Babamı nasıl ikna edicem

Çok cesaretlisin ama bu konuda seni değil babanı düşünüyorum. Çok üzüldüm babana senin gibi cahil cesareti olan bir kızı var. Babanın değerini anladığında iş işten geçer eminim

Bende korkarım ya hele bide 17 yaşindaysam 27 yaşındaki adam ne demek ya

Tabi ki ya . Birde düşünüyorum lıse hayatım boyunca ben kaç kere aşık olduğumu sandım ( onların ruhu bıle duymadı ) çocuk yaştayız kararlar ,fıkırler , duygular hemencık degısıyor .

sevdiğini sandığın adam bildiğin sübyancı sen daha çocuksun..
2 sene sonra hiçbirşey olamazsın evlenmeye kalkarsan.. 17 yaşındaki çocuğu okutmak için almıycak herhalde kazık kadar adam..

Tabi ki ya . Birde düşünüyorum lıse hayatım boyunca ben kaç kere aşık olduğumu sandım ( onların ruhu bıle duymadı ) çocuk yaştayız kararlar ,fıkırler , duygular hemencık degısıyor .
Cidden öyle ya lise zamanında her begenmeyi aşk zannediyoduk 1 sene sonra bile görüşleri tamamen değişir konu sahibinin

Bir evlat kolay yetismiyor..hakkın yok bunu onlara yapmaya.. dinle aileni.. ardında herzaman acık kapın olsn..

17 yasindasiniz.

Kendi ayaklariniz uzerinde durabileceginiz bir ise/gelire sahip misiniz ?
Genc yasta evlenip, cocuk sahibi olup hem evlendiginiz adami hem de cocugunuzu ayni anda idare edebilecek sabira ve donanima sahip misiniz ?
Anlasamadiniz ve ayrildiniz bunun doguracagi sonuclari dusundunuz mu ?

Google amcaya yaz nickini resimlere gir görürsün silemezsin arkadaşların da dedigi gibi sübyancılık bu resmen umarım o iki günde bisey yapmadınız kendine yazık etme biz de geçtik bu yollardan ilerde hata yaptim pişmanım deme en guzel zamanların kıymetini bil

İyi yaşamadıysan 27 yaşındaki delikanlı kendine yakın yaşta olan biriyle sevgili olur bundada kötü niyet var, aile hayatın sorunlu diye kuzu kurta teslim olmamalı , aksine etraftaki kurtlara dikkat etmeli
Gerçekten bunu demeniz gucume gitti geçmedi yaşamadım ayri

Gerçekten bunu demeniz gucume gitti geçmedi yaşamadım ayri
Hiç alınma canim darılma burdakiler senin yasicaklarini goruyo önceden uyarıyoruz sadece bizde o yaşlara geldik aynı aşk dediğin duyguları yaşadık ama şimdiki aklım olsa macera peşinde olamazdım şahsen naçizane abla tavsiyesi sana sadece

Arkadaslar, konu icinde bahsi gecen 27 yasindaki insanin fotograflari nicin bu kadar onemseniyor hala anlayabilmis degilim. Hayir yani kisinin fotografini gorsek ne gormesek ne.. Forum kayit altina alsa ne olur almazsa ne.. Esas konudan uzaklasilmasinin manasi nedir ??

Sevgilin kel olan mı ? Uyuşturucu kullanıyor mu ? Çokta çirkinmiş !

Bende 17 yasındayım erkek arkadasım benden büyük 24 yasında calısıyor iyi bir mesleği var inan evlilik sonraki plan hele kaçmak uçurumdan atlamak gibi bir durum bizim yasımızdaki insanlar icin. Bana daha gel bana kaç espirisi bile yapmıs bir insan değil okumam icin destekliyor sonucta sen kendini gelistiremedikten sonra yarın obur gun doğuracak olduğun evlatlarına n verebileceksin n ogreteceksin koca pesinde onların nazını mı cekecez bu yasta evlenip. Onlar bizim nazımızı ceksinler değerimizi bilsinler gelecek nesiller bize bizden ilerliyor biz n öğretebilirsek ilerde cocuklarımız onlarla yasayacak once okulunu bitir ve baban baba gibi adammıs n mutluki ona senin arkanda durmus suratına tükürüp n halin varsa gör dememis coook boyle babalar cok sükür bugünümüze..

Tebrikler canim sizlerden beklenecek davranış bu iste

Canım benim sizin ilişkiniz de kanun dışı şu an. 24 yasında üniversitede gördüğüm adamları düşününce de zor bir ilişki..

Canım benim sizin ilişkiniz de kanun dışı şu an. 24 yasında üniversitede gördüğüm adamları düşününce de zor bir ilişki..
Evet kanun dışı olduğunu bizde biliyoruz ama evlilik deil sonucta yasadığımız arkadaşlık :) ben sorun etmiyorum yaş farkını evlilik sonraki düşünce herkesin fikri kendine tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…