- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
Çok denedim bir işe gireyim ne olursa olsun dedim eşim olmaz mesleğin var mesleğini yap dedi. Ama meslegimden de iş bulamıyorum şimdi. Annem de öyle mesleğini yap diye tutturmus vaziyette. Eşime her yolu denedim bak evde çok sıkıldım bi işe gireyim çevrem olsun eve 3 5 katkım olsun dedimbabanın durumu unuttuğunu sanmıyorum belliki yok adamda mahcup etmenin ne manası var ki istersen bulup buluşturur borç harç büyük ihtimalle ama ne gerek var bir evlat olarak babanı incitme zor duruma düşürme,araba biraz düşük fiyat verirseniz şak diye satılacak birşey araba satamamak diye birşey yok yani en kötü olasılık bu olsun.yada arabanın üstünden kredi çekip bir an önce iş bulmaya bakacaksın.iş seçmeden bakılınca bulunabilen birşey hiç yoktan iyidir mantığıyla bir cafede garsonluk,sekreterlik gibi işler bakabilirsin elbet bulunur bu tarz işler.hem evde oturup hem borç kapanmasını bekleme,ev senin ve eşinin masraflarıda 'ikinize' ait.eşin yettiremeyebilir,erkek diye insanları para basma makinesi olarak görmenin bi erkek olup ev geçindiremiyor mu demenin manası yok.belli ki o da çıkış noktası bulamıyor artık babanı son çare görmüş.adam evini elinden geldiğince döşemiş düğün yapılmış,belliki işinde gücünde evi için çalışan bir adam.el ele verip farklı çözümler üretmeye çalışın