- 1 Nisan 2018
- 50
- 23
- 88
- 25
- Konu Sahibi Sarimtirak8399
-
Başınız sağolsun.Herkese merhaba.1 hafta önce babamı kaybettim,aniden kalp krizi geçirdi.Elimden kahvesini içtikten 1 saat sonra vefat etti.Bazen hala gerçek gibi gelmiyor,mezarına bakıyorum burada gerçekten benim babam mı yatıyor diyorum.Ben 23 yaşındayım,etrafımdaki herkes yetim kaldın diyor.Acımı kimle paylaşırım bilmiyorum,belki birileri beni anlar diye yazıyorum..
Herkese merhaba.1 hafta önce babamı kaybettim,aniden kalp krizi geçirdi.Elimden kahvesini içtikten 1 saat sonra vefat etti.Bazen hala gerçek gibi gelmiyor,mezarına bakıyorum burada gerçekten benim babam mı yatıyor diyorum.Ben 23 yaşındayım,etrafımdaki herkes yetim kaldın diyor.Acımı kimle paylaşırım bilmiyorum,belki birileri beni anlar diye yazıyorum..
Allah rahmet eylesin ve size de dayanma gücü versin inşallah bu günler de geçecekHerkese merhaba.1 hafta önce babamı kaybettim,aniden kalp krizi geçirdi.Elimden kahvesini içtikten 1 saat sonra vefat etti.Bazen hala gerçek gibi gelmiyor,mezarına bakıyorum burada gerçekten benim babam mı yatıyor diyorum.Ben 23 yaşındayım,etrafımdaki herkes yetim kaldın diyor.Acımı kimle paylaşırım bilmiyorum,belki birileri beni anlar diye yazıyorum..
Babamı bir sabah usulca kalp krizinden kaybedeli 15 ay oldu, acım hiç geçmedi. Evet bir yerden sonra hayatına devam edebiliyorsun ama gözlerinin aniden dolması, boğazının düğümlenmesi hiç geçmiyor. Önceden mutlu olduğun şeyler artık mutluluk vermiyor, olsa da olur olmasa da olur gibi görüyorsun herşeyi... Rabbim sabırlar versin, mekânı Cennet olsun inşallahHerkese merhaba.1 hafta önce babamı kaybettim,aniden kalp krizi geçirdi.Elimden kahvesini içtikten 1 saat sonra vefat etti.Bazen hala gerçek gibi gelmiyor,mezarına bakıyorum burada gerçekten benim babam mı yatıyor diyorum.Ben 23 yaşındayım,etrafımdaki herkes yetim kaldın diyor.Acımı kimle paylaşırım bilmiyorum,belki birileri beni anlar diye yazıyorum..
Basiniz sağolsun. Rabbim sabir versin size. Kim var yanınızda kiminle kalıyorsunuzHerkese merhaba.1 hafta önce babamı kaybettim,aniden kalp krizi geçirdi.Elimden kahvesini içtikten 1 saat sonra vefat etti.Bazen hala gerçek gibi gelmiyor,mezarına bakıyorum burada gerçekten benim babam mı yatıyor diyorum.Ben 23 yaşındayım,etrafımdaki herkes yetim kaldın diyor.Acımı kimle paylaşırım bilmiyorum,belki birileri beni anlar diye yazıyorum..
Milletin dili poşet değil ki büzesin. Başınız sağolsun Allah mekanını cennet eylesin inşallah.Herkese merhaba.1 hafta önce babamı kaybettim,aniden kalp krizi geçirdi.Elimden kahvesini içtikten 1 saat sonra vefat etti.Bazen hala gerçek gibi gelmiyor,mezarına bakıyorum burada gerçekten benim babam mı yatıyor diyorum.Ben 23 yaşındayım,etrafımdaki herkes yetim kaldın diyor.Acımı kimle paylaşırım bilmiyorum,belki birileri beni anlar diye yazıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?