- 14 Eylül 2014
- 703
- 306
- 103
- Konu Sahibi Ogungelecek
-
Anlıyorum sizi ama dediğim gibi artık ben gelgit yaşadığım şeyde bı karar aldım bende onu söylemek istiyorum.o kadar çok okuduk ki gelgitlerinizi, haliyle sorguluyoruz. yaşamını paylaşan sizsiniz değil mi ? biz de bugüne dek yazdığınız cevaplardan, tepkilerinizden yola çıkarak olabilecekleri yazıyoruz.
yalan mı ?
Hayır o diyor ki tamam ayrılalım ama aynı şehirde yaşayalım çocuklara her ihtiyaçlarında hemen yetisebileyim.Bende olmaz orası bitti benim için çok istiyorsan sen tayin işte dedim beyfendi konforundan vazgeçmiyor hem pastam dursun hem ekmeğim sen ne yaparsan yap diyor.hemen dönün bence o zaman
ne de olsa adamcağız çocukları özlemiş paşa gönlü yapılmalı
hele çocuklar mutsuz çaresiz huzursuz anneleriyle aldatan döven babalarıyla çok mutlu olurlar
Anlıyorum sizi ama dediğim gibi artık ben gelgit yaşadığım şeyde bı karar aldım bende onu söylemek istiyorum.
En derin duam cocuklarim onun beni korkuttu gibi perişan olmasınlar çok fazla etkilenmesinler vsDaha küçüklermiş , normal. Zamanla düzelecek , yoluna girecek her şey.
Evet bende zaten öyle düşünüyorum hak veriyorum yani size.benim de demek istedğim şu adam çocuklarını çok düşünse buraya gel demez kalkar çocuklarını görmeye gelir zaten. demek ki önceliği çocuklar değil.
o yüzden üzülmeyin çocuklar için
evet çok zor ama bu şekilde babasını çok az yada hiç görmeden yaşayan bir sürü çocuk var. büyüdükçe zaten babalarının hatalı olduğunu da anlayacaklardır.
ideali babayla da olmaları ama adam da o kumaş yoksa yapacak birşey de yok
Elbet ki etkilenecekler bir tutam. Ama hayatın sonu değil. O adam onların babaları olmaya devam edecek. Sizin eşiniz olmaktan çıkacak o kadar.En derin duam cocuklarim onun beni korkuttu gibi perişan olmasınlar çok fazla etkilenmesinler vs
Çıkar inşallah bı an önceElbet ki etkilenecekler bir tutam. Ama hayatın sonu değil. O adam onların babaları olmaya devam edecek. Sizin eşiniz olmaktan çıkacak o kadar.
Yapma sakin.. cok istiyosa alsin cocuklarina baksin madem, ki erkeklerin genelde bi tarafi yemez surekli kucuk cocuklara bakmaya.. bencede kal ailenin yaninda tatillerde alsin cocuklarini bi kac hafta calis muhtac olma..kactiktan sonra kiymete binmissin cogu bosanma vakasinda oldugu gibi..Uzak sehirlerdeyiz sorun o.Diyor ki aynı şehirde yaşayalım baya baskı yapıyor bana.Bende aynı şehirde yaşamak istemiyorum kimsem yok orda zaten. Ailemin yanına geldim.Kaldi ki aynı şehirde olsak yine onun stresini çenesini cekicem.Yine evde iki çocukla kalıcakm calisamicam kendine muhtaç bırakacak. Asla istemiyorum.
Nasıl yani çocuğun kurmadigi cümleyi mi uydurup yazdım? Oğlum çok zeki üstün zekâ testi istedi öğretmeni.Ayrica vefatla yaşamı kıyas etmek değil iki türlü de bı uzaklık onu söylemek istedim.
