- 3 Ağustos 2012
- 1.473
- 566
- 323
- Konu Sahibi Kalbim4567
-
Evet kanun dışı olduğunu bizde biliyoruz ama evlilik deil sonucta yasadığımız arkadaşlık :) ben sorun etmiyorum yaş farkını evlilik sonraki düşünce herkesin fikri kendine tabii
En azından kacalim demiyor bunada şükür diyoruz artik
üni okuduğunu nerden biliyorsunuz o da farklı bir tespityani sizin bileceğiniz şey elbette hatta ben de siz yaşlarındayken 29 yaşında birine sırılsıklam aşıktım. Ama kafa yapıları farkından söz ediyorum. şöyle bakın 24yasında biri liseyi üniversiteyi bitirmiş hatta yüksek lisans bitimi ve iş hayatı içindeyken siz hala daha lisedesiniz..
lise mezunu ve hayatı kendisi kazanmıs diyelim ? sınava girmiş öyle bir yerlere gelebilmişyani sizin bileceğiniz şey elbette hatta ben de siz yaşlarındayken 29 yaşında birine sırılsıklam aşıktım. Ama kafa yapıları farkından söz ediyorum. şöyle bakın 24yasında biri liseyi üniversiteyi bitirmiş hatta yüksek lisans bitimi ve iş hayatı içindeyken siz hala daha lisedesiniz..
üni okuduğunu nerden biliyorsunuz o da farklı bir tespitbenim erkek arkadaşım askeriyede calısıyor rütbe olarak yüksek maaş olarakta cok şükür iyi sonucta o da bir meslek ekmek parası kazanıyorlar
lise mezunu ve hayatı kendisi kazanmıs diyelim ? sınava girmiş öyle bir yerlere gelebilmiş
kaçmayı ben istedim onunla düşüncelerimiz farklıydıEn azından kacalim demiyor bunada şükür diyoruz artik
Selamlar sizinle bi konu hakkinda bi paylasimda bulunmak istiyorum.
Ben yaklaşık 7 ay önce sevdiğim adama kaçtım 2 günün sonunda ailem beni aldı daha doğrusu babam aldı babam geldiğinde söyledim sevdiğimi tamam bunun için yeri ve zamanı değil dedi. Eve geldikten sonra 1 hafta sonra herkes aynı haline döndü bu arada sorunlu bi aile hayatim var babası yenilerde babami arayıp adını koyalım şu işin demiş babam bana ayrılmam i yoksa sevdiğim adamdan şikayetçi olacağını söyledi sustum ama hala devam ediyoruz babamı evliliğe nasıl ikna edicem sigara icmezdim onceden simdi muptelasi oldum yardimlarinizi bekliyorum.
Zaten su en evlendim diye birşey demedim ben ilerisi için konuştum parçalanmış bi aileye evlenmek istiyorum dendiğinde birisi olumlu bakarsa diğeri bakmaz ve kavga çıkar ister istemez arada yine ben kalırım geçen sene ailem boşandı ve hala atamadim etkisini ben aileme aşırı düşkün ve bağlı bi insandim annemden yemek yerken su içerken izin isterdim (abartmıyorum gerçekten ) ayrildilar benim derslerim aşırı bozuldu 15 tatilde boşandılar ben 15 tatilde eve giremedim halamlarda orda burada kaldım ben başkasının evinde yemek yiyemem kaç kilo verdim arada eve gelip kapıyı açıp annemle babama seslenirdim tekrar o mutlu günlerdeki gibi ... bi umuttu...kabullenemedim sonra dediğiniz gibi cahillik üzerine kaçtım 1 anlık siniriime geldi gittim arkadaş gibiydik cinsel anlamda hiç bsiy yaşamadık zaten ben erkeklerin yaklasmasindan korktugumu direk agladigimi biliyordu ayrı oldalarda yattık bisy geçmedi sadece adım kaçtı arasında bisy geçti kaldı geldim gelirken yolda boğazdan aşağı atmak istedim olmadi annemi hastanelik etmisim gitttigimde bide benim kokulu yorganimi ortmusler annemin üzerine iyice ağlamış öldü sanmislar inaninki koyuyor bana aileme cektirdigim acılar ama dışarı vuramiyorum benim hiç arkadaşım yok güvenip anlatacağım bi size güvendiğim bagzilariniz dalgaya aldı hoşuma gitmedi bu davranışlar lütfen
kız 17 sevgilisi 27 yaşındaymış27 yaşında gözüküyorsunuz. Ben anlamadım babanız turşunuzu mu kuracak?
Nedir bu istemiyorum olayı?
Şikayetçi olsa bile bir şey olmaz eğer o yaştaysanız sen şikayet etmedikçe sevgilin ceza falan almaz.
frekanslar karışmış herhaldeIyi aksamlar herkese ben 6 gün önce kurtaj oldum.Ilk gebeligimdi aldırmak zorunda kaldım acaba bir sonraki gebe kalmamı zorlastiriciligi var mı?birde sık sık idrara çıkma sorunum var suan bu neden olabilir bilen bayanlardan çok rica ediyorum.Kontrole gidicem ama çok merak ediyorum.
Ablacım bagzi insanlar olayın akışını bilmeden herkrlesin yaptığı gibi kaçtı damgasını vurup ağır ağır cümleler kurmasada dalgaya almaları yetti o sevdim adam bkliyo unv yanimda oku dedi babası bile dedi okutcam diyeBu ailelere çok kızıyorum ergenlikte olan çocukları olup boşananlara , umarım hata yapmazsın okulunu bitirip üniye gidip sonra eline mesleğini alıp sonra erkek konularına geçiş yaparsın daha çük gençsin böyle ciddi ilişkilere
Yaşım 17 bu haziranda 18e gircemin 27 gorunuyor eger gercektede oylese tabi..
18 yasindan buyuksen bi sknti cikmaz cunku bi tanidigimzda kacti biz onu 17 zannediyorduk kiz 18 cikti babasi sikayetci olacakti kiziniz resit sizin sikayetiniz biise yramaz dediler.
Yasin kucuk demek ki sikayet edilebiliyorsun.
Yaşım 17 bu haziranda 18e gircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?