- 10 Haziran 2016
- 877
- 386
- 103
- 27
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
-
Merhaba buraya daha önce açtığım konularımı hatırlayınca şimdiki aklım olsa hiç kafama takmazdım..
1 temmuzda ailemle karadeniz şehrine gezmeye giderken arabamla kaza yaptım, uçurumdan yuvarlandık ve babamı kaybettim. Kucağımda verdi son nefesini daha 49 yaşındaydı. Annemin bacağı kırıldı o günden beri ameliyatlı yatıyor 1 ay daha üstüne basmayacak. Ben hemşireyim işe başladım 2 hafta oldu tam kafam dağılır işime odaklanırım derken dün corona testim pozitif çıktı üstelik evde 2 teyzem ve çocukları var annemden dolayı ve ben artık kendimle dahi anlaşamıyorum. İyi miyim değilim, kötüyüm diyemem babamı atlatamıyorum her sabah sanki gerçek değilmiş gibi uyanıyorum ama gerçek yüzüme vuruyor. Güçlü bi karaktere sahibim kendimi hiç bi zaman tamamen bırakmadım onun ömrünün orada bittiğinin bilincindeyim zaten kalp yetmezliği hastasıydı ve son 2 ayda 12 kilo kaybetmişti mutlu bir adam değildi bazı haksızlıklara uğradı ama yine de o benim canım babamdı ve onsuz bi hayatla nasıl başa çıkarım bilmiyorum. Normalde inanılmaz pozitif her anı şükürle ve neşe ile geçen biriyimdir çok sevilirim aynı babam gibi o da öyleydi. Nişanlıyım seneye düğünüm var ha olur mu olmaz mı onu da bilmiyorum hiç bişeye dair umudum ve hevesim kalmadı döngü gibi yatmak için kalkıyorum kalkmak için yatıyorum nişanlım sağolsun hep benimle o da babasını 4 yaşındayken kaybetmiş birbirimizi iyi anlıyoruz ama benim acım daha çok taze ve ben içi yanıp dışı gülen insanlardanımdır güçsüzlüğümü belli etmem sırf insanlar beni teselli etmesin diye yüzümü bile asmıyorum, şimdi acaba bir gün tekrar eski neşeli günlerime döner miyim diye düşünüyorum..
Ne desem bilemedim İnan çok üzüldüm başın sağolsun arkadaşım.. Rabbim güzelliklerle iyiliklerle mutluluklarla dolu bi hayat nasip etsin inşAllah.. Tarifi yoktur eminimMerhaba buraya daha önce açtığım konularımı hatırlayınca şimdiki aklım olsa hiç kafama takmazdım..
1 temmuzda ailemle karadeniz şehrine gezmeye giderken arabamla kaza yaptım, uçurumdan yuvarlandık ve babamı kaybettim. Kucağımda verdi son nefesini daha 49 yaşındaydı. Annemin bacağı kırıldı o günden beri ameliyatlı yatıyor 1 ay daha üstüne basmayacak. Ben hemşireyim işe başladım 2 hafta oldu tam kafam dağılır işime odaklanırım derken dün corona testim pozitif çıktı üstelik evde 2 teyzem ve çocukları var annemden dolayı ve ben artık kendimle dahi anlaşamıyorum. İyi miyim değilim, kötüyüm diyemem babamı atlatamıyorum her sabah sanki gerçek değilmiş gibi uyanıyorum ama gerçek yüzüme vuruyor. Güçlü bi karaktere sahibim kendimi hiç bi zaman tamamen bırakmadım onun ömrünün orada bittiğinin bilincindeyim zaten kalp yetmezliği hastasıydı ve son 2 ayda 12 kilo kaybetmişti mutlu bir adam değildi bazı haksızlıklara uğradı ama yine de o benim canım babamdı ve onsuz bi hayatla nasıl başa çıkarım bilmiyorum. Normalde inanılmaz pozitif her anı şükürle ve neşe ile geçen biriyimdir çok sevilirim aynı babam gibi o da öyleydi. Nişanlıyım seneye düğünüm var ha olur mu olmaz mı onu da bilmiyorum hiç bişeye dair umudum ve hevesim kalmadı döngü gibi yatmak için kalkıyorum kalkmak için yatıyorum nişanlım sağolsun hep benimle o da babasını 4 yaşındayken kaybetmiş birbirimizi iyi anlıyoruz ama benim acım daha çok taze ve ben içi yanıp dışı gülen insanlardanımdır güçsüzlüğümü belli etmem sırf insanlar beni teselli etmesin diye yüzümü bile asmıyorum, şimdi acaba bir gün tekrar eski neşeli günlerime döner miyim diye düşünüyorum..
Başınız sağolsun Allah mekanini cennet etsin. Malesef hayatin gerçeği birilerini yitireceğiz ve günü gelince sevdiklerimizde bizi kaybedecek bundan kacisimiz yok... Bir sekilde basa cikiyorsunuz su anda dediginiz gibi aciniz cok taze zaman ilerledikce daha da güçlü olacaksiniz. Hislerinizi gormezden gelmeyin aglamak mi istiyorsunuz aglayin. Biz insaniz duygularimiz var. Agladiginizda ya da uzuldugunuzde güçsüz oldugunuzu düsünmeyin. Teselliye ihtiyaciniz varsa birakin sevdiklerinizle acinizi da paylaşın. Kendinizi güçsüz görmeyin. Size ve annenize de grcmis olsun. Umarim bir an önce sagliginiza kavusursunuz.Merhaba buraya daha önce açtığım konularımı hatırlayınca şimdiki aklım olsa hiç kafama takmazdım..
