- 20 Kasım 2015
- 213
- 113
- 13
- Konu Sahibi Kalbim4567
-
daha kucukmus evliligi ne saniyor bu kizlarimiz yaKızın yaşı 17
Bencede katlarsın canım. Bu yaşta bu düşünceler her yiğidin harcı değil.Ablamizin bu yazdığı gibi çok şey duydum gerçek hayatta da boyun kısa ama babamın dediği benim zekami ikiye katlarsin demesi bence her seyi anlatıyor :)
Yavrum 17 yasinda kacilir mi ya hu? Daha cocuksun sen.17 yasindaydım
Benimde babam çok karşı çıkmıştı şimdi keşke babamı dinleseydim diyorum ama biz annem ve ablamla bir olup ikna ettik babamı şimdi ise kavga ettiğimizde babam herdefasında ben söylemiştim diyor annemle tartışıyor benimle tartışıyorSelamlar sizinle bi konu hakkinda bi paylasimda bulunmak istiyorum.
Ben yaklaşık 7 ay önce sevdiğim adama kaçtım 2 günün sonunda ailem beni aldı daha doğrusu babam aldı babam geldiğinde söyledim sevdiğimi tamam bunun için yeri ve zamanı değil dedi. Eve geldikten sonra 1 hafta sonra herkes aynı haline döndü bu arada sorunlu bi aile hayatim var babası yenilerde babami arayıp adını koyalım şu işin demiş babam bana ayrılmam i yoksa sevdiğim adamdan şikayetçi olacağını söyledi sustum ama hala devam ediyoruz babamı evliliğe nasıl ikna edicem sigara icmezdim onceden simdi muptelasi oldum yardimlarinizi bekliyorum.
Al bendende o kadarÇok merak ettim ben tipini valla sevgilinin. Çok mu çirkin ki ? Atsana bana K Kalbim4567
Al bendende o kadar
Biz gördükÇok merak ettim ben tipini valla sevgilinin. Çok mu çirkin ki ? Atsana bana K Kalbim4567
Nerde ay ol bizde goreydikBiz gördük
Biz gördük
Nerde ay ol bizde goreydik
Profilinde vardı fotoğraf ikisinin sonra kaldırdıNerde ay ol bizde goreydik
Tuhhhh kaçırdık yaa bende dedim herhalde behlul gibi bisey de babayı silip gitti kizProfilinde vardı fotoğraf ikisinin sonra kaldırdı
Kivanc tatlitugun ikiziydi kız kaçırdınızTuhhhh kaçırdık yaa bende dedim herhalde behlul gibi bisey de babayı silip gitti kiz
Gördüm canim gördüm Allah kahretmesin nedir ve bu kızim topla aklını başına lütfen diyorumKivanc tatlitugun ikiziydi kız kaçırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?