Babamın ayakları çok kötü kokuyor

Sirkeli suya hergun ayaklarini sokarsa iyi geliyor ayrica aldigi kremleride devamli kullanmasi gerekiyor ama travazol tarxi kremler hic bir ise yaramiyor ne yazikki

Ayakkabilardan olabilir diyorum ben.
Misal ben bu gunler yogun calisiyorum, butun gun ayakta magazadayim.
Pazardan aldigim pekte pahali olmayan bi ayakkabi ayagimdaydi.
Her giydigim corap pufur pufur kokardi.
Birgun okul staji icin hastaya ev ziyaretine giderken ben kara kara dusunuyorum "ayagim kokucak aman Allahim" diye. Staj yaptigim saglikci tuvalete gittiginde hemen ayakkabilarimi cikardim biraz hava alsinda eve vardigimizda pufur pufur kokmasin diye. Adam geri gelince hemen geri giydim. Neyseki eve ayakkabiyla girdik. Ilk kez eve ayakkabiyla giren bi aileye sevindim halbuki pekte hijyenik gormesemde.

Ayakkabiyi cope attim yeni ayakkabi aldim ve cok cok memnunum. Cok sukur.
Baban butun gun ayni ayakkabiyi giymemeli. Anladgim kadariyla calistigi icin ayni ayakkabi ayaginda, ama bi 2 nci ayakkabi alsin degis tokuslu giysin her gun.
Icine Hava alan ayakkabilar alsin. Ben is yeri icin fitness ayakkabilari aldim. Her adim attigimda ayaklarima hava ulastigni hissediyorum ve ayrica cok rahat alti sungerli. Tavsiye ederim.

Baban ayaklarini bin kere yikasin o ayakkabari giydikten snra yine kokar yine kokar.

Konunuzla alakalı değil ama bi anda başlığı görünce yazmak istedim...belkide duygusallıktan yazıyorum...

Babam öleli 80 gün oldu...son yıllarında inek beslemeye merak sarmıştı doğduğu topraklarda...

Ve öyle ağır inek kokardı ki üzeri..şimdi o kokuyu duymak için neler vermezdim..gerçi ozamanda rahatsız etmezdi o koku beni...

Öyle işte alakasız oldu ama canımbabamın kokusu geldi burnuma birden...kokudan bahsedince...

Sağ olsaydı da,herşeyine rağzıydım...

Akşam ayakkabısının içine karbonat dök kalsın sabaha kadar o kokuyu alıyor ayakları kokmazda

Ayakkabilar icin koku giderici spreyler oluyor. Onlardan alabilirsiniz. Scholl marka vardi yanlis hatirlamiyorsam.

Bir miktar bu tüp halindeki arko kremin içine 3-4 adet asprini toz haline getirip karıştırın. Gece yatmadan ayakları yıkayıp kurulayın bu karışımı ayağın her yerine sürün çorap giyin ve yatın. Hem kokuyu hem mantarı geçiricektir geçmiş olsun zor durum

Benim erkek kardeşimin de ciddi anlamda kötü kokuyor biz ayakkabısının içine karbonat ve çay poşeti koymuştuk ayakkabının iç kokusu temizlemenin diye..
Kuzenim avonun bı tane ayak pudrası vardı ayaklarına onu kullandiriyorduk kısa süreli olarak iyi geldi ama sonra aile hekimimiz bir tane sprey verdi. Çok düzenli kullanmamasına rağmen baya etkili oldu çok şükür artık kokmuyor.

Ayakkabılarının ve ev terliklerinin içine tepeleme birer çay kaşığı karbonat serpip yayılması için sallayın.Asla kokmayacak bir daha.Ara ara tekrarlayın.

Karbonat iyi gelebilir. Bir de deotak ter kokusuna inanılmaz iyi geliyor aynı markanın ayak ürünleri varsa onlarda çok işe yarıyordur kesin.

Sagol cozum onerilerin icin boguluyoruz zaten

Merhaba. Babam işinden dolayi kapali ayakkabilar giyiyor yarim bot tarzi. Ve ayaklari maalesef cok terliyor terleyince nemli oluyo. Yani öyle gunde 2 ayakkabi degistirme gibi bi olanagi yok. Sadecw isten ciktiktan sonra normal günlük ayakkabisini giyince corap degistiriyor.mesela babam bugun ise gitmedi ayak kokusu yok evde. Isten gelince cok kokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…