Babamı nasıl ikna edicem

9 ablacım zaten bekliyor

o resimdeki sevdigin adam ve senmisin oyleyse resmi kaldir ifsa olmamak icin

Baba Kaledir. Baba limandır. Baba sığınabileceğin tek yerdir. Baba asla farkedemediğin Arkanda seni destekleyen dağdır.
Babanı çiğneme vardır elbet bir bildiği. Hele ki yaşın için aşk, evlilik sana oyun gibi geliyor ama hayat bambaşka. Burda kim ne derse anlamıcaksın bunu kendin yaşamadan.
29 yaşımdayım keşke babam var olsaydı da derdim nişanlım için babamı ikna etmenin yolunu bulmak olsaydı.
Önce bi hayatını kur kendi ellerinde olsun hayatın . sonra bi başkasını dahil et. O zaman işte ne aşkınız tükenir ne sevginiz.
Şu an sana tatlı gelen o adam aileni çiğnediğinde pişmanlığın olursa, sığındığın insan yine baban olacak.
Akıllı ol düşün bi. Herkes gençti herkes aşık oldu. Herkes kavuşmak istedi.
Evlilik sevgiliye kavuşup ÖZGÜR OLMAK DEĞİL.

İşi var proje tasarımcısı

senin isin varmi peki ?? O ne guzel iyi kotu okumus tekniker olmus, sen ne olmayi planliyorsun ? Tek sifatin onun karisi olmak mi olacak, cidden 17 yasindaki bir genc kizin baska gelecek hayali olamazmi ?
Bak sana gercekten bir abla tavsiyesi oku calis cabala kendine bir gelecek kur, bir meslegin bir vasfin olsun, kimseye bagimli olma kimseye mecbur kalma. bunu ne kadar onemli oldugunu cok uzaga degil kendi anne babana bakarak anla, adam boyu kadar kizi var karisini aldatmis bosanmislar. Annen calisiyormu ev hanimimi bilmiyorum ama bir gun boyle birsey basina gelse ve 17 yasindan beri evli sadece ev hanimligi yapan biri olsan ne yapacaksin ? Sana soruyorum hayata nasil tutunacaksin. 17 yasinda bir cocuksun hala eger kendini gelistirmezsen o adam sana ne kadar veririse onla yetinir ne ogretirse o kadar gelisirsin, birgun tek basina ayaklarin ustunde durman gerektiginde sudan cikmis balik gibi olursun.
Kendine zaman ver daha oda sana deger veriyorsa bekler seni.

Babam annemi resim ögretmenimle aldatti ve ayrildilar bu adami nasıl el üstünde tutuyum

Kocalık ile babalık farklıdır
O annenle onun arasında
Babanız size iyilik yapmış suz hala erkek derdinde
Hayatında erkek olmazsa ölecek hastalığına yakalanan kadınlardansiniz
Allah akıl fikir versin

Ailem baskı yaptı ve abim şiddet uyguluyordu

ailen ne konuda baski yapti, ayrilman konusunda mi, abin neden siddet uyguluyor ayrilmadin diye mi ??
Bak ancak sen kendine yardim edebilirsin, sonu husranla biten genc yasta yapilmis evliliklerin bir cogunun sebebi ayni aile baskisi ve siddet.
Eger sana ayrilman icin bunlari yasatiyorlarsa bir orta yolu bul ve kisaca diretme boylece siddeti olusturan sebebi yok etmis olursun.
Kacmak cozum degil hayatini mahvetme, iyi kotu ailendir, kendi bagimsizligini kazanana kadar onlarla yasamaya muhtacsin yoksa yagmurdan kacarken doluya yakalanabilirsin. Elin adaminin ailenden daha iyi olabilecegini dusunme, ilk basta veya gorunurde oyle olsa bile.

2 günün sonunda ailem beni aldı demişsin nasıl oluyor anlamadım.
Aranızda birşey olmadı mı?

Sen şu tanışma hikayesini yazan kızsın dimi
10 yaş vardı aranizda
Bu kadar küçükken nasıl emin olabiliyorsun mutlu olacağından
Hic korkmuyormusun sana kotu davranabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…