BABAMI BIZE BAĞIŞLA ALLAHIM

Öncelikle başınız sağolsun rabbim sabir versin.bende beş ay önce babamı kovidden kaybettim. Ölüm raporunda kovid yaziyor.aslında resulsitasyonda yatarken fena değildi ne zamanki yer kalmayınca yoğun bakıma çektiler adami entube ettiler bitirdiler .hani kovide inanma yanlar varya akıllarına şaşıyorum imamlarda ve mezar kazicilarda gassallarda takat kalmadı mezarlıklarda yer kalmadı hala neyin kafasını yaşıyor bu millet anlayamadim.

Çünkü covidden değil başka sebeplerle vefat ettikleri için öyle yazılıyor malesef. (Kalp krizi, kalp durması, organ yetmezliği vs) Başınız sağolsun
babam ın ölüm sebebi o allahın belası olmaz olası kovid denen şey. kovid olduğu için insanların kanları pıhtılaşıyor ve kalp krizi geçiriyor. o sizin dediğiniz sadece kılıf

neden herkes hepimiz normal odadayken iyi olup yoğun bakıma girince bir şekilde gittiklerini düşünüyoruz. ne oluyorsa yoğun bakımda oluyor. ne yapıyorlarsa orda yapıyorlar

ben de 13 gun önce kaybettim babami. durduk yere bir kalp krizi. 2 saat içinde, kendini bilirken gidiverdi aramizdan. gogsum sıkışıyor, midem bulaniyor. ne uykuya dalabiliyorum ne sabah uyandigimda kafami toparlayabiliyorum. hep pişmanliklar. o sabah aramadim. arasaydim belki doktora erken giderlerdi.

Vicdan yükü cok ağır mış. keşkeler ahlar. Benim babamın sebebi de normal kalp krizi olsaydı. 13 gün o yoğun bakımda yanlız yatmasaydı. orada ne oldu ne bitti düşünmek bizim kabusumuz oldu. Rabbim yattığı yerde dinlendirsin hepsini , mekanları cennet olsun. Bizlere de sabırların en büyüğünü versin.

Entübe edilmiş insanların yakınları hep aynı şeyi söylüyor bu beni iyice düşündürmeye başladı.
Bugün eski bir arkadaşımla konuştum tesadüf ben anlatmadan o anlattı onunda babası covit oluyor 2 gün sonra daha halsiz hissediyor hastaneye gidiyor yatırılması gerektiği söyleniyor ve sonra entübe vefat..
ETRAFINDA ENTÜBE OLMUŞ İYİLEŞEN KİMSE VARMI?

Sizinde başınız sagolsun Rabbim sizlere ömür versin
Covit yazıyordu ölüm raporunda peki babanızı size teslim ettilermi yoksa onlar mı mezarlık işleriyle ilgilendiler.
İnanmayan insan hala varmi acaba bunca insana rağmen

Reactions: Jou
dayım çok şükür atlattı 65 yaşında kalp hastası sayısı kalp ameliyatı geçirdi diyebilirim

neden herkes hepimiz normal odadayken iyi olup yoğun bakıma girince bir şekilde gittiklerini düşünüyoruz. ne oluyorsa yoğun bakımda oluyor. ne yapıyorlarsa orda yapıyorlar
Normalde bir yerimiz ağrır ve x bir hastaneye gideriz muayene oluruz bize ilaç verir kimi zaman o ilaç iyi gelir ağrımız geçer. Kimi zamanda ilaç yan etki yapar yada ise yaramaz o zamanda başka ilaç verir doktor taki doğru ilacı bulana kadar.
Bu hastalıktada yoğun bakımda.. tedavisi olmayan bir hastalık için her ilacı deniyorlar hangisi tutarsa hangisi işe yararsa olur ise yararsa ne alâ yok tutmazsa kalan sağlar bizimdir !

Hastalar neden yoğun bakıma alınıyor sizce? Allahım yorumlara bak şaka gibi. Hastalar evet konusabılıyor son ana kadar ama kandakı oksıjen değerleri o kadar düşüyor ki solunum cihazına bağlamak durumunda kalıyorsunuz. Boğularak ölmelerini tercih ediyorsanız götürmeyin hastanelere. Evde kendiniz tedavi edin nefes alamamak neymiş görünce anlarsınız. Sağlık personelleri kendi hayatlarını riske atarak bakıyor bu hastalara. Entübe olunca ölmüşmüş, acaba hasta çok kötüleştiği için entübe edilmiş olabilir mi?? Covid olan hastanın yani pcr pozitifliği olan her hastanın raporunda covid yazar, yazmayınca sağlık bakanlığı onaylamıyor o ölüm belgelerini. Boş boş konuşuyosunuz. İnanmayanlar gitmeyin hastanelere yakınlarınız elinizde ölsün o zaman anlarsınız covıd neymış. Cahilliğin bu kadarı gerçekten fazla.

Bu pişmanlıklar bizi mahvedecek
Hastaneye gitmeseydi.. gitseydi ..
Öpseydim ..sarilsadim .. koklasaydim.. bırakmasaydım.. off

Merhaba benim var, 10 gun entube kaldi devlet hastahanesinde yatti su an eve cikarmislar.
Ilk zamamlarda 40 gun kalan vardi, o tamamen sagligina kavustu aklima bu kisiler geldi.
Basaksehirde tedavi goren cok agir yakinim vardi kanser ve felc gecmisli 80 li yaslarda oda cikti.

haddinizi bilin. sen neye göre konusuyorsun allah aşkına. hariçten gazel okuma. babam kovidden öldü raporunda kovit yazmıyor diyorum anlaman mı kıt senin. boş boş konuşan sensin.

Son düzenleme:
Yapmayin yogun bakimlarda o kdr cabalayan doktorlari dusunun yorumlar cok kotu yogun bakima girdi öldü ne demek virus ztn kan yapisini degistirip zayif organlara yerlesiyor etrafinizda hic durup dururken kalp krizi geciren yokmu cogu bilmeden hastalanip vefat edenler bence, bende kalp krizi haberlerine cok uzuluyorum

haddinizi bilin. sen neye göre konusuyorsun allah aşkına. hariçten gazel okuma. babam kovidden öldü raporunda kovit yazmıyor diyorum anlaman mı kıt senin.
benim halamda evde coviti atlattı vefat edenden bahsediyorum covitken evdeydi ve çocuklarına bulaştırdı çocukları covit olarak düşünmemişler astım hastasıydı nefes alamama şikayeti ile gitti hastanede yoğun bakıma alındı cigerleri bitmiş coviti atlatmış ama ciger kalmamış dedi doktor hastanedeki 3.gün sabah vefat etti

Bu pişmanlıklar bizi mahvedecek
Hastaneye gitmeseydi.. gitseydi ..
Öpseydim ..sarilsadim .. koklasaydim.. bırakmasaydım.. off
bu babalıkk duygusu beni burda mahvettii
bende 15 yaşımdayken kaybettim babamı çok iyi anlıyorum herkesii
yaşayan bilir bunu valla şuan oturup babam özleminden ağlıyorumm
allah kimseyi ne annesiz ne babasız bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…