Babamı özledik diye ağlıyorlar

o kadar çok okuduk ki gelgitlerinizi, haliyle sorguluyoruz. yaşamını paylaşan sizsiniz değil mi ? biz de bugüne dek yazdığınız cevaplardan, tepkilerinizden yola çıkarak olabilecekleri yazıyoruz.
yalan mı ?
Anlıyorum sizi ama dediğim gibi artık ben gelgit yaşadığım şeyde bı karar aldım bende onu söylemek istiyorum.

hemen dönün bence o zaman
ne de olsa adamcağız çocukları özlemiş paşa gönlü yapılmalı
hele çocuklar mutsuz çaresiz huzursuz anneleriyle aldatan döven babalarıyla çok mutlu olurlar
Hayır o diyor ki tamam ayrılalım ama aynı şehirde yaşayalım çocuklara her ihtiyaçlarında hemen yetisebileyim.Bende olmaz orası bitti benim için çok istiyorsan sen tayin işte dedim beyfendi konforundan vazgeçmiyor hem pastam dursun hem ekmeğim sen ne yaparsan yap diyor.

Anlıyorum sizi ama dediğim gibi artık ben gelgit yaşadığım şeyde bı karar aldım bende onu söylemek istiyorum.

benim de demek istedğim şu adam çocuklarını çok düşünse buraya gel demez kalkar çocuklarını görmeye gelir zaten. demek ki önceliği çocuklar değil.
o yüzden üzülmeyin çocuklar için
evet çok zor ama bu şekilde babasını çok az yada hiç görmeden yaşayan bir sürü çocuk var. büyüdükçe zaten babalarının hatalı olduğunu da anlayacaklardır.
ideali babayla da olmaları ama adam da o kumaş yoksa yapacak birşey de yok

Evet bende zaten öyle düşünüyorum hak veriyorum yani size.

Yapma sakin.. cok istiyosa alsin cocuklarina baksin madem, ki erkeklerin genelde bi tarafi yemez surekli kucuk cocuklara bakmaya.. bencede kal ailenin yaninda tatillerde alsin cocuklarini bi kac hafta calis muhtac olma..kactiktan sonra kiymete binmissin cogu bosanma vakasinda oldugu gibi..

Böyle tür cümleler bu arada üstün zeka ile sifir alakasi var. Birçok anne olmayan cümleleri yada olan ama abartilan cümleleri paylasiyor "aa baak benim ahmetim neler diyor" gibisine.

6 yasindaki daha yeni 1 gün ayri kalmis bir cocuk böyle tür cümleler kurmaz. "Babam nerede, niye gelmedi bizimle" gibi cümleler kurmasi normal. Ancak "parkta orda burda aradim, hep aklimda babam var" gibi cümleler için erken.

Ve vefatta hiç görmüyorsun o kisiyi. Sadece uzak degil o kisiyi. Bosanmakta daima yaninda olabilir, telefon ile, teknoloji ile olsa bile.

Anne babalar ayrilir. Cocuklardan ayrilma olmaz. Cocuklar için aynı şehir mantıklı.

Bizde küçükken annem ve babam ayrılmasın diye çok uğraşırdık. Şimdi büyüdük. Hala aynı tantana. Bazen keşke o zaman ayrılsalardı en azından ikisi de daha mutlu olurdu belki diyorum. Büyüyünce belki sizi anlayacaklardır. Ama ikinizinde çocuklarınızın üzerinde sevgi ve ilginiz devam etmeli aksi takdirde boşluğa düşebilirler. Çok uzak noktada yaşamanız açısından diyorum.

Oğlum kurdu ama hatta daha çok şey söyledi ben kisalttim siz neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz veya ben niye ikna etmeye çalışıyorum? Niye yalan soylim enteresansiniz

Ayrica konuşmak zekayla alakalıdir.Sizin konuyla ilgili düşünceniz çok alakasız.

Ayrilsalardida bi kulp bulacaktiniz.. hayatin kanunu bu..ayrilsalar niye ayrildilar beraber kalsalar niye ayrilmadilar diyor cocuklar genelde.. dogrusu anne ve babayla beraber buyumeleri ama iste hayat bu..

Basiniz sagolsun Allah evladiniza size saglikli uzun huzurlu omur versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…