iste. eger altınlar duruyorsa verirler. durmuyorsa okuluma harcadılar dersin.Merhaba hanimlar. Bu seferki dert degil danismak istiyorum sadece. Dugun gunumde gelen yakinlarimizin bazilari altinlari babama vermis babamda bana verdi bende kalsin simdi ilerde alirim dedim o sira kayinvalidemler altinlarimi istemisti vesaire o yuzden simdi kalsin dedim.simdi ben evlendikten sonra bi bucuk sene daha okudum ozel okuldu bursluydum ama bi miktar odeniyodu yine ve babam odedi esim odeyemezdi o sira babam zaten kendisi evlenmeseydinde ben vericektim bu benim gorevim dedi. Simdi aradan bikac yil gecti ama ben o altinlarimi almak istiyorum bi isimde kullanmak icin cok bisey degil ama 10 bini buluyo benim isime yaricak yani ama cekiniyorum annem biraz terstir utanmiyomusun baban seni okuttu parani verdi vesaire der diye sizce istemeye hakkim varmi siz olsaniz napardiniz?
Bence istememelisin baban yeterince sey yapmis istemek biraz ayip olurMerhaba hanimlar. Bu seferki dert degil danismak istiyorum sadece. Dugun gunumde gelen yakinlarimizin bazilari altinlari babama vermis babamda bana verdi bende kalsin simdi ilerde alirim dedim o sira kayinvalidemler altinlarimi istemisti vesaire o yuzden simdi kalsin dedim.simdi ben evlendikten sonra bi bucuk sene daha okudum ozel okuldu bursluydum ama bi miktar odeniyodu yine ve babam odedi esim odeyemezdi o sira babam zaten kendisi evlenmeseydinde ben vericektim bu benim gorevim dedi. Simdi aradan bikac yil gecti ama ben o altinlarimi almak istiyorum bi isimde kullanmak icin cok bisey degil ama 10 bini buluyo benim isime yaricak yani ama cekiniyorum annem biraz terstir utanmiyomusun baban seni okuttu parani verdi vesaire der diye sizce istemeye hakkim varmi siz olsaniz napardiniz?
Annene söyleme bence baban zaten demiş ben verecektim okul paranı diye demekki altınlarını isteme hakkin var onlar senin sonuçta Allah babana uzun ömürler versin..Merhaba hanimlar. Bu seferki dert degil danismak istiyorum sadece. Dugun gunumde gelen yakinlarimizin bazilari altinlari babama vermis babamda bana verdi bende kalsin simdi ilerde alirim dedim o sira kayinvalidemler altinlarimi istemisti vesaire o yuzden simdi kalsin dedim.simdi ben evlendikten sonra bi bucuk sene daha okudum ozel okuldu bursluydum ama bi miktar odeniyodu yine ve babam odedi esim odeyemezdi o sira babam zaten kendisi evlenmeseydinde ben vericektim bu benim gorevim dedi. Simdi aradan bikac yil gecti ama ben o altinlarimi almak istiyorum bi isimde kullanmak icin cok bisey degil ama 10 bini buluyo benim isime yaricak yani ama cekiniyorum annem biraz terstir utanmiyomusun baban seni okuttu parani verdi vesaire der diye sizce istemeye hakkim varmi siz olsaniz napardiniz?
Ben olsam isterdim ne demek okuttu tabiki okutacak dogurduysa bakacakta okutacakta bunu minnetinz varmis gibi soylemisiniz alin altinlarinizi
Benim annem ses cikarmasa da benim utanmam var. İsteyemezdim hayatta.Merhaba hanimlar. Bu seferki dert degil danismak istiyorum sadece. Dugun gunumde gelen yakinlarimizin bazilari altinlari babama vermis babamda bana verdi bende kalsin simdi ilerde alirim dedim o sira kayinvalidemler altinlarimi istemisti vesaire o yuzden simdi kalsin dedim.simdi ben evlendikten sonra bi bucuk sene daha okudum ozel okuldu bursluydum ama bi miktar odeniyodu yine ve babam odedi esim odeyemezdi o sira babam zaten kendisi evlenmeseydinde ben vericektim bu benim gorevim dedi. Simdi aradan bikac yil gecti ama ben o altinlarimi almak istiyorum bi isimde kullanmak icin cok bisey degil ama 10 bini buluyo benim isime yaricak yani ama cekiniyorum annem biraz terstir utanmiyomusun baban seni okuttu parani verdi vesaire der diye sizce istemeye hakkim varmi siz olsaniz napardiniz?
Evlenmeyi bilen kendi masraflarinu karsilamayi da bilir. evlendikten sonra ikinci bir ozel okulu karsilamis babasi. İyi valla dünyaya getirdiler diye ölene kadar asalak olalim insanlara.Ben olsam isterdim ne demek okuttu tabiki okutacak dogurduysa bakacakta okutacakta bunu minnetinz varmis gibi soylemisiniz alin altinlarinizi
Haklisiniz ama benim demek istedigim zaten altinlar konu sahibinin degilmi yani babasinda odunc duruyordur haliyle babasibin butcesinden istemiyor ki burda babasinin katkida bulunacagi durum yokKız evlenmeye hazırsa kendi bütçesini hazırlamaya da, kendi sorumluluğunu da üstlenmeye hazır demektir. Evli kızının evinin bütçesine katkıda bulunan bir baba hakkında bu şekilde yazmanız çok yakışıksız ve yanlış.
Sonucta babasi destek cikmicak ki arkadasin kendi altinkari ihtiyaci varmis oyizden almali babasinin kendi kesesinden istemiyorkiEvlenmeyi bilen kendi masraflarinu karsilamayi da bilir. evlendikten sonra ikinci bir ozel okulu karsilamis babasi. İyi valla dünyaya getirdiler diye ölene kadar asalak olalim insanlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?