Babamı nasıl ikna edicem

bu hayatta ilk senin ailen ayrılmıyor ki
kendini toparla git uzmandan bi yardım al yaptıklarının ne kadar yanlış olduğunu sende göreceksin
şuan ki ruh halini ancak bi uzmanla düzeltebilirsin sevgilinle değil
bi anlık sinirle kaçtım diyorsun demek ki ani bir sinir patlaması yaşadın ya baban seni almasaydı da sonrasında pişmanlık dolu günler geçirseydin o zaman da intihar mı edecektin bi sinirle inş toparlar gençliğinin tadını çıkartırsın.

Sorunlu bir aile hayatın var diye, o hayattan kurtuluyum diye kendini ateşe attığının farkındasındır sanırım. Evlilik sadece iki kişinin sevmesi ile yeterli olacak bir şey değil, büyük bir sorumluluk ve 17 yaşında bu sorumluluğu kaldırabilecek güçte değilsin. Önce kendi ayaklarının üzerinde dur. Sen daha kendi ayaklarının üzerinde duramazken, koca bir hayatın yükünü omuzlarına alıyorsun, farkında mısın?
Ne kadar kötü olsa da aile her zaman seni karşı taraftan daha çok düşünür seni, korur. Babanın yaptığı doğru. Ancak sen şu yaşlarda hayatı toz pembe gördüğün için bazı şeylerin farkında değilsin. Yanlış kararlar verme. Önce kendini kurtar, okulunu bitir, işini eline al. En başta ergenlikten çıkmadan da evliliğe adım atma. Evlilik öyle çok da matah bir şey değil. bir heves evlenir insanlar ama işin içine girince aslında hiç de öyle olmadığı görülür. Büyük bir sorumluluktur evlilik, hele ki yarın öbür gün hamile kalıp çocuğun olduğunda, sen çocuksun zaten, çocuğun da olursa, sizi kim büyütecek onu bir düşün.
Evlilik aceleye gelecek bir şey değil. Bu yaşta herkes birisine kapılır ama her kapıldığımızla da evlenmemiz doğru değil. 7 ayda doğru dürüst bilmediğin biriyle evililik de yanlış. İnsanlar yıllarca flirt edip evleniyorlar da evlenince aslında hiç tanımamışım diyorlar, sense 7 ayda ne kadar tanıdın ki onu? Yanlış yapıyorsun. Önce kendini kurtar. Okulunu bitir, işini eline al. Evlilik en son iş.

Sen kaçiyorsun ve baban seni 2 gun sonra geri eve getiriyor oylemi baska bi baba olsa basini yere eger o kiz birdaha bu eve giremez derdi emin ol ve ayrica 2 gun kalmissin o adamla oglan tarafi hic mi sizi bi odaya koymadi islerini garantiye almak icin supheli bi durum cunku sen hala kiz olduguna eminmisin ben işgillendim ne yalan soyleyim

Kız ben seni ayağımın altına alır pataklarım şimdi. 17 yaşında koca başına mı vurdu? Problemli bir ergenlik geçiriyorsun, onun sonucu bu saçma sapan davranışların. Kaçmış bir de hay Allah'ım, baban da iyi niyetli değil bildiğin saftirik tutup hapse attırmalıydı o adamı bir de davayı çekmiş.
Sen LYS'ye hazırlanacağına koca hayali kuruyorsun bu ne dar görüşlülük ? Ergen kızı bir de adını koyalım diye istemenin yolunu yapmışlar, gözü açılmamıştır kesin bakiredir bu diye kapağı atacaklar. Baştan aşağı tiksinç bir durum.
Ayrıca o sevgilim dediğin adam kaç yaşında?
Daha doğrusu o sübyancı?

Annen baban kötülüğünü ister mi? Anlatmadığın neler var kim bilir, aklı başında adam gibi insanlar olsa ne olursa olsun kaçırma yoluna gitmezlerdi! Sigaraya başlamış ona bile abbanı suçluyorsun, sürekli günah keçisi arayıp milleti suçlayana dek otur da bi kendini yaaptıklarını bi düşün!

Sonra başına gelmeyen kalmayınca gene ailene sığınacaksın...

anlamadim pek acik yazarmisiniz

Tövbe estağfurullah!!!

Sevgilin cezaevine girecek..çocuk kacırdığı ıcın..
sadece kaçıırmak olsa iyi, kişi dokunulmazlığı ve alıkoyma, birde taciz eklediler mi oda senin yüzüne bakmaz birdaha bence bekle acele etme cancağızım nihayetinde 17 yaşındasın ve inan bana her yıl sana birazdaha akıl vercektir inşallah, baban babalık yapmış sana sahip çıkmış sende aklını başına al ve kır dizini otur sonra çok döversin o dizleri çoook

Daha 17 Seviyorsa 2-3 yıl bekler.. İşini gücünü kurar yada işe girer (tabi iş durumunu ve eğitimini bilmiyoruzda) Mümkünse sende eğitimini tamamla, iş güç sahibi ol.. Evlenmek için sadece aşk sevgi yetmiyor
Açlık kapıdan bakınca, aşk pencereden uçarmış olmayın sonra.. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Bugun konustuk tekrardan bu knuyu bkliceni soyledi

anlamadim pek acik yazarmisiniz
Diyorum ki o sevgilim dedigin adamin ailesi seni 2 gun evde tuttukdan sonra nasil oldu da geri gonderdiler nasil oldu da islerini garantiye almayip cinsel iliskiye sokmadilar kacan kiz geri mi gelir yahu kacdigin yerde kal madem herseyi goze aldin o annenin babanin boynunu yere egmeye ne hakkin var senin daha 17 yasindayken

elbette tabiki abla yaş reşit olmayınca ailelere düşüyor ama evlilik ııhh sonraki iş :) ozamana kadarda o yaşlanır o taze kan arasada aradığı taze kanlar ona bakmaz yaşasın biz kadınlar hep genc ve güzel kalacağız bizim ruhlarımız enerjik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…