- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.342
- 823
- Konu Sahibi Kalbim4567
-
17 yasindaydım
Gamsız bi insan değilim dersi derste dinleyen birisiyim aşık olduğum kitaplarda varO kadar olayın içinde nasıl derslere yogunlasabiliyosun yaaa . Gerçekten çok ilginç. Nasıl bir gamsizlik. Canım sen otur kitap falan oku. Kitaplardakilere aşık ol. Açlık oyunlarını oku. Gale ye asik ol .Iskender pala oku. Padişah lara aşık ol. Ne bileyim senin yaşında bunların olmasi gerek . Daha kaliteli hayat yaşamak için çalış. Kaliteni kendin belirle.Nedir 17 de evlenmek ? Birde kaçmak. Sakın sakin yazayım diyorum olmuyor
Emmet der tek geçerimBen o yaşta alacakaranliktaki edward a aşıktım
Ordan çıkardığın sonuç bu mu ? Neyse ya yaşa görGamsız bi insan değilim dersi derste dinleyen birisiyim aşık olduğum kitaplarda var
5 kere okur hayaller kurardim masum asiklarmisiz cidden ya o yaşlarda böyle hayali karakterlere aşık olmak varken elin adamının donlarini yıkamaya meraklılar yaEmmet der tek geçerimbiz çok masum aşıklarmisiz...
Anlatabildim canım konuştuğum çocukta derslerinde yardmci oluyor zaten bnden uzakta yeterinceblalarimiz haklı bence daha fazla diretme üstelik karşındaki aynı yaşta bile değilmiş biz aynı yastayiz erkek arkadaşımla bu yüzden aynı anda ders çalışıyoruz saatlerimiz var belirli onlara uyuyoruz ama karşındaki senden büyük ve senle ayni şeyleri düşünüp aynı şeyleri hissedemez o daha başka şeyler ister bilmem anlatabildim mi
5 kere okur hayaller kurardim masum asiklarmisiz cidden ya o yaşlarda böyle hayali karakterlere aşık olmak varken elin adamının donlarini yıkamaya meraklılar ya
Ikinci aşkımk aşkın mı? Oda zaten hep yanlış kişi olur
neden karsi cikiyor sevdiginizin bi sorunu mu var babanizin istemedigine dairSelamlar sizinle bi konu hakkinda bi paylasimda bulunmak istiyorum.
Ben yaklaşık 7 ay önce sevdiğim adama kaçtım 2 günün sonunda ailem beni aldı daha doğrusu babam aldı babam geldiğinde söyledim sevdiğimi tamam bunun için yeri ve zamanı değil dedi. Eve geldikten sonra 1 hafta sonra herkes aynı haline döndü bu arada sorunlu bi aile hayatim var babası yenilerde babami arayıp adını koyalım şu işin demiş babam bana ayrılmam i yoksa sevdiğim adamdan şikayetçi olacağını söyledi sustum ama hala devam ediyoruz babamı evliliğe nasıl ikna edicem sigara icmezdim onceden simdi muptelasi oldum yardimlarinizi bekliyorum.
Kızın yaşı 17neden karsi cikiyor sevdiginizin bi sorunu mu var babanizin istemedigine dair
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?