- 26 Haziran 2021
- 797
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.422
- 33
- 24
- Konu Sahibi Ogungelecek
-
Ben size yine de güvenemiyorum. Çünkü çocukları fazlasıyla öne sürdünüz. Şimdi yine çocuklar diyorsunuz. Barışma ihtimalinizin olduğunu düşünüyorumZaten bitirdim evden ayrıldığıma göre daha bahane mi kaldı ben çocuklarimin uzulemesine üzülüyorum
Eski konularınızı bilmiyorum. Ama eğer bunlar doğruysa bu adamın merhamet edilecek yanı yok ki. Şehir dışından her haftasonu çocuğunu görmeye giden baba tanıyorum hem de hiç hak etmiyor bunu. Sizinki de kaldırsın kıçını gelsin. Baştan düşünseydi çocukları alıp giderse ben ne yaparım diye .Çocuklarınızı boşanma sürecine girmeden psikolojik anlamda hazırlamanız gerekiyordu. Yaşlarına göre boşanmalı öyküler, filmler, boşanan tanıdıklarınızla ilgili sohbetler falan. Şimdi destek almanız gerekir. Bir uzmana danışın çocuklarınız için yapabileceklerinizi. İlk gün ağlamaları da çok normal. Kolaylıklar dilerimSizi aldatırken döverken aklı neredeymiş? O zaman çocuklarınız yok muydu?
Biri 6 diğeri 3 yaşında
Vicdan yapmayın siz ayrılıyorsunuz o hala babaları. Görmek istiyorsa çocukları yasal süreç ile gelir görür siz de engel olmazsınız. Çektiklerinizi unutmayınArkadaşlar iyi geceler.. Evet iki çocuğumla evden ayrıldım dava acicam.İlk gece çok zor oldu.cocuklar babamı özledim diye ağladılar.Büyüğü hep babami düşündüm anne parkta evde her yerde hep onu düşündüm dedi.Cocuklar uyuduktan sonra çok ağladım.Baba özlemini çok iyi biliyorum gecen yaz babamı kaybettimevet benimkiler kaybetmedi çok şükür ama onları bı anda babasız kalmalarına yüreğim dayanmıyor burada başka şehre geldik baya uzağız.Esim de çok baskı yapıyor çocuklarimi benden bu şekilde ayirman doğru değil çocuklar perişan olacak bakamayacaksin çok özlüyorum çok kötüyüm bu şehre taşın vs vs.Benin içime su serpin resmen içim yanıyor
Nasıl yani çocuğun kurmadigi cümleyi mi uydurup yazdım? Oğlum çok zeki üstün zekâ testi istedi öğretmeni.Ayrica vefatla yaşamı kıyas etmek değil iki türlü de bı uzaklık onu söylemek istedim.6 yasindaki cocugun öyle bir cümle kurmasi mümkün degil. Cocuklar için farkli bir sehir, heycan felan oluyor.
Ki kursa bile "anne ben kahvalti olarak dondurma istiyorum" dese "vaah vaah neler istiyor benim cocuum, tabiki veririm" dermisin?
Evde siddet felan varmis. Yapacagin sey ailenin yaninda biraz dinlenebilirsin, sonrada tekrar esinin bulundugu sehire gidip ev kiralarsin. Eksi esin ile cocuklarin bulasma planini kagit üzerine dökersin. Herkes kendi günlerine sadik kalir. Bosanmak ile vefat etmis bir babayi kiyas etmen çok saçma.
dönmeye bahane arıyorsunuz sanırımArkadaşlar iyi geceler.. Evet iki çocuğumla evden ayrıldım dava acicam.İlk gece çok zor oldu.cocuklar babamı özledim diye ağladılar.Büyüğü hep babami düşündüm anne parkta evde her yerde hep onu düşündüm dedi.Cocuklar uyuduktan sonra çok ağladım.Baba özlemini çok iyi biliyorum gecen yaz babamı kaybettimevet benimkiler kaybetmedi çok şükür ama onları bı anda babasız kalmalarına yüreğim dayanmıyor burada başka şehre geldik baya uzağız.Esim de çok baskı yapıyor çocuklarimi benden bu şekilde ayirman doğru değil çocuklar perişan olacak bakamayacaksin çok özlüyorum çok kötüyüm bu şehre taşın vs vs.Benin içime su serpin resmen içim yanıyor
Haydaa yine bahane diyenler olmuş. Anlatamadim sanırım ben ilk defa evden ayrıldım defalarca olsaydı haklısınız derdim yani benim için evden bı kere cikmissam geri dönüşü olmaz.Yani dediğiniz gibi bu kararı zor aldım ama sağlam aldım.Ben çocuklarim için üzülüyorum sadece belki bu durumu yaşayıp aşanlar bir şeyler yazar diye anlattım.bu kararı zaten zar zor verdiniz. yaşadığınız onca kötü şey üzerine burada milyonlarca yorumdan sonra ancak adım attınız.
zaten bahaneniz çocuklardı, bir şey değişmemiş gene çocukları bahane ediyorsunuz.
aynı şehirde olduğunuz an barışırsınız. adım gibi eminim.
Bunları duymaya ihtiyacım var çok sağolunVicdan yapmayın siz ayrılıyorsunuz o hala babaları. Görmek istiyorsa çocukları yasal süreç ile gelir görür siz de engel olmazsınız. Çektiklerinizi unutmayın
Dimi bende öyle söylüyorum. Çocuklari dusunseydin bana iyi davranırdın dedim.Elalemin kadınlarıyla seni aldatmak için kılı kırk yaran adam, çocuklarını görmek için de bir zahmet aynı performansı göstersin.
Seni aldattıgı kadınlar , psikolojik ve fiziksel şiddet için gösterdiği gayreti çocukları için gösterirse çocuklar babasız büyüyorlar algısını ortadan kaldırır.
Dramaya gerek yok.
çocuklar küçük alışırlar.
Haydaa yine bahane diyenler olmuş. Anlatamadim sanırım ben ilk defa evden ayrıldım defalarca olsaydı haklısınız derdim yani benim için evden bı kere cikmissam geri dönüşü olmaz.Yani dediğiniz gibi bu kararı zor aldım ama sağlam aldım.Ben çocuklarim için üzülüyorum sadece belki bu durumu yaşayıp aşanlar bir şeyler yazar diye anlattım.
Aynen öyle.Dimi bende öyle söylüyorum. Çocuklari dusunseydin bana iyi davranırdın dedim.
Uzak sehirlerdeyiz sorun o.Diyor ki aynı şehirde yaşayalım baya baskı yapıyor bana.Bende aynı şehirde yaşamak istemiyorum kimsem yok orda zaten. Ailemin yanına geldim.Kaldi ki aynı şehirde olsak yine onun stresini çenesini cekicem.Yine evde iki çocukla kalıcakm calisamicam kendine muhtaç bırakacak. Asla istemiyorum.Alisirlar.. yani babasi gelip disari cikarp az ilgilensin sonra geri getirsin olmaz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?