Anne babalar ayrilir. Cocuklardan ayrilma olmaz. Cocuklar için aynı şehir mantıklı.Arkadaşlar iyi geceler.. Evet iki çocuğumla evden ayrıldım dava acicam.İlk gece çok zor oldu.cocuklar babamı özledim diye ağladılar.Büyüğü hep babami düşündüm anne parkta evde her yerde hep onu düşündüm dedi.Cocuklar uyuduktan sonra çok ağladım.Baba özlemini çok iyi biliyorum gecen yaz babamı kaybettimevet benimkiler kaybetmedi çok şükür ama onları bı anda babasız kalmalarına yüreğim dayanmıyor burada başka şehre geldik baya uzağız.Esim de çok baskı yapıyor çocuklarimi benden bu şekilde ayirman doğru değil çocuklar perişan olacak bakamayacaksin çok özlüyorum çok kötüyüm bu şehre taşın vs vs.Benin içime su serpin resmen içim yanıyor
Oğlum kurdu ama hatta daha çok şey söyledi ben kisalttim siz neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz veya ben niye ikna etmeye çalışıyorum? Niye yalan soylim enteresansinizBöyle tür cümleler bu arada üstün zeka ile sifir alakasi var. Birçok anne olmayan cümleleri yada olan ama abartilan cümleleri paylasiyor "aa baak benim ahmetim neler diyor" gibisine.
6 yasindaki daha yeni 1 gün ayri kalmis bir cocuk böyle tür cümleler kurmaz. "Babam nerede, niye gelmedi bizimle" gibi cümleler kurmasi normal. Ancak "parkta orda burda aradim, hep aklimda babam var" gibi cümleler için erken.
Ve vefatta hiç görmüyorsun o kisiyi. Sadece uzak degil o kisiyi. Bosanmakta daima yaninda olabilir, telefon ile, teknoloji ile olsa bile.
Ayrica konuşmak zekayla alakalıdir.Sizin konuyla ilgili düşünceniz çok alakasız.Böyle tür cümleler bu arada üstün zeka ile sifir alakasi var. Birçok anne olmayan cümleleri yada olan ama abartilan cümleleri paylasiyor "aa baak benim ahmetim neler diyor" gibisine.
6 yasindaki daha yeni 1 gün ayri kalmis bir cocuk böyle tür cümleler kurmaz. "Babam nerede, niye gelmedi bizimle" gibi cümleler kurmasi normal. Ancak "parkta orda burda aradim, hep aklimda babam var" gibi cümleler için erken.
Ve vefatta hiç görmüyorsun o kisiyi. Sadece uzak degil o kisiyi. Bosanmakta daima yaninda olabilir, telefon ile, teknoloji ile olsa bile.
Ayrilsalardida bi kulp bulacaktiniz.. hayatin kanunu bu..ayrilsalar niye ayrildilar beraber kalsalar niye ayrilmadilar diyor cocuklar genelde.. dogrusu anne ve babayla beraber buyumeleri ama iste hayat bu..Bizde küçükken annem ve babam ayrılmasın diye çok uğraşırdık. Şimdi büyüdük. Hala aynı tantana. Bazen keşke o zaman ayrılsalardı en azından ikisi de daha mutlu olurdu belki diyorum. Büyüyünce belki sizi anlayacaklardır. Ama ikinizinde çocuklarınızın üzerinde sevgi ve ilginiz devam etmeli aksi takdirde boşluğa düşebilirler. Çok uzak noktada yaşamanız açısından diyorum.
Basiniz sagolsun Allah evladiniza size saglikli uzun huzurlu omur versin insallahCocuklariniza babalarini duzenli sekilde goreceklerini soyleyin ve ikna edin. Guzel bir rutine oturtun, vakit geldiginde babalariyla vakit gecireceklerinden emin olsunlar.
Suan cok yeni oldugu icin siz de duygusalsiniz. Benim oglumun babasi vefat etti, bu durum bile idare edilebiliyor. Zor tabi ki ama mecburum. Lütfen cocuklar babalarini özledi diye caymayin kararinizdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?