BABAMI BIZE BAĞIŞLA ALLAHIM

Allah sabır versin canım
Babacığına rahmetiyle muamele etsin
Hepimiz bir sebepten göçeceğiz ...

Okurken içim parçalandı bunları duymak okumak ve böyle olmaya devam edeceğini bilmek Rabbim hepimize sabır dayanma gücü versin

Evet sadece bizmi bunu yaşıyoruz diye üzüldük garip sessiz sakin bisey demeden gitmesi..
Son bisey deseydi konuşmasa yüzümüze baksaydi doktorlara çok kızgınım çok

Kendimizi suçlamaktan delirmek üzereyiz. Özellikle kardeşim aklını oynatacak nerdeyse. Neden plazma verilmedi neden söyle yapılmadı. bazı tedavi şekilleri aile söylerse yapılıyormuş. Diyoruz ki kör mü olduk sağır mı olduk da bilemedik neden araştırmadık neden başka yere götürmedik , arabasını satsaydık özellere götürseydik en azından görürdük , neden... neden.... neden....
yetim kalmak , babasız olmak , köşede oturan bir babanın olmaması , bir daha onu hiç göremeyecek olmak...
Baban yok kimsen yok
Baban gitti herşey bitti

-Acaba hastanede o hava makinesini taktılar sesli gürültülü çalışıyor dayanamadı bunaldı ondanmı yoğun bakıma aldılar?
-Çocuklarımı çağırın eve gideceğim mi dedi?
-Entübe etmek dahami kolaylarina geliyor ?
-Her ilacı denediler mi ?
-yoruldular ama Gerçekten çaba sarf edildimi?
-durumu kötülesince anlıyorlar ailesine gelin görün niye demiyorlar?
Yemek yiyerek ancak iiyilesbilir diyor herkes neden uyuttular?
Binlerce acaba var benim aklımda binlerce

Benim babam da 4 yıl önce vefat etti yoğun bakımda , gerçekten insanı çok zorlayan üzen süreçler , o acabalar öyle bir derinleşiyor ki bu dünyada böyle güzel bir baba kız ilişkisi yaşadığın tattığın için de çok şanslısın , rabbim cennetinde buluştursun sizi , benim rahmetli babamla asla böyle güzel bir ilişkim yoktu , keşke bana da böyle hisler yaşayan bir baba ile geçseydik bu dünyadan

Bizde plazma tedavisi yapılsın dedik bu hastanede yok ki ihtiyaç olsa zaten yaparız dedi
Burak sergen diye bir oyuncu var o 1 hafta olmuştu hastanedeydi babam üzülmüştü 1 hafta sonra babam hastalandı.
Oyuncu iyilesti

Iyiki demelisin belkide en azından 1 üzülsen 2 sebep bulamıyorsun 10 günde sayısız kere hastanelik oldum 26 yasinda sezen aksunun şarkısı beynimde yankılanıyor
"Ben sana küsüm aslında haberin yok,
Koyup gittiğin yerde kötülük çok
Kime kızayım, nazım senden başka kime geçer?
Benim sensiz kolum, bacağım, ocağım yok"

Bizde plazma tedavisi yapılsın dedik bu hastanede yok ki ihtiyaç olsa zaten yaparız dedi
Burak sergen diye bir oyuncu var o 1 hafta olmuştu hastanedeydi babam üzülmüştü 1 hafta sonra babam hastalandı.
Oyuncu iyilesti
Ben de o adamda takılı kaldım. Çıkmasına sevindim ama babam neden çıkamadı diye yandım tutuştum. Acı aynı ateş aynı demekki herkesi aynı şekilde yakıyor.

çok hayali yarim kaldı.köyde babasının çok eski bir evi vardı. 1 senedir orayı adam etmek için canla başla çalıştı yanlız. inşaatla uğraştı hep. sırtının üstüne düştü , bacağını kırdı , tırnağı çekildi ama yinede çok heveslendi Babamın ocağı ben ölene kadar tütsün dedi köye gidip orda çay içmeyi torunlarıyla vakit geçirmeyi çok istedi. seviyordu çünkü köyü. Ev az da olsa bitti temizlendi 3 5 eşya koydu içine soba aldı kurdu. Musluğundan tutun sobasına kadar hem çok hevesle hem de maddi sıkıntılarla aldı. o yüzden ne yapsa çocuk gibi sevindi. şunu da alabildim bunu da diye. işini bitirdi oturulacak hale getirdi 3 5 iş kalmıştı sadece çekti koydu gitti. Evin dısında takım çantası . tuğlaları oylece kalakaldı. nasıl dayanılır bu acıya. oysa hayatında kendi için ilk defa birşey istedi ve yapıyordu. yaptı ama hevesi kursağında kaldı.

