- 24 Temmuz 2015
- 670
- 1.674
- 28
- Konu Sahibi ThinkinPinky
-
Çok daha kötü babalar duyduk, okuduk burada.
Ben ölmesini isteyecek kadar kötü bir adam görmedim.
Verdiği emeklere, iyiliklere bakarak hoşgörü gösterilebilir.
Kızdığım ne biliyor musunuz?
Bu evlatlar, ben de dahil yanlış anlamayın salak gibi aşık olup el oğlunu ve onun anasının babasının
kahrını daha çok çekiyoruz. Onlara tahammülümüz daha bir yüksek oluyor.
Gerçekten adil değil bu.
Bugün iki oldu aklımda şu söz.
Zihin fukara olunca,fikir ukala olurmuş. Matmazelimi andım yine♡
o zaman kocanız sizin oğlunuzu dövünceNeyin pesindesiniz pardon? Neyin primini yapmaya calisiyosunuz? Orda uygulanan bir siddet varda ben mi okumadim veya gormedim? Her ailede illa ki oluyor boyle tartismalar ben de cok yasadim hatta kendimi bile gordum ama sonra ne gereksizmis dedim. Ne babalar var kizlarina tecaviz edip satan! Ben burda buyutulecek birsey gormedim fikrimi belirttim..
o zaman eşiniz çocuğunuzu döverse karşısına geçip çekip çekirdek mi çitliceksiniz? Yoksa heyt kocam be diyip sırtını mı sıvazlıcaksınız? Sonuçta öldüredebilirdi?Neyin pesindesiniz pardon? Neyin primini yapmaya calisiyosunuz? Orda uygulanan bir siddet varda ben mi okumadim veya gormedim? Her ailede illa ki oluyor boyle tartismalar ben de cok yasadim hatta kendimi bile gordum ama sonra ne gereksizmis dedim. Ne babalar var kizlarina tecaviz edip satan! Ben burda buyutulecek birsey gormedim fikrimi belirttim..
Haklısınız sinirle açtım tabi ama içimi dökmek istedim bu tarz şeyler arkadaslara falan anlatılmıyor çünkü..
Umarım düzelir.
Tamam sagol baci soruyum bi eczaneden orgumu oruyon senHacı valla bilmiyom ama heralde aktarda satilacak hali yok eczanede satilirdir
Şimdi de dayak yiyenlere ezik dediniz. Hiç güleceğim yoktu. Allaha havale ediyorum ve acıyorum bu tarz düşüncelere allah yaşatmasın ne diyelimÇok komiksiniz babamdan bir tokat bile yemedim . Eşim elini bile kaldırmaz.
Sizin gibi ezikler çok dayak yediği için bu kadar tepki veriyor.
Düzelecek emin olun ki düzelecek. Ama demekki evlat desteği gerekiyor. Babanızda insan aşamadığı durumlar var. Belki sizin desteğinizle yola girecek.Haklısınız sinirle açtım tabi ama içimi dökmek istedim bu tarz şeyler arkadaslara falan anlatılmıyor çünkü..
Umarım düzelir.
Nasıl bir üniversite ise dediğin, gerek okuldaki gerekse benim yurtlarda kalan arkadaşlarım öyle varoş bi şekilde eğlenmiyor hiçbir zaman :)Ha bu arada ankarada yaşadığım şehirde ünv okuyorum.
Burda yurtta kalan kızların halini de görüyorum.
Hepsi o sevgiliden öbürüne
O eşcinsel partisinden diğerine oohh vur patlasın çal oynasın
Ders mers hak getire
Orda nası hayatlar olduğunu da yurtta kalmış herkes bilir bence
Bu arada üzgünüm ama kykdan aldığın burs yurtta kalmana yetmez
Çalışman falan gerek
O da senin gibi sıkıya zora gelemeyen bi tip için zor be canım
Ne oldurmesi ya valla ben bu milleti anlamiyorum felaket tellali gibilerBelki her baba sizin tontişkopoşko babala
o zaman kocanız sizin oğlunuzu dövünce
o zaman eşiniz çocuğunuzu döverse karşısına geçip çekip çekirdek mi çitliceksiniz? Yoksa heyt kocam be diyip sırtını mı sıvazlıcaksınız? Sonuçta öldüredebilirdi?
Bugün yanlizimda eşimin başına kışlık corap oruyomTamam sagol baci soruyum bi eczaneden orgumu oruyon sen
Emin misiniz?
1 tokattan ne olur öldüreni bile var ne olacak yeaaa yazanlar şiddete normal bakan insanlar, yani uğradıkları şiddeti kendilerince meşru bulup göstermeye çalışsan insanlar. Kabaca biz ne dayaklar yedik bu dayak mı yazan insanlar yani. Ben şiddete maruz kalmadığım için asla kabullenme, ya ne olacak altı üstü bir yumruk vb şeyler asla yazmadım yazmam. Allah katı vatan millet sakarya tipi yorum yapan sizsiniz ben değilim.
Inanin cok komiksiniz olayi nerelere cekiyosunuz allah askina burda kizina zulm eden bir baba mi var? Siz kac yasindasiniz allah askina sizin kocaniz cocugunu dovsun falan konu sahibiyle birlikte bi psikiyatriye gitmenizi oneririm o zaman. Nerde kald edep nerde kaldi saygi nerde kaldi evlat olmanin verdigi ahlak? Hani gercekten zulm eden bir baba olsa inanin susucam ama burda abartilacak birsey yok! Tamamiyle nankorluk var! Simariklik var! Yemek yedigi tabagi pisletmek var!o zaman eşiniz çocuğunuzu döverse karşısına geçip çekip çekirdek mi çitliceksiniz? Yoksa heyt kocam be diyip sırtını mı sıvazlıcaksınız? Sonuçta öldüredebilirdi?
Ay seviyorum sizleri opuyorum yanaklarından kolay gelsin sana guzel guzel ör emiBugün yanlizimda eşimin başına kışlık corap oruyomoff ip dolaştı
Daha kötüler var diye yanlış bir şeye tepki mi vermeyelim ?
Ölmesini istiyorum nerede demiş görmedim ama kardeşi ile kavga etti diye kafasına vurulan , tepki olarak kapı çarpılınca seni gebertirim diyen baba.
Evlenince kahır çekmeyen , eşine ailesine hakkını yedirmeyen birsürü kadın var .
Zaten herşeye boyun eğenin değer gördüğü falan yok. İnsan kendine değer vermeli.
Saolasin bacım bitiriyimde modelini veririm sende örAy seviyorum sizleri opuyorum yanaklarından kolay gelsin sana guzel guzel ör emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?