- 14 Eylül 2014
- 703
- 306
- 103
- Konu Sahibi Ogungelecek
-
Çocukları bahane etmeyin ikinizde. Artık evlilikten çıkmış sizinki. Bu evlilikte sözlü ve fiziksel şiddet var sevgi yok. Herkes için en iyisi ayrılmanızArkadaşlar iyi geceler.. Evet iki çocuğumla evden ayrıldım dava acicam.İlk gece çok zor oldu.cocuklar babamı özledim diye ağladılar.Büyüğü hep babami düşündüm anne parkta evde her yerde hep onu düşündüm dedi.Cocuklar uyuduktan sonra çok ağladım.Baba özlemini çok iyi biliyorum gecen yaz babamı kaybettimevet benimkiler kaybetmedi çok şükür ama onları bı anda babasız kalmalarına yüreğim dayanmıyor burada başka şehre geldik baya uzağız.Esim de çok baskı yapıyor çocuklarimi benden bu şekilde ayirman doğru değil çocuklar perişan olacak bakamayacaksin çok özlüyorum çok kötüyüm bu şehre taşın vs vs.Benin içime su serpin resmen içim yanıyor
Zaten bitirdim evden ayrıldığıma göre daha bahane mi kaldı ben çocuklarimin uzulemesine üzülüyorumÇocukları bahane etmeyin ikinizde. Artık evlilikten çıkmış sizinki. Bu evlilikte sözlü ve fiziksel şiddet var sevgi yok. Herkes için en iyisi ayrılmanız
Bende aynen ona öyle söyledimSizi aldatırken döverken aklı neredeymiş? O zaman çocuklarınız yok muydu?
Biri 6 diğeri 3 yaşındaÇok mu küçük çocuklar? Durumu anlatıyorsunuzdur mutlaka. Üzülmeyin, ilk zamanlar için çok doğal bunlar, alışacaklar. Zorlanırlarsa uzman yardımı alırsınız.
Ayy küçüklermiş, çok doğal böyle davranmaları. Daha çok ilgilenmeli, zaman ayırmalı, her özledik dediklerinde sevgiyle, sabırla bir kaç cümle ile anlatmalısınız. Sevdikleri, ilgilendikleri konulara çekmeye çalışın dikkatlerini. Okul ve kreş durumları varsa sosyalleşmelerinin de faydası olacaktır. Ve yineliyorum uzman yardımı almanız çok faydalı olacaktırBiri 6 diğeri 3 yaşında
Yolla gitsin özledilerse. 1 ay bile bakamaz, özlem çabuk son bulur, umdukları gibi olmayınca.Arkadaşlar iyi geceler.. Evet iki çocuğumla evden ayrıldım dava acicam.İlk gece çok zor oldu.cocuklar babamı özledim diye ağladılar.Büyüğü hep babami düşündüm anne parkta evde her yerde hep onu düşündüm dedi.Cocuklar uyuduktan sonra çok ağladım.Baba özlemini çok iyi biliyorum gecen yaz babamı kaybettimevet benimkiler kaybetmedi çok şükür ama onları bı anda babasız kalmalarına yüreğim dayanmıyor burada başka şehre geldik baya uzağız.Esim de çok baskı yapıyor çocuklarimi benden bu şekilde ayirman doğru değil çocuklar perişan olacak bakamayacaksin çok özlüyorum çok kötüyüm bu şehre taşın vs vs.Benin içime su serpin resmen içim yanıyor
Babaları çekip gitse, ardına bile bakmasa, arayıp sormasa ne edecektin? Yalvarıp yakaracak mıydın, ayağına mı kapanacaktın, çocuklar çok özledi gel diye.Zaten bitirdim evden ayrıldığıma göre daha bahane mi kaldı ben çocuklarimin uzulemesine üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?