Çok teşekkür ederim çok tatlısınız. Geçecek biliyorum evet bunun da farkındayım ama insan hep koşmak istiyor ben hep koştum ve şimdi çakılmış gibiyim. İlk günki gibi kesinlikle değil bunun farkındayım ama sanki ben artık hiç bi zaman tam manasıyla mutlu olamayacağım gibi hissediyorum.Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun öncelikle. eski halinize dönmek istemeniz kadar doğal bir durum yok tabiki. sadece sevdiği birini kaybetmiş biri sizi bir nebze anlar. inanan biriyseniz Allah'a sığının, anlatın, dua edin, şükredin ne kadar zor olsada. ben bu şekilde biraz atlattım. 7 yıl geçti şunu diyebilirim ki hayatı 7 yıldr yaşıyorum, farkettim, olana olmayana şükrettim ama bir süre isyan da ettim.. size de çok geçmiş olsun. hastalığınızı atlatınca, babanızı ziyaret edip dertleşince yavaş yavaş kalp ağrınız hafifleyecek. ben böyle yapıyorum, böyle gidip ne var ne yok konuşuyorum. bazen rüyalarımda görünce öyle mutlu oluyorum. size sabırlar diliyorum, eğer daralır bunalırsanız her zaman yazabilirsiniz bana. sevgiler
Başınız sağolsun. Teşekkürler. Evet zamana bıraktım zaten ama bazen nefes bile alasım gelmiyor unutmam asla unutamam acısı da dediğiniz gibi ilk günki gibi kalmıyor ama işte dünyanın onsuz devam etmesi canımı yakıyorBende babamı 4 sene evvel kaybettim.. Küçüklüğümden beri ya babam ölürse diye geceleri ağlardım çok düşkündum babama.. Aramızdaki bağ annemle aramızda olmadı hicbir zaman.
Geçti mi gectii.. Unutulmadı ama acısı hafifledi.. ilk günler acidan ölüyorum zannediyordum.. Teselli veren herkesten nefret ediyordum.. Bende şu yakinimi kaybettim geçiyor acisi unutuluyor diyenlere sinir oluyordum..Ama haklılar mis..Dünya devam ediyormus, acının yanında sabrida geliyormuş..Kendinize zaman verin tek ilaciniz zaman..
Teşekkür ederim umarım gerçeklerin bilincine kolayca varırım.Başınız sağolsun Allah mekanini cennet etsin. Malesef hayatin gerçeği birilerini yitireceğiz ve günü gelince sevdiklerimizde bizi kaybedecek bundan kacisimiz yok... Bir sekilde basa cikiyorsunuz su anda dediginiz gibi aciniz cok taze zaman ilerledikce daha da güçlü olacaksiniz. Hislerinizi gormezden gelmeyin aglamak mi istiyorsunuz aglayin. Biz insaniz duygularimiz var. Agladiginizda ya da uzuldugunuzde güçsüz oldugunuzu düsünmeyin. Teselliye ihtiyaciniz varsa birakin sevdiklerinizle acinizi da paylaşın. Kendinizi güçsüz görmeyin. Size ve annenize de grcmis olsun. Umarim bir an önce sagliginiza kavusursunuz.
Umarım hepimize güzel bir hayat nasip olur ben çok güzel bir hayata sahiptim sadece 45 gün önce hep şükrettim ama demek ki bunu yaşamam gerekliymişNe desem bilemedim İnan çok üzüldüm başın sağolsun arkadaşım.. Rabbim güzelliklerle iyiliklerle mutluluklarla dolu bi hayat nasip etsin inşAllah.. Tarifi yoktur eminim
Teşekkürler Allah razı olsun amin inşaallah.Rabbim annenize uzun ömürler versin. Babanız için başınız sağolsun.
Biliyor musunuz bunun olacağı düşüncesiyle yatıp kalkıyorum. Ölümü seviyor ve istiyorum Allahın da izni ile. Babam çok iyi bir insandı, defalarca da rüyamıza gelip ben çok iyiyim burası çok güzel dedi ama işte insan canlı kanlı görmeye alıştığı için alt üst oluyor. Umarım hayatı tekrar sevebilirim.Rabbim babamızın vuslatta yolunu açık etsin, size de bu acıyı unutturacak başka acılar yaşatmasın. Çok zor biliyorum, acının yeri zamanla dağlanacak. Sezen Aksu ne güzel söyler “zaman sadece birazcık zaman”... Covid-19 tedavinizi lütfen ihmal etmeyin, babamızla zaten vakti geldiğinde buluşacaksınız, evvel giden kucağını açıp bekleyecek
Teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Ben hiç biz aman isyan etmedim tek bir defa bile neden diye sormadım çünkü biliyordum babama o kadar ömür biçmişti Rabbim. Sadece hayatta kalıp yürümek zor. İnsanlar zor. İnşallah beni annemle kardeşimle eşimle güzel bi hayat bekliyordur.Başınız sağ olsun, annenize ve size çok geçmiş olsun. Bazen dayanamayacağımız noktaya geliyoruz; yaşadıklarınız kolay şeyler değil. Ama gelecekte göreceğiniz güzel günler var, hastalığınızı da atlatacaksınız elbette. Pek çok insan atlatıyor, sağlığına kavuşuyor. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın, geleceğin daha da güzel olacağına kendinizi inandırmaya çalışın. Kolay olmadığını biliyorum ama bakış açısını biraz değiştirince olaylar da rayına oturmaya başlıyor.
Biliyor musunuz bunun olacağı düşüncesiyle yatıp kalkıyorum. Ölümü seviyor ve istiyorum Allahın da izni ile. Babam çok iyi bir insandı, defalarca da rüyamıza gelip ben çok iyiyim burası çok güzel dedi ama işte insan canlı kanlı görmeye alıştığı için alt üst oluyor. Umarım hayatı tekrar sevebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?