Babamı bir ömür affetmeyeceğim

Ben de babamı bir ömür boyu affetmeyeceğim.
Kırgınlık yok içimde artık öfkeliyim,sen henüz o noktaya gelmiş görünmüyorsun ki umarım gelmezsin.
Babam ve insanlıktan nasibini almamış sülalesi hakettiğini inşallah bulur.

Allah yüreklerine merhamet versin başka yapacak,diyecek bir şey bulamıyorum ben.

Canım herkes anne baba olamıyor malesef
Babanda değişmez takmayacaksın, verdigin deger az olursa yaptıklarına uzulmezsin.
Sen evlat olarak görüşüyorsun vicdanın rahat, gerisini bosver
Bende öğrenim ve harç kredilerimi okul bittikten sonra kendim ödedim , babam disarda rahat yer gezer (kadınlar dahil) ama bize gelince 3 kurusun hesabını yapar. Annemin maaşını da o alır , az bi para ya verir ya vermez.
dedigin gibi baska evlat olsa yüzüne bakmaz ama Allah'ın gücüne gider diye görüşüyorum sadece , ama ne sevgim var ne nefretim. Eskiden öfkem vardı , artık o bile yok , gorüsmek zorunda oldugum herhangi bir komşu gibi benim icin.
Senin annen ne guzel yapmış boşanmış , benim annem bunu yapamadığı icin onada cok kızgınım.
Neyse sadede geleyim, Allah bir kapıyı kaparsa digerini acarmış , evlendim ailemde olmayan dürüstlüğü ,deger görmeyi esimin ailesinden gördüm , gercek aile nasıl oluyormuş anladım , kpederimi babamin yerine koydum. Allah bin kere razı olsun onlardan,
İnsallah Allah senide iyi insanlarla karşılaştırsın , cok iyi bir yuva kurup gercek bir ailen olsun insallah

Ben de hep bunun hayalini kuruyorum. Mutluluğuna çok sevindim
Umarım benim de karşıma çıkar o doğru ailenin doğru oğlu :)

Babamdan cidden nefret ediyorum ya. Bugün beni deli etti. Anca bugün evine çağırabildi beyefendi.
Eve girdim kovboy filmi izliyordu hemen dost tvyi açtı eline de bi tesbih almış aman tanrım o nasıl bi gösteriş görseniz ağzınız açık kalır(alkol alır hayatından karı kız eksik olmaz).
Ben namaz kılıcam dedi tamam ben de mutfağa geçiyim dedim, hayır burda otur diyo. namaz kıldığını gösterip gösteriş yapıyo minicik aklıyla.
zavallı karısı en çok da ona üzülüyorum. Bıkmış artık grip olmuş bi de o halde deli gibi dönüp duruyor evde, sürekli hizmet ediyor.
Yanında çalışan bi adamın çocuğu geldi ona 200 tl harçlık verdi beni de içeri gönderiyo harçlık verirken
Sanki çok meraklıyım parasına. Keşke hayatımdan çıksa aslında ya. Benim bi özel bursum bi de kredim var annemin de maaşı valla bi şekilde yetiririz. Belki yetiremeyiz ama sinir bozukluğundan da çatlamam en azından.
Öyle kaba öyle gıcık bir insan ki sürekli bağırıyor lafını geçirmeye çalışıyor. Korkutuyor beni de çevresindeki herkesi de. Yazık ona ya parası olmasa kimse onun yüzüne bakmaz. Tüm akrabalar sırf para onda diye yakın davranıyor zaten.
Ben asla böyle biri olmayacağım ya onu gördükçe deli oldum ben bu adamın çocuğu olamam. ohh döktüm içimi

Son düzenleme:
keşke söylemeden haber vermeden gitseydin bakalım ne diyecekti ?
ne olursa olsun aman aranı bozma ilerde çok pişman olursun baban nede olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…