- 8 Aralık 2021
- 369
- 454
- 33
- 29
- Konu Sahibi Sarimtirak8399
-
Teşekkür ederim,sizin de başınız sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah.Ben sizi anlıyorum,siz de beni..Aynı yaştaymışız,tıpa tıp aynı şeyleri yaşamışız size ve ailenize sabırlar diliyorum.Hiçbir zaman geçmeyecek,yeri dolmayacak ama ölenle ölünmüyor sözü o kadar doğru ki.Sanki seni de gömüyorlar o toprağın içine öyle hissediyorsun ama bakıldığında yaşamaya devam ediyorsun.Benim aklımda sadece son anı kaldı babamın,geri kalan her şey sanki var olmamış gibi silindi gitti..Aklımda bir tek ben gidiyorum diyişi kaldı.Sizinle ayni seyleri yasadim. 22 yasindaydim. 8 sene önce , çay içtik, konuştuk.. 10 dk sonra kalp krizinden babamı kaybettim. Hic bir hastaligi yoktu. Bir anda oldu herşey. O an ki aklımın çıkışını, kurtarırız diye yaptığım kalp masajı, suni teneffusu, öldügünü bildiğim halde belki kurtulur umuduyla kucağımda cansız bedeni hastaneye götürüşümüzü hic unutmadım. Ani ölümler en sarsıcı olanı. Kabullenmek sadece annem ve kardeşlerim için degil tüm ailemiz için çok zor oldu. Alıştık mi acıya evet açımız hafifledi. ama. içimizdeki bosluk asla dolmuyor. Rüyalarda buluşuyoruz, sarılıp hasret gideriyoruz. Bol dua edin.. rabbim sabrınızı versin. Başınız sağolsun.
Çok teşekkür ederim,sizin de başınız sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah çok iyidir babanız.Güçlü durmaya çalışmışsınız ancak siz de bir yere kadar ayakta durabilirsiniz.Yeri gelince yıkılacaksınız sonra tekrar ayağa kalkacaksınız.Ama ne olursa olsun geç de olsa acınızı yaşamayı başarmışsınız bence bu bile takdir edilesi..Rabbim sabrını versin. Nurlar içinde yatsın baban. Acını içinde yaşama ağla bağır çağır. İlk zamanlar acın tazeyken içini boşaltamazsan sonrasında hep kalıyor içinde. Benim kaybım 14 yıllık. Ama acısı taş gibi oturdu içime. Atamıyorum. Güçlü durmam gerektiğini düşündüğüm için kendimi sıktım içimde yaşadım. Sen bunları yapma. İçini dökene kadar ağla. Acın geçmicek ama o acıya alışarak yaşamayı öğreniceksin
Allah razı olsun teşekkür ederim,rabbim herkese gecinden versin acıların..Başın sağolsun canım Allah sabırlar versin sana ailene geride kalanlara uzun ömürler versin inşallah
Teşekkür ederim Allah razı olsun. Ben babamı değil kardeşimi kaybettim. Annem ve babam çok kötü oldukları için onlara destek olmak için ayakta durmam gerektiğini düşündüm. 12 yaşındaki kardeşimi toprağa vermek tabi ki çok zordu ama evlat acısı daha ağır bunu bildiğim için onlara destek oldum ama kalbimdeki sızı ilk gün neyse şimdi de oÇok teşekkür ederim,sizin de başınız sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah çok iyidir babanız.Güçlü durmaya çalışmışsınız ancak siz de bir yere kadar ayakta durabilirsiniz.Yeri gelince yıkılacaksınız sonra tekrar ayağa kalkacaksınız.Ama ne olursa olsun geç de olsa acınızı yaşamayı başarmışsınız bence bu bile takdir edilesi..
Çok teşekkür ederim sizin de başınız sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah..O kadar iyi anlıyorum ki ben de o mezarın içinde çürüdüğüne inanmak istemiyorum,bazen aklıma geliyor hemen geri siliyorum.Ailelerimiz canlarımız bizim kalbimizde yaşıyorlar,onlar hep içimizde bizimle birlikteler.Sizin babanız da öyle,iyi olduğuna inanın ve onu gülümseyen haliyle getirmeye çalışın aklınıza..Başınız sağ olsun, ben de ani beyin kanamasından kaybettim babamı. Nisana bir yıl olacak; ama ben hâlâ inanamıyorum, bazen rüya gibi geliyor. Mezara gitmek istemiyorum; çünkü o çürüyen bedenin ona ait olduğunu kanıksayamadım veya kanıksamak istemiyorum, yüzleşmekten kaçınıyorum. Acınız çok çok çok taze, zaman iyileştirecek ama unutturmayacak.
