- 18 Nisan 2015
- 250
- 76
- 18
- Konu Sahibi ThinkinPinky
-
İnsanlar cahil insanlar ezik insanlar tutsak olmuş insanlar zavallı artık insanlar düşünemiyor insanlar artık bitmiş insanlıkla beraberİnsanlar vicdansız, insanlar nankör, insanlar ŞIMARIK, insanlar tahammülsüz, insanlar ilgi saplantılı, insanlar sapkın, insanlar saçma bi özgürlük peşinde, insanlar saygısız, insanlar hadsiz...
İyide olay o değil ki. Bir şeye karıştı diye etmedim bu lafları.. aşırı tepki verdi bana kardeşime kızdım diye dövücekti neredeyse diyorumLa 32 yasina geldim evliyim cocugum var babam aldigim kilodan giydigim kiyafete kadar karisirbu kadar sinir olacak bir durum yok kapi carpmak ne demek.. kendini tutmayip ne yapacaksin mesela.. git saril babani op adam ilgiliymis de daha ne..
Maalesef..İnsanlar cahil insanlar ezik insanlar tutsak olmuş insanlar zavallı artık insanlar düşünemiyor insanlar artık bitmiş insanlıkla beraber
Ben de zamanında babamdan dayak yedim ve babamı öldürmeyi de düşünmedim hanfendi.İsterse dünyadaki herkes birbirini doğrasın? Bu 21 yaşındaki bir kızın kafasına vurulmasını gururunun incitilmesini haklı mı çıkarıyo? Başka kötülükleri göstererek bunu hafife almanız çok ilginç gerçekten demekki kocanız bi gün kafanıza kafanıza vursa veya babanız en azından öldürmedi çok şükür diyip güle oynaya gezeceksiniz
İyide olay o değil ki. Bir şeye karıştı diye etmedim bu lafları.. aşırı tepki verdi bana kardeşime kızdım diye dövücekti neredeyse diyorum
Mesajın sonuda kamu spotu gibi olmuşBabaniz evdeyken kavga etmeyin ablacigim. Benimkiler birbirine girdiginde hakli haksiz demeyip ikisine de kiziyorum cunku konusularak halledilecek meseleyi kavgayla cozmemeleri gerekiyor.
Adim gibi eminim kavga etmenize kizdi baban ve tepki gosterdi gelecek sefere o evde yokken parcala kardesini
Valla ben bu yaşıma geldim daha babamın karsisindan laf söylemeye çekinirim kırılır üzülür diye
Şimdiki gençlik çok tahammülsüz gerçekten
Bugün iki oldu aklımda şu söz.Valla ben bu yaşıma geldim daha babamın karsisindan laf söylemeye çekinirim kırılır üzülür diye
Şimdiki gençlik çok tahammülsüz gerçekten
Ben bu düşünceyi savunmuyorumki. Babasına karşı sinirle böyle bişey düşünmüştür eminimki. Bana ters düşen düşünceniz bu en kötüyü gösterip kötüyü iyi gösterme çabanız. Yok ülkenin kültürüymüş yok ikinci üniversite yok ankaranın göbeği. Ne alakasız şeyler bunlar? Ben insanların düşüncelerine bakarım kaç üniversite okuduğunuz beni ilgilendirmez ki bu devirde üniversite okumayan mı kaldı çok da bi ölçüt değil zaten üzgünüm.Ben de zamanında babamdan dayak yedim ve babamı öldürmeyi de düşünmedim hanfendi.
Dünyanın en ezik insanı olup kendine güvensiz sorunlu biri de olmadım çok şükür
Gayet iyi bi işim var ve ikinci ünvmi okuyorum.
Kızın gururu incindi eyvallah da e peki bu olanlar babasını öldürmeyi düşünmesini haklı mo çıkarıyo?bu kadar uçmayın ya bu çok ciddi bişey.
Kaç insan vaktinde anasından babasından dayak yememiştir acaba?
Yani bu ülkenin çok büyük bi kısmı böyle büyüdü kusura bakmayın
Ben köyde yaşamıyorum gayet ankaranın göbeğinde medeni ve okumuş bi ailede büyüdüm.
Ben haline şükretsin demiyorum ama babasını öldürmeyi düşünmesine de pes diyorum
Bu kadar nankör olmamalı insan
Ben de şu an aileme bayılmıyorum sevgimden ölmüyorum
Ama vicdanen anam babamdır ne saygısızlık ederim ne de tek bi saçlarının teline zarar gelsin isterim.
Kendinizi o ebeveynin yerine koyun.
Çocuğunuz sizi öldürme planları yapsa ne hissederdiniz acaba
Ayrıca babasına bi sorsak kim bilir neler anlatacak
Hiçbişey tek taraflı değildir
Genel olarak yazdm ben sikayetini . Dağınık dedi diye şikayetçisin. Ve kardeşine bağırma diye sana kızıp kafana flan vurduya genel olark yazdm herkez burada elestiriyor.Dağınık dedi .diye mi kapı çarptım ben önce düzgün oku sonra eleştir
Babaniz evdeyken kavga etmeyin ablacigim. Benimkiler birbirine girdiginde hakli haksiz demeyip ikisine de kiziyorum cunku konusularak halledilecek meseleyi kavgayla cozmemeleri gerekiyor.
Adim gibi eminim kavga etmenize kizdi baban ve tepki gosterdi gelecek sefere o evde yokken parcala kardesini
Baba dayağı ile koca dayağı bir değil bu birincisi.
Ikincisi babası kafasına vurdu diye evden kacsin öylemi karşısında ki insan BABASI kocası değil.
Ah keske annemde koysa da biraz babam sakinlesse annem koymadigi halde babam bir kac gun sakin olsa sen benim yemeklerime ilac koyuyorsun diye kavga cikariyor valla bizim gordugumuz seyleri konu sahibi gorse artik ne yapardi bilmiyorumBi arkadaşımın annesi eşi sinirli diye yemeğine antidepresan koyuyomuş. Ne kadar doğru bilmem ama işe yarıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?