Babamı nasıl ikna edicem

Baban haklı yerden göğe kadar sanırım hormonal etki altındasın
17 yaş yapman gereken üniye hazırlanmak erkekğe kaçmak değil aşklar geçici ama sanırım bizide dinlemiyeceksin nede olsa başında anne yok sevgiyi erkek arkadaşından bekliyorsun erkeğin sevgisi geçici ve acı ,zaten kanacak yaştasın kendine yazık edersin hayatında söner

Gamsız bi insan değilim dersi derste dinleyen birisiyim aşık olduğum kitaplarda var

Bak ben 21 yaşında eşimle tanıştım ailemde tanıdı, ama ben inadımı dayadım nişanlanacam çok seviyorum diye ki aradan daha 6 ay geçmişti babam çok diretti hatta başta asla kabul etmedi daha yeni memur oldun hayallerin vardı araba alacaktın dahaçok küçüksün, tanımak istersen gez dolaş hayatını yaşa neden bu acele dedi, hayır baba ben onla olmak istiyorum onlada araba alırım gezerim mutluyum dedim 22 de evlendim ha noldu 24 de anne oldum şuan 25 yaşımdayım 3 senede hayatım ne kadar değişti gene arabamız var ama özgür değilim anlatabildim mi hayatın sadece eşinden ibaret olmuyo, ailenle gez ideallerini gerçekleştir, ben en son daha dün o çok sevdiğim ideallerimi ertelediğim eşime ne bu hayatım hep böyle mi devam edecek bu mu yani evlilik nişanlıyken asla böyle değildik diye başının etini yedim iyce düşün baba evi gibi varmı ya şimdiki aklım olsa 30 dan önce evlenmezdim

Bak sen çocuksun senden 10 yas büyük bir adamın sana bu gözle bakması bile normal değil
Size gerçekten aşık olsa sizi kaçırmak yerine büyümeni ve mesleğini eline almanı beklerdi

Canım benim yaşın daha o kadar küçük ki bekle 2 sene sonra bile fikirlerin o kadar değişecek ki en ufak bi ilgiyi aşk zannedebilirsin dikkatli ol hem evlenmek istiyosan bile önce oku mesleğini eline al sonra hala beraber olursanız evlenirsiniz biz burda seni tanımıyoruz belki ama inan senin kötülüğünü dusunmüyo kimse bu yaşta adamın çoraplarını toplayıp çocuk mu bakmak istiyosun evlilik öyle çocuk oyuncağı değil

Okumaya niyetin yok evelenip çoluğa çocuğa karışacaksın yarın bebek olacak dışarıya dahi çıkamazsın özlersin bekarlık günlerini, kavak yeller esiyor başında

Anlatabildim canım konuştuğum çocukta derslerinde yardmci oluyor zaten bnden uzakta yeterince

İlk aşkın mı? Oda zaten hep yanlış kişi olur

Bu arada burda sana kimse babani nasıl ikna edeceğin hakkında öğüt vermez
Ve herkes aynı şeyi söylüyorsa doğru bir şey diyoruz belli ki kulak ver bak
Ayni yaşlardayız bak senin gibi bakıyorum su an ailende bile huzur bulamiyorsan kimseye umut bağlama kendi hayatını kendin kurtar

Öyle babanın ayağının altını öpsen yeri.

Bir de yanlışıma nasıl ikna ederim diye mi soruyorsun?

neden karsi cikiyor sevdiginizin bi sorunu mu var babanizin istemedigine dair

Aslında çocuk seni gerçekten seviyorsa senir kaçırma girişiminde bulunmaz babanın iknasını alması gerekir alamıyacağını bildiği için seni seviyorum deyipte kandırma peşinde şu sevdiğin erkeği bir anlatsana merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…