Babamı nasıl ikna edicem

Yaşın daha 17. Bu yaşta evlilik sevdası nedir? Size hayat şimdi güllük gülistanlık geliyor her şey çok kolay gibi ama hayata atılmadan kendi ayaklarının üzerinde durmadan evlenmeyi düşünme. Bu zamanda ev geçindirmek kolay değil. Sevgi karın doyurmuyor emin ol buna. Babana dua et ki sana sahip çıkmış. Allah razı olsun babandan.

Anlat biz senin burada annen sayılırız seni yanlış yönlendirmeyiz madem ki bumları annene anlatamıyorsun , bize anlat sevdiğin adamı ve ailesini akıl alan
doğru yolu bulmuştur ama burnunun dikine gidende çok şey kayıp etmiştir

Ablamizin bu yazdığı gibi çok şey duydum gerçek hayatta da boyun kısa ama babamın dediği benim zekami ikiye katlarsin demesi bence her seyi anlatıyor :)
Bencede katlarsın canım. Bu yaşta bu düşünceler her yiğidin harcı değil.
Üstün zekandan dolayı kutlarım

yaoma kizim yapma babana bunlari etme..
elin oglu baban gibi olmaz bi bakarsn agzin gozun dagilmis babanin dizinjn dibindesin bnm sevgilim oyle deil deme gereck yuzleri evlenince ortaya cikiyor babanin yaninda dur babana boyle etmistin der basina kalkar evlensende o adamla sen babani onun icin cigneyip gecmissin o sevdigin sen deger vermedigini gostermissin o gosterecekmi saniyon evlilik zor zorrrrr bisey sanmayin elinize verir bi cocuk kendi hayatini yasar daha kucuksun cocuksun ne evliligi sen ne cocugu dograbilc cok arkadslar var burda evlenip bosanan onemli olan hatani anlayip bidaha yapmamk ama sennn hata yapmaa yapma yapma cocuksun daha be yavrm

Benimde babam çok karşı çıkmıştı şimdi keşke babamı dinleseydim diyorum ama biz annem ve ablamla bir olup ikna ettik babamı şimdi ise kavga ettiğimizde babam herdefasında ben söylemiştim diyor annemle tartışıyor benimle tartışıyor

Bence bi dur yavrum ya daa yasin 17 oku diplomani al isine basla ayaklarinin uzerinde dur koca hep bulunur babana bundan 3 yil sonra dua etceksin emin ol iyiki aldin beni diye çocuk yaşta evlenir ikide çocuk dogurursun zaten çocuk yaşta sonra gecinemeyince surunursun orda burda kimsenin koca evi bana evinden daha sakin daha problemsiz değildir babanı ailesel sorunlarını kaldiramazken kocanın derdini nasıl kaldircan aaa yavrum yapma kendine bunu

ah be cnm dha çok ufaksın bu yaşta ne evlenmesi. oku önce. okuluna bak üni bitir ondan sonra zaten seviyorsa bekler seni. babanın da elini öpmen başında taşıman gerek ki seni büyük br hatadan döndürmüş. sahip çıkmış almş getirmiş. burda çok okuyoruz kaçtım ailem sahip çıkmadı bna kocam ailem arkamda değil diye dövüyor horluyor diye konu açanları.

haberlerde goruyoruz babalar evden kacan kızını bırak erkek arkadası var dıye kızını gebertıyor
babanın senı öldurmedıgıne
eve kapatmadıgına
kemıklerını kırana kadar dovmedıgıne sukret
adam resmen sahıp cıkmıs sıze
ben olsam aılemı uzecek seyler yapmam
o sevdıgınız adamla ılerde nolacagınız bellı degıl
döner dolasır yıne aılene gelırsın mahcup olmak var ılerde unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…