkı dort.Evlenip degisen cok kizinda batmistir.
Baksana kocasi yapiyormus kızın ne demek kocacigi yapcak babasi yapmayacak.
Anneye çok üzüldüm ya, 4 büyük 1 bebekle başına musallat olunmuş, herkes eline bakıyor.Damada kim hizmet edecek anne giderse ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?