- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 48
- 32
- Konu Sahibi ThinkinPinky
-
O benim kalbimi kırarken, içimi acıtırken iyi ama.biz, babasi kasini cattiginda utanan ,yanaklari kizaran bi nesildik...
ne zaman boyle laf atma,kapi carpma ,tehdit etme ,hatta siniri asip öldürmeyi dusunecek kadar merhametsiz olundu....
Onun da var akıllı telefonu , sorun bunla alakalı degilElinde sürekli ıphone mu var , kuşak çatışması , baban halen eski devirde kalmış bu durumu çok kişi yaşıyor , ama geçici sanırım
Diyecegimi sanmıyorum iki yabancı gibiyiz hicbi zaman sevgisini gösteremediOlur boyle seyler ara ara fazla takma burda en onemli etken annenin arayi bulmasi. Sinirinden boyle diyosun evlenince ah babam diyceksin. Onlarin hakki asla odenmez. Annenle konus anlat derdini icini dok.
Para vermeye devam ederler yani belki bu kadar rahat harcayamam gerçi ama. Yarı yarıya bitti sayılır, sürekli birlikte olunca böyle oluyo ya çok pişmanım baska bir yeri yazmadıgımaVallahi haklısın kuzum. Lakin yurda taşınırsan maddiyatın ne olacak ailen para vermeye devam eder mi? Öğrencilikte parasızlık hiç çekilmiyor.
Kaçıncı sınıftasın okulu bitirince kaçsan?
Onun da var akıllı telefonu , sorun bunla alakalı degil
Bugün konularda babadan açılıyo
Kızı suçlayacağınıza babasının babalığını sorgulamanız gerekmiyo mu? Herkes baba değil malesef konu sahibi için demiyorum ama sırf çocuk sahibi oldu diye kutsal bi varlık olmuyo üzgünüm. Düşününki dünyanın en kötü en acımasız insanı baba oldu(ki çok zor bişey değil) bu onu iyi bi insan mı yapar. Tamam bi yere kadar belki bi tık altta kalmakta her söylenene cevap vermemekte fayda var ama herkesin bi sabrı var tutamıyo insan kendini bunu yaşamayan anlayamazbiz, babasi kasini cattiginda utanan ,yanaklari kizaran bi nesildik...
ne zaman boyle laf atma,kapi carpma ,tehdit etme ,hatta siniri asip öldürmeyi dusunecek kadar merhametsiz olundu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?