- 12 Haziran 2020
- 2.110
- 7.281
- 108
- Konu Sahibi Camille_claudel
Kart zampara , azgın teke araştırsan belkide torunu olan bir dede .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hayir cok sert bir mail yazdim, artik rahat birakir diye umuyorum ama toplumda artik o kadar normal karsilaniyorki asiri sasirdim.
Adam babamdan buyuk ne munasebet ne aski diyorum ama oyle deme o da insan diyince tuhaflik bende mi acaba dedim.
Ben sizin yerinizde olsam tacizi hissettiğim An amire müdüre giderdim niye kendim ugrasyim kurumda böyle bişey varsa amirim gerekeni yapsın emaille çözülecek is değil sonuçta işinizi garantiye alın ne malum yarın öbür gun babası yaşında adamım bana kendi asıldı demeyecegiYok hayir cok sert bir mail yazdim, artik rahat birakir diye umuyorum ama toplumda artik o kadar normal karsilaniyorki asiri sasirdim.
Adam babamdan buyuk ne munasebet ne aski diyorum ama oyle deme o da insan diyince tuhaflik bende mi acaba dedim.
Odaniza kahve getirmek soyle dursun sizden is arkadasligi disinda 1 yakinlik kurma arayisinin beyani oldu mu ki? Yanlis yorumlamis olabilir misiniz?Yok hayir cok sert bir mail yazdim, artik rahat birakir diye umuyorum ama toplumda artik o kadar normal karsilaniyorki asiri sasirdim.
devam ederse direk şikayet edin gerekli yerlere..
tuhaflık sende değil canım bunu normal görenlerde.. valla sinir oldum seni düşünemiyorum
Ben sizin yerinizde olsam tacizi hissettiğim An amire müdüre giderdim niye kendim ugrasyim kurumda böyle bişey varsa amirim gerekeni yapsın emaille çözülecek is değil sonuçta işinizi garantiye alın ne malum yarın öbür gun babası yaşında adamım bana kendi asıldı demeyecegi
Insanlarin rahatligina ben de inanamiyorum.
Benimle ilgilenen genc erkekler de oldu, hayir dedigim an anlayip geri cekildiler.
Ben bunu gorur gormez kapimi kapatiyorum hala gelip kahve getiriyim mi diyor ya? Senin kahvene….
pedofil olarak gordugumu soyluyorum
Odaniza kahve getirmek soyle dursun sizden is arkadasligi disinda 1 yakinlik kurma arayisinin beyani oldu mu ki? Yanlis yorumlamis olabilir misiniz?
olayin dogrulugu yanlisligi bir yana ama pedofili ile bunu bir tutmayin lutfen. yas farki olabilir evet, yine de bu pedofili ile bir tutulacak konu degil.
+1Yanınızda göz yaşartıcı spray taşıyın. Her asılmasında sıkın. İtin saldırısına uğradım sıktım diyin. Bu pisliklerin yaptığı normal karşılanıyorsa kadınların kendini koruması haydi haydi normal olmalı :) Yeter artık.. O arkadaşlarınız da tacizi aşk diye masumlaştırdıklarına göre hepsi aynı pislik. Sapıklar.
Yani yaşından dolayı bu kadar ağır hakaretleri bence hak etmiyor.
Insanlarin rahatligina ben de inanamiyorum.
Benimle ilgilenen genc erkekler de oldu, hayir dedigim an anlayip geri cekildiler.
Ben bunu gorur gormez kapimi kapatiyorum hala gelip kahve getiriyim mi diyor ya? Senin kahvene….
Yanınızda göz yaşartıcı spray taşıyın. Her asılmasında sıkın. İtin saldırısına uğradım sıktım diyin. Bu pisliklerin yaptığı normal karşılanıyorsa kadınların kendini koruması haydi haydi normal olmalı :) Yeter artık.. O arkadaşlarınız da tacizi aşk diye masumlaştırdıklarına göre hepsi aynı pislik. Sapıklar.
Yanınızda göz yaşartıcı spray taşıyın. Her asılmasında sıkın. İtin saldırısına uğradım sıktım diyin. Bu pisliklerin yaptığı normal karşılanıyorsa kadınların kendini koruması haydi haydi normal olmalı :) Yeter artık.. O arkadaşlarınız da tacizi aşk diye masumlaştırdıklarına göre hepsi aynı pislik. Sapıklar.
burası herkese açık site .eleştirimi yaparım.izin alacak değilim.site yönetimi gerekirse banlar sen susturamazsınSana ne ceycey? Yorumumu beğenmediysen beğenmedim bırakıp geçebilirsin. Seni bilmem ama evet ben çok mükemmel bir insanım teşekkürler.
Sus mu dedik öfburası herkese açık site .eleştirimi yaparım.izin alacak değilim.site yönetimi gerekirse banlar sen susturamazsın