- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
tekirdag dan asagi in git git git tekirdag ile antalya arasinda biryerlerde...Tuz gölü nerde
tekirdag dan asagi in git git git tekirdag ile antalya arasinda biryerlerde...
dusin yani aslinda okadar kolay bulmasiTekirdağ ile Antalya arası nasıl oluyor
Kız koptum ya:)))Ahhaha :) Suan balkonda oturuyoruz babam ayaklarini mermere koymus havalandiriyo alt kattan dedikodu yapiyolar of ayak koktu diye şaka bir yana siz buldunuz mu bi cözüm
Sagol cozum onerilerin icin boguluyoruz zatenBir sprey var avonun onu bi bakin birde eczanede bir sprey vardi ama adini unuttum bu öyle bir sprey ki kendi kokusu ayak kokusunu bastırıyorbir de yine eczanede bir toz var kokan ayakkbiniza dokuyorsunuz.tavsiye olarak ta bu genelde ya mantardan ya da ucuz ayakkabidan olusuyor bir kez kokarsa bulasirsa diğer ayakkabilara geciyormus.i yüzden her ayakkabisina doksun bu tozu eger tozu kullahacaksa spreyi kullanacaksa da her gun sıkin ayağına (topuguna sıkin gibi oldu ) pamuk corap ince terletmeyen ,ayakkabilarda delikli nefes alan, yoksa boğularsunuz böyle kokudan .bunlar kesin çözüm bemce
Eczaneden aliniyor dimiKarbonat iyi gelebilir. Bir de deotak ter kokusuna inanılmaz iyi geliyor aynı markanın ayak ürünleri varsa onlarda çok işe yarıyordur kesin.
Merhaba. Babam işinden dolayi kapali ayakkabilar giyiyor yarim bot tarzi. Ve ayaklari maalesef cok terliyor terleyince nemli oluyo. Yani öyle gunde 2 ayakkabi degistirme gibi bi olanagi yok. Sadecw isten ciktiktan sonra normal günlük ayakkabisini giyince corap degistiriyor.mesela babam bugun ise gitmedi ayak kokusu yok evde. Isten gelince cok kokuyorAy lisede benim kokardı Allahım nasıl iğrençti ya!!! O tül çoraplardan o zaman nefret etmiştim.
Babanın ayakları nemli mi kalıyor? Sadece kremi sürmesi yeterli olmaz. Hergün çorap değiştirecek , en az iki çift ayakkabıyı günlük dönüşümlü kullanacak , ayağını asla nemli bırakmayacak ayakkabı yada terlik içinde, çorapları pamuklu çorap olacak polyester falan olmayacak. Ek olarak kremleri kullanacak. Bu arada tırnak mantarı varsa o da koku yapar. Tırnak mantarının tedavisi de oldukça uzun. 6 ay devam etmesi lazım tedaviye
Hahahhaha yanlis kapiya gitmisler deseneDayımında kendimi bildim bileli öyle,bir ara ayakkabısını hırsız çalmıştı bi bakın dedim oralara hırsız bayilmiştir kesin kokudan,bilse öyle bir hata yapmazdı
Insallah. Tesekkur ederim zahmet etmissiniz resim koymussunuz ♡♡ :))Eki Görüntüle 2020949 Eki Görüntüle 2020949 gorsel olsun diye yukledim. hafif islatip suruluyor. dilerim.ise yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?