- Konu Sahibi Kalbim4567
-
Bende korkarım ya hele bide 17 yaşindaysam 27 yaşındaki adam ne demek yaBilmiyorum valla bn korkarım 27 yasında adamın askı masum olmaz ay.
Korkmuyor musun ? Ben kendımden bu kadar buyuk bırınden korkarım şahsen .
Bende korkarım ya hele bide 17 yaşindaysam 27 yaşındaki adam ne demek yaBilmiyorum valla bn korkarım 27 yasında adamın askı masum olmaz ay.
Bende korkarım ya hele bide 17 yaşindaysam 27 yaşındaki adam ne demek ya
Cidden öyle ya lise zamanında her begenmeyi aşk zannediyoduk 1 sene sonra bile görüşleri tamamen değişir konu sahibininTabi ki ya . Birde düşünüyorum lıse hayatım boyunca ben kaç kere aşık olduğumu sandım ( onların ruhu bıle duymadı ) çocuk yaştayız kararlar ,fıkırler , duygular hemencık degısıyor .
Gerçekten bunu demeniz gucume gitti geçmedi yaşamadım ayriEvet tehlikedesin 27 yaşındaki cinsel yönden seni kullanmaya çalışacaktır yaşı uygun değil bilesin , belkide yaşadın
Gerçekten bunu demeniz gucume gitti geçmedi yaşamadım ayri
Hiç alınma canim darılma burdakiler senin yasicaklarini goruyo önceden uyarıyoruz sadece bizde o yaşlara geldik aynı aşk dediğin duyguları yaşadık ama şimdiki aklım olsa macera peşinde olamazdım şahsen naçizane abla tavsiyesi sana sadeceGerçekten bunu demeniz gucume gitti geçmedi yaşamadım ayri
Bende 17 yasındayım erkek arkadasım benden büyük 24 yasında calısıyor iyi bir mesleği var inan evlilik sonraki plan hele kaçmak uçurumdan atlamak gibi bir durum bizim yasımızdaki insanlar icin. Bana daha gel bana kaç espirisi bile yapmıs bir insan değil okumam icin destekliyor sonucta sen kendini gelistiremedikten sonra yarın obur gun doğuracak olduğun evlatlarına n verebileceksin n ogreteceksin koca pesinde onların nazını mı cekecez bu yasta evlenip. Onlar bizim nazımızı ceksinler değerimizi bilsinler gelecek nesiller bize bizden ilerliyor biz n öğretebilirsek ilerde cocuklarımız onlarla yasayacak once okulunu bitir ve baban baba gibi adammıs n mutluki ona senin arkanda durmus suratına tükürüp n halin varsa gör dememis coook boyle babalar cok sükür bugünümüze..eminim her kız bunu yaşamıştır her kızın hayatına bi pislik girmiştir sonra hayatını mükemmelleştiren biriyle tanışmıştır ama bu kaçmanı gerektirmez belki de ilerde olsaydı bu baban böyle daravnmıycaktı ki seni alıp getiren adam senin mutluluğun için ilerde seni kesinlikle verirdi
Tebrikler canim sizlerden beklenecek davranış bu isteBende 17 yasındayım erkek arkadasım benden büyük 24 yasında calısıyor iyi bir mesleği var inan evlilik sonraki plan hele kaçmak uçurumdan atlamak gibi bir durum bizim yasımızdaki insanlar icin. Bana daha gel bana kaç espirisi bile yapmıs bir insan değil okumam icin destekliyor sonucta sen kendini gelistiremedikten sonra yarın obur gun doğuracak olduğun evlatlarına n verebileceksin n ogreteceksin koca pesinde onların nazını mı cekecez bu yasta evlenip. Onlar bizim nazımızı ceksinler değerimizi bilsinler gelecek nesiller bize bizden ilerliyor biz n öğretebilirsek ilerde cocuklarımız onlarla yasayacak once okulunu bitir ve baban baba gibi adammıs n mutluki ona senin arkanda durmus suratına tükürüp n halin varsa gör dememis coook boyle babalar cok sükür bugünümüze..
Bende 17 yasındayım erkek arkadasım benden büyük 24 yasında calısıyor iyi bir mesleği var inan evlilik sonraki plan hele kaçmak uçurumdan atlamak gibi bir durum bizim yasımızdaki insanlar icin. Bana daha gel bana kaç espirisi bile yapmıs bir insan değil okumam icin destekliyor sonucta sen kendini gelistiremedikten sonra yarın obur gun doğuracak olduğun evlatlarına n verebileceksin n ogreteceksin koca pesinde onların nazını mı cekecez bu yasta evlenip. Onlar bizim nazımızı ceksinler değerimizi bilsinler gelecek nesiller bize bizden ilerliyor biz n öğretebilirsek ilerde cocuklarımız onlarla yasayacak once okulunu bitir ve baban baba gibi adammıs n mutluki ona senin arkanda durmus suratına tükürüp n halin varsa gör dememis coook boyle babalar cok sükür bugünümüze..
En azından kacalim demiyor bunada şükür diyoruz artikCanım benim sizin ilişkiniz de kanun dışı şu an. 24 yasında üniversitede gördüğüm adamları düşününce de zor bir ilişki..
Evet kanun dışı olduğunu bizde biliyoruz ama evlilik deil sonucta yasadığımız arkadaşlık :) ben sorun etmiyorum yaş farkını evlilik sonraki düşünce herkesin fikri kendine tabiiCanım benim sizin ilişkiniz de kanun dışı şu an. 24 yasında üniversitede gördüğüm adamları düşününce de zor bir ilişki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?