Teşekkür ederim Allah razı olsun..
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun..Yazmaktan, buraya içimi dökmekten başka çözüm yolu bulamadım,yoksa insan delirmekten korkuyor..
Özür diliyorum..Evlat acısını rabbim kimseye yaşatmasın ne kadar empati kursam da çok farklı acılar anlayamam sizi.İnanın çok üzüldüm,melek olmuş kardeşiniz inşallah sizin çok güzel bir ömrünüz olur onun için yaşamaya devam edersiniz..Teşekkür ederim Allah razı olsun. Ben babamı değil kardeşimi kaybettim. Annem ve babam çok kötü oldukları için onlara destek olmak için ayakta durmam gerektiğini düşündüm. 12 yaşındaki kardeşimi toprağa vermek tabi ki çok zordu ama evlat acısı daha ağır bunu bildiğim için onlara destek oldum ama kalbimdeki sızı ilk gün neyse şimdi de o
Çok teşekkür ederim inşallah geride kalanlara ömür versin rabbim..Allah rahmet eylesin ve size de dayanma gücü versin inşallah bu günler de geçecek
Teşekkür ederim sizin de başınız sağolsun Allah rahmet eylesin..Sizin de acınız çok yeni aslında,ne yaşadığınızı ne hissettiğinizi o kadar iyi anlıyorum ki.Hiç geçmeyecek çünkü kolun kanadın gidiyor,bütün hayatın değişiyor yerle bir oluyor sanki ama onlar için yaşamaya devam etmek zorundayıze.Benim babam da anlamıştı gideceğini sizinki gibi.Çok merak ediyorum son anlarında neler yaşadılar diye..Rabbim size ve ailenize ömür versinBaşın sağ olsun
5 ay önce bende babamı kaybettim
Seni çok iyi anlıyorum
Ölmeden bir gece önce hastanede bilinci gidip geliyordu
Son bana benden bir isteğin var mı dedi hayır dedim o zaman elveda babacım dedi
Annem ağlıyordu hatun ne olur bana bir gülsene diyordu
Bazen canım o kadar acıyorki
Sonra unutup hayata devam ediyorum
Sabır dilerim
Baba deyince bile ağlıyorum hala
Ki ben ağlamazdım kolay kolay
Çok sağolun,Allah size de sabırlar versin başınız sağolsun.Ne yaşta olursan ol ebeveynini kaybetmenin acısı hiç değişmiyor.Ben kendi adıma en azından acı çekmedi diye teselli etmeye çalışıyorum kendimi siz de aynı şekilde düşünüp az da olsa içinizi rahatlatırsınız belkiBenimde 3 ay oldu canim babam vefat edeli , aniden kalp krizi ile hiçbir şeyi yoktu ayakta vefat etti. Bende 27 yaşındayım. 62 yaşındaydı. Unutamıyorum daha az önce ağladım yüzümü yıkadım senin postuna denk geldi. Allah sabrını versin. Hiç unutulmayacak. Ama elden bir şey gelmez bol dua et. Ona yapabileceğin en iyi şey bu artık .
Allah razı olsun teşekkür ederim sizin de başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah.İnsan çok sevdiği bir eşyası kaybolunca bile üzülüyor,kaldı ki canımızdan bir parçanın yokluğuna nasıl alışırız hiç bilmiyorumBaşınız sağolsun.
Ben babam vefat ettiğinde hemen hemen senle yaştım.
İlk zamanlar çok zor oluyor ama sonra alışıyor insan o yokluğa
Bugünlerde geçecek
Sabır sadece
Mekanı cennet olsun Nur içinde yatsın
Zaman…Allah razı olsun teşekkür ederim sizin de başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah.İnsan çok sevdiği bir eşyası kaybolunca bile üzülüyor,kaldı ki canımızdan bir parçanın yokluğuna nasıl alışırız hiç bilmiyorum
Allah razı olsun çok teşekkür ederim..Allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?