Babamı nasıl ikna edicem

Evet kanun dışı olduğunu bizde biliyoruz ama evlilik deil sonucta yasadığımız arkadaşlık :) ben sorun etmiyorum yaş farkını evlilik sonraki düşünce herkesin fikri kendine tabii

yani sizin bileceğiniz şey elbette hatta ben de siz yaşlarındayken 29 yaşında birine sırılsıklam aşıktım. Ama kafa yapıları farkından söz ediyorum. şöyle bakın 24yasında biri liseyi üniversiteyi bitirmiş hatta yüksek lisans bitimi ve iş hayatı içindeyken siz hala daha lisedesiniz..

üni okuduğunu nerden biliyorsunuz o da farklı bir tespit benim erkek arkadaşım askeriyede calısıyor rütbe olarak yüksek maaş olarakta cok şükür iyi sonucta o da bir meslek ekmek parası kazanıyorlar

17 yasinda evlenirsen 20 li yaslarinin baslarinda cocuklu, egitimsiz, meslegi olmayan, kocasina bagimli ve muhtemelen hem ruhsal hem fiziksel deformasyona ugramis mutsuz bir kadin olacaksin. Kocan da yeni bir 17 lik subyan bulup seni ya kapiya koyacak ya da evde bakici/hizmetci olarak tutacak.
Bir diger secenegin, 4-5 yil bekleyeceksin, okuyup meslek sahibi olacaksin, kendi ayaklarin ustunde duracaksin, hala iliskiniz devam ediyorsa evleneceksin. Seni kaybetmekten korkacak, sana yaptigi her hareketi 2 kere dusunecek, hem ailenin hem esinin kiymetlisi olacaksin. Karar ver artik ona gore...
Bu arada babanin yerinde olsam kesinlikle sikayetci olurdum, cocuk kacirmak ve 2 gun alikoymak ciddi bir suctur.

lise mezunu ve hayatı kendisi kazanmıs diyelim ? sınava girmiş öyle bir yerlere gelebilmiş

üni okuduğunu nerden biliyorsunuz o da farklı bir tespit benim erkek arkadaşım askeriyede calısıyor rütbe olarak yüksek maaş olarakta cok şükür iyi sonucta o da bir meslek ekmek parası kazanıyorlar

lise mezunu ve hayatı kendisi kazanmıs diyelim ? sınava girmiş öyle bir yerlere gelebilmiş

Ben ortalama bir 24 yaşında insandan söz ettim. yoksa üniversite okuyor sana bakmaz aldatır demedim dimi?
Yüksek maaş anlayışı görecelidir tabii de ..
İnsanın ayakları üzerinde durması elbette güzel ama sen bunu baya taktığına göre söyleyeyim ki bir üst yorumda da denildiği gibi o adamın ''taze kan''arayışı sürer de yasınız olgunlaşınca aldatılırsanız anlarsınız
Yanı sıra siz de çocukluğumu gördüğüm için konuşuyorum sadece siz bilirsiniz, reşit olmadığınız için aileniz bilir ama zaten ben ya da bizler bilemeyiz..

Zaten su en evlendim diye birşey demedim ben ilerisi için konuştum parçalanmış bi aileye evlenmek istiyorum dendiğinde birisi olumlu bakarsa diğeri bakmaz ve kavga çıkar ister istemez arada yine ben kalırım geçen sene ailem boşandı ve hala atamadim etkisini ben aileme aşırı düşkün ve bağlı bi insandim annemden yemek yerken su içerken izin isterdim (abartmıyorum gerçekten ) ayrildilar benim derslerim aşırı bozuldu 15 tatilde boşandılar ben 15 tatilde eve giremedim halamlarda orda burada kaldım ben başkasının evinde yemek yiyemem kaç kilo verdim arada eve gelip kapıyı açıp annemle babama seslenirdim tekrar o mutlu günlerdeki gibi ... bi umuttu...kabullenemedim sonra dediğiniz gibi cahillik üzerine kaçtım 1 anlık siniriime geldi gittim arkadaş gibiydik cinsel anlamda hiç bsiy yaşamadık zaten ben erkeklerin yaklasmasindan korktugumu direk agladigimi biliyordu ayrı oldalarda yattık bisy geçmedi sadece adım kaçtı arasında bisy geçti kaldı geldim gelirken yolda boğazdan aşağı atmak istedim olmadi annemi hastanelik etmisim gitttigimde bide benim kokulu yorganimi ortmusler annemin üzerine iyice ağlamış öldü sanmislar inaninki koyuyor bana aileme cektirdigim acılar ama dışarı vuramiyorum benim hiç arkadaşım yok güvenip anlatacağım bi size güvendiğim bagzilariniz dalgaya aldı hoşuma gitmedi bu davranışlar lütfen

27 yaşında gözüküyorsunuz. Ben anlamadım babanız turşunuzu mu kuracak?

Nedir bu istemiyorum olayı?

Şikayetçi olsa bile bir şey olmaz eğer o yaştaysanız sen şikayet etmedikçe sevgilin ceza falan almaz.

Sen sen ol ailenin sözünden çıkma nolursa olsun. Aile tek gerçek servet... sevdiğin adamı illaki istemiyorlarsa vardır bi bildikleri ve inan bana onların hisleri bizimkilerden çok daha kuvvetli..demekki hissettiği şeyler var..

Bu ailelere çok kızıyorum ergenlikte olan çocukları olup boşananlara , umarım hata yapmazsın okulunu bitirip üniye gidip sonra eline mesleğini alıp sonra erkek konularına geçiş yaparsın daha çük gençsin böyle ciddi ilişkilere

Valla iyiymiş baban benim kızım olsan iyi bi sopa yeedin. Kaçmak da ne demek ya adamı dusurdugun hale baksana

Madem şimdi için sormuyorsun zamana bırak derim, zamanla yumuşarlar ve eğer yıllar sonra sevdiğinin hala seni beklediğini görürlerse farklı yanaşırlar.. Hem o zmn sende biraz olgunlaşırsın ve o zmn 24-33 yaşı göze 17-26 gibi ürkütücü gelmez.. Zamana bırak ve bu süre içinde eğitimini tamamla.. Bende senin yaşlarında sevdim biraz daha erken ama yıllarca bekledik, çünkü seviyorduk ve bekleye bildik.. Sizde seviyorsanız bu sorun olmaz sizin içinde.. Aksine en güzel zamanlarınız olacaktır..

frekanslar karışmış herhalde

Ablacım bagzi insanlar olayın akışını bilmeden herkrlesin yaptığı gibi kaçtı damgasını vurup ağır ağır cümleler kurmasada dalgaya almaları yetti o sevdim adam bkliyo unv yanimda oku dedi babası bile dedi okutcam diye

Yasin 27 gorunuyor eger gercektede oylese tabi..
18 yasindan buyuksen bi sknti cikmaz cunku bi tanidigimzda kacti biz onu 17 zannediyorduk kiz 18 cikti babasi sikayetci olacakti kiziniz resit sizin sikayetiniz biise yramaz dediler.
Yasin kucuk demek ki sikayet edilebiliyorsun.?

Yaşım 17 bu haziranda 18e gircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…