Rabbim ferahlık versin kuzum benim
Zaman zaman ZAman lazım
Geçmiyor ama azalıyor

Basınız sağolsun ,,evet aynen böyle oluyor işte küçük çocugun yetimliği sarıyor her yerinizi....40 yaşındayım babamı ocak ayında bu lanet hastalık sebebiyle kaybettim doktor basınız sağolsun dediğinde ilk söylediğim beni şimdi kim koruyacak oldu...hala kendimi çaresiz,kimsesiz hissediyorum..Yüreğimin yangını geçti garip bir boşluk kaldı hani yasasam ne yaşamasam modu...psikolojik destek alıyorum çünkü ilk 105 gün hiç uyuyamadım sanki destek iyi geldi.Sizede tavsiyem bu yönde

Acımız aynı 1 kaderi 2 aile nasıl yaşar Babamın annesi babası erken yaşta vefat etmiş biz göremedik hiç
Konusu açılınca hep üzülürdü memleketimiz uzak olduğundan bize 3 4 saatlik yazlık bir yerden köy havası alayım diye ev yaptirdik gecen sene bitti ama yasakdan bir türlü gidemedik bu sene ha gideceğiz ha gidiyoruz dedi durdu tam heveslendi havalar soğudu yasak oldu haftasonu içinde kaldı
Suan bağırmak istiyorum deli gibi bağırmak

eğer sebep olan varsa , ihmal varsa , bu mikrop insan yapımıysa ki ben öyle düşünüyorum allah belalarını versin. cehennem ateşinde boğulsunlar.
Bende yanlız yüksek bir yere çıkıp bağırsam üstümü başımı yırtsam mezarını kazzam tırnaklarımla içim soğur mu bilmem

Tekrar başınız sağolsun ikinize de Allah sabır versin. Hepimize versin.

İçimizdeki ateşle sorguluyor öfkeleniyoruz çok iyi anlıyorum hissettiklerinizi.
Elbet bunlarda hafifliyor.
Öyle olmasa ölümden sonra kalanlar olarak yaşayabilir mi?

Bizde bütün imkanları kullandık plazma yaptırdık ilaç dediler aldık ama olmadı.
Ömür bitmiş fayda yok.

Entübeden uyanan azınlığın içine giremedi annem.

annem kardeşlerim ben kızım babam hepimiz tutulduk bu lanet olasıca illete. sanki dilimiz dişimiz kitlendi. Başımızı yastıktan kaldıramadık. Ben 15 gün yemeden içmeden yattım bi tek babamı arama saatlerinde kalktım zorla. Hiç araştırma yapmak aklıma gelmedi ozon tedavisi mi ne onu hiç bilmiyordum. Sanki üstümüze kara bulutlar çöktü sadece babamdan iyi haber bekledik. İyiydi de. entübeye çok uzağız her şeyini kendi yapıyor demişlerdi. En son gün ne olduysa bıraktı gitti bizi.
Vİcdanımın yükü cok ağır. Bişeyler yapabilirmiydik diye. 44 gündür o yoğun bakımda neler oldu canı çok yandı mı ,bizi düşünüp ağladı mı , çocuklarım neden gelip beni almıyorlar dedi mi . bir de babamda huzursuz bacak sendromu vardı bacakları yatarken hiç sabit duramazdı ki raporuna göre onun için muayene olmuş yoğun bakımda. Doktor uyumsuz hastanız demişti. Bacaklardan yatamayınca sıkıntı çıkardıysa doktorlar gıcık mı oldu , bakmadılar mı , uğraşamayız senle mi dediler....
Beynimi kemiriyor bu sorular.
İçimin yangını güzel babam. Kızın sana nefes olamadı can olamadı.

Düşünme artık seher yoğun bakımda nefes için duruyolardı annemde bel ağrısı çok çekti ama nefes var ya nefes herşeyin üstünde.
Hepimize imtihandı. Bize gösterilen şeylerde de hikmet var unutturulan şeylerde de. Bu düşünceleri bitirmeye çalış içinde senin bi sorumluluğun yoktu.
Diyorum bak plazma yapıldı bize çözüm olmadı.
Dr lar diyo iyiye gidiyor gibiydi bir gecede kötüye gitti diye.
Ölüm olacak bununda bir sebebi olacak

Bugün çalışırken tüm gün şunu düşündüm
Entübe olup iyileşen oldumu gerçekten?
Özel hastaneden özellikle?

Delirmek üzereyim SEHER YILDIZI abime doktor hasta sıkılıyor yoğun bakımlık bir durumu yok ama sıkıldığı için durmak istemiyor demiş eğer havayı yeteri kadar vermezsek o zaman sorun olacak demiş ve yoğun bakıma almışlar.
Bende aynı şeyi düşünüyorum acaba babam sıkıldı çıkmak istiyorum dedi diye gıcık olup mu aldılar yoğun bakıma.
Bizi sormuş çocuklar neden hala gelmedi almaya demiş.
Yoğun bakıma alınmadan önce benimle telefonla konuşurken kızım takmak istemiyorum çok sıkıldım birisi var ben çıkardım diye gıcık oldum demiş babama bende baba benim hatrim için çıkarma 2 gün sonra nasıl olsa çıkacaksın dedim tamamlaşip kapattık keske yasağa rağmen çıkıp gitseydik babamı cikarsaydik hastaneden diyorum

Ah keşke oraları unutsam. Rabbim hepimize sabır versin inşallah ne denir ki başka. Teşekkür ederim acılı halinizle acımı dinlediniz.
Babamda normal odadaydı yoğun bakımlık bişeyi yoktu. Hatta evde 3 testi negatif çıktı . hastaneye götürünce 4. test çıkana kadar normal bölümde yattı olaki kovid değilse riske atmayalım diye. Bak siz haber almışsınız biz hiç haber alamadık bize birşey dedi mi , çağırın gelip götürsünler nerde benim çoluğum çocuğum dedi mi. Keşke diyoruz sizin gibi alıp gelseydik hastaneden ya da hiç götürmeseydik. Kurban olduğum babam gitmezdi belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…