- 1 Ekim 2010
- 3.350
- 1.182
- 373
- Konu Sahibi Kalbim4567
-
anlamadim pek acik yazarmisinizSen kaçiyorsun ve baban seni 2 gun sonra geri eve getiriyor oylemi baska bi baba olsa basini yere eger o kiz birdaha bu eve giremez derdi emin ol ve ayrica 2 gun kalmissin o adamla oglan tarafi hic mi sizi bi odaya koymadi islerini garantiye almak icin supheli bi durum cunku sen hala kiz olduguna eminmisin ben işgillendim ne yalan soyleyim
Yok olmadıcinsel birliktelik var mı
hee iyi bari şikayetçi olsa bile bişey olmaz. zorla alıkoyma yok çünkü. ama cinsel birliktelik olsaydı sıkıntı. baya fazla yatıyolar çünküYok olmadı
13sene en faZlahee iyi bari şikayetçi olsa bile bişey olmaz. zorla alıkoyma yok çünkü. ama cinsel birliktelik olsaydı sıkıntı. baya fazla yatıyolar çünkü
ceza almaz ama.. yatmamaya çalış çocukla13sene en faZla
Cinsel anlamda diyorsanz ole bsy dusunmuyorumceza almaz ama.. yatmamaya çalış çocukla
hani birsuru hata ypmis olablrm ama namusuma leke surdurtmem tekrr soyluyorum AYRI YERLERDE VE ODANIN KAPISI KITLI YATTIKceza almaz ama.. yatmamaya çalış çocukla
sadece kaçıırmak olsa iyi, kişi dokunulmazlığı ve alıkoyma, birde taciz eklediler mi oda senin yüzüne bakmaz birdaha bence bekle acele etme cancağızım nihayetinde 17 yaşındasın ve inan bana her yıl sana birazdaha akıl vercektir inşallah, baban babalık yapmış sana sahip çıkmış sende aklını başına al ve kır dizini otur sonra çok döversin o dizleri çoookTövbe estağfurullah!!!
Sevgilin cezaevine girecek..çocuk kacırdığı ıcın..
Bugun konustuk tekrardan bu knuyu bkliceni soylediDaha 17Seviyorsa 2-3 yıl bekler.. İşini gücünü kurar yada işe girer (tabi iş durumunu ve eğitimini bilmiyoruzda) Mümkünse sende eğitimini tamamla, iş güç sahibi ol.. Evlenmek için sadece aşk sevgi yetmiyor
Açlık kapıdan bakınca, aşk pencereden uçarmış olmayın sonra.. Hakkınızda hayırlısı olsun..
Diyorum ki o sevgilim dedigin adamin ailesi seni 2 gun evde tuttukdan sonra nasil oldu da geri gonderdiler nasil oldu da islerini garantiye almayip cinsel iliskiye sokmadilar kacan kiz geri mi gelir yahu kacdigin yerde kal madem herseyi goze aldin o annenin babanin boynunu yere egmeye ne hakkin var senin daha 17 yasindaykenanlamadim pek acik yazarmisiniz
Namusuna leke surdurtmuyorsn ama kaciyorsun madem evlenmeye niyetin var o adam seni Allahin emriyle isteyemezmiydihani birsuru hata ypmis olablrm ama namusuma leke surdurtmem tekrr soyluyorum AYRI YERLERDE VE ODANIN KAPISI KITLI YATTIK
elbette tabiki abla yaş reşit olmayınca ailelere düşüyor ama evlilik ııhh sonraki iş :) ozamana kadarda o yaşlanır o taze kan arasada aradığı taze kanlar ona bakmazBen ortalama bir 24 yaşında insandan söz ettim. yoksa üniversite okuyor sana bakmaz aldatır demedim dimi?
Yüksek maaş anlayışı görecelidir tabii de ..
İnsanın ayakları üzerinde durması elbette güzel ama sen bunu baya taktığına göre söyleyeyim ki bir üst yorumda da denildiği gibi o adamın ''taze kan''arayışı sürer de yasınız olgunlaşınca aldatılırsanız anlarsınız
Yanı sıra siz de çocukluğumu gördüğüm için konuşuyorum sadece siz bilirsiniz, reşit olmadığınız için aileniz bilir ama zaten ben ya da bizler bilemeyiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?