Babamı özledik diye ağlıyorlar

Elbette alışmaları zaman ister.
Çocukların evdeki şiddeti görmelerinden hakaret işitmelerinden öyle büyümelerinden iyidir bu durum.
mutlu anne =mutlu çocuk
Güçlü anne=güçlü çocuk
Ayrıca babasız değiller babaları var bu saatten sonra babalık yaparmı o ona kalmış siz anneliğinizi eksiksiz yapın .Bazen ebeveynler bir davranış sergilerken o çocukların büyüyüp hesap sorabilecegi yaşa geleceğini unutuyorlar.

Zaten bitirdim evden ayrıldığıma göre daha bahane mi kaldı ben çocuklarimin uzulemesine üzülüyorum
Ben size yine de güvenemiyorum. Çünkü çocukları fazlasıyla öne sürdünüz. Şimdi yine çocuklar diyorsunuz. Barışma ihtimalinizin olduğunu düşünüyorum

Zorunlu değilseniz başka şehre taşınmasaydiniz keşke çocuklar haftasonu babalarını gorebilirdi

Sizi aldatırken döverken aklı neredeymiş? O zaman çocuklarınız yok muydu?
Eski konularınızı bilmiyorum. Ama eğer bunlar doğruysa bu adamın merhamet edilecek yanı yok ki. Şehir dışından her haftasonu çocuğunu görmeye giden baba tanıyorum hem de hiç hak etmiyor bunu. Sizinki de kaldırsın kıçını gelsin. Baştan düşünseydi çocukları alıp giderse ben ne yaparım diye .Çocuklarınızı boşanma sürecine girmeden psikolojik anlamda hazırlamanız gerekiyordu. Yaşlarına göre boşanmalı öyküler, filmler, boşanan tanıdıklarınızla ilgili sohbetler falan. Şimdi destek almanız gerekir. Bir uzmana danışın çocuklarınız için yapabileceklerinizi. İlk gün ağlamaları da çok normal. Kolaylıklar dilerim

hemen dönün bence o zaman
ne de olsa adamcağız çocukları özlemiş paşa gönlü yapılmalı
hele çocuklar mutsuz çaresiz huzursuz anneleriyle aldatan döven babalarıyla çok mutlu olurlar

Biri 6 diğeri 3 yaşında

6 yasindaki cocugun öyle bir cümle kurmasi mümkün degil. Cocuklar için farkli bir sehir, heycan felan oluyor.
Ki kursa bile "anne ben kahvalti olarak dondurma istiyorum" dese "vaah vaah neler istiyor benim cocuum, tabiki veririm" dermisin?

Evde siddet felan varmis. Yapacagin sey ailenin yaninda biraz dinlenebilirsin, sonrada tekrar esinin bulundugu sehire gidip ev kiralarsin. Eksi esin ile cocuklarin bulasma planini kagit üzerine dökersin. Herkes kendi günlerine sadik kalir. Bosanmak ile vefat etmis bir babayi kiyas etmen çok saçma.

Alisirlar.. yani babasi gelip disari cikarp az ilgilensin sonra geri getirsin olmaz mi?

Elalemin kadınlarıyla seni aldatmak için kılı kırk yaran adam, çocuklarını görmek için de bir zahmet aynı performansı göstersin.
Seni aldattıgı kadınlar , psikolojik ve fiziksel şiddet için gösterdiği gayreti çocukları için gösterirse çocuklar babasız büyüyorlar algısını ortadan kaldırır.
Dramaya gerek yok.
çocuklar küçük alışırlar.

bu kararı zaten zar zor verdiniz. yaşadığınız onca kötü şey üzerine burada milyonlarca yorumdan sonra ancak adım attınız.
zaten bahaneniz çocuklardı, bir şey değişmemiş gene çocukları bahane ediyorsunuz.
aynı şehirde olduğunuz an barışırsınız. adım gibi eminim.

Vicdan yapmayın siz ayrılıyorsunuz o hala babaları. Görmek istiyorsa çocukları yasal süreç ile gelir görür siz de engel olmazsınız. Çektiklerinizi unutmayın

Nasıl yani çocuğun kurmadigi cümleyi mi uydurup yazdım? Oğlum çok zeki üstün zekâ testi istedi öğretmeni.Ayrica vefatla yaşamı kıyas etmek değil iki türlü de bı uzaklık onu söylemek istedim.

dönmeye bahane arıyorsunuz sanırım

Haydaa yine bahane diyenler olmuş. Anlatamadim sanırım ben ilk defa evden ayrıldım defalarca olsaydı haklısınız derdim yani benim için evden bı kere cikmissam geri dönüşü olmaz.Yani dediğiniz gibi bu kararı zor aldım ama sağlam aldım.Ben çocuklarim için üzülüyorum sadece belki bu durumu yaşayıp aşanlar bir şeyler yazar diye anlattım.

Dimi bende öyle söylüyorum. Çocuklari dusunseydin bana iyi davranırdın dedim.

o kadar çok okuduk ki gelgitlerinizi, haliyle sorguluyoruz. yaşamını paylaşan sizsiniz değil mi ? biz de bugüne dek yazdığınız cevaplardan, tepkilerinizden yola çıkarak olabilecekleri yazıyoruz.
yalan mı ?

Alisirlar.. yani babasi gelip disari cikarp az ilgilensin sonra geri getirsin olmaz mi?
Uzak sehirlerdeyiz sorun o.Diyor ki aynı şehirde yaşayalım baya baskı yapıyor bana.Bende aynı şehirde yaşamak istemiyorum kimsem yok orda zaten. Ailemin yanına geldim.Kaldi ki aynı şehirde olsak yine onun stresini çenesini cekicem.Yine evde iki çocukla kalıcakm calisamicam kendine muhtaç bırakacak. Asla istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…