- Konu Sahibi mahrempinhan
-
baskaları senı anlamasada ben senı cok ıyı anlıyorum canım,senı boyle evlat hasretıne ıten ,aılenden goremedıgın evlat sevgısı,bazı aılelerde neden boyle oluyor anlamadım ,cok kardesmısınız bılmıyorum, bundanmı? genelde cunku 3 4 ve fazlası cocukta, boyle durumlar gordum. para mevzusuna gelınce, sende elınden geldıgınce kardesın ıcın yardım et ,kendını kasmadan, fakat iş muameleye gelınce adamına gore muamele et.
Öncelikle Allah insallah size saglikli guzel bir evlat verir.
Yasadiklariniz gercekten zor ama gecmis gecmiste kalsin.
Anne ve Babaniza sayginizi eksik etmeyin ama kendinizide kullandirtmayin.
Sürekli onlarin eskiden yaptiklarini dusunurseniz, istemeden AH etmis
Olursunuz ve bu onlar icin de kotu.
teşekkür ederim canım ya, ama insan üzülüyor kızkardeşim çalışmıyor ama ev alacaklar onun herşeyini yapıyor benim bi dünya eksiğim var kızım ihtiyacınız var mıyı geç benden para alma derdinde, o da evlat ben de. Ne bileyim üzgünüm işte..
bazı aileleri anlamak çok zor farkında olmuyorlar mıdır nedir resmen evlat ayrımı varyazık değil mi sana ne kadar ailende olsa takdir görmemek insanın zoruna gider ilişkinide koparıp atamazsın. kendini yıpratma bazı şeyleri kılıfına uydurarark yap evlisin üstelik Allah sana güzel güzel evlatlar verir inşallah
sağol canım benim dualarınıza öyle ihtiyacım var ki, çok şükür Rabbime eşim iyi bi insan. Eşimin ailesi hep vermeye çalışır, bizimkiler almaya. Eşime de haksızlık yapmak istemiyorum, o hayatta bana en çok değer veren ve seven varlık:'( Ama ben böyle kafaya takarak onu da üzüyorum. Belli annelik iyileştirir beni, belki ben kendi evladımı severek yetiştirsem iyileşirim..
Cnm hani ara ara böyle düşünüp kızıyorum demişsin ya..bende de oluyor bazen..biz bayanlar biliyorsun hormonlarımız bir iniyor bir çıkıyor..özellikle nişanlıyken abime ettiğim 3-4 binlik bir yardım vardı ki-zoraki oldu çünkü ben de nişanlıydım..hala aklıma geldikçe annemlere kızıyorum..anneme o zaman dediğimde iyi peki babana söyleyim de geri versin en yakın zamanda diye duygu sömürüsü yapmıştı..benm derdim para değil ki ayrım..neymiş o erkekmiş..şimdi düzelttik arayı şükür..inşallah ben evlatlarıma yapmam böyle bir ayrım..ama bil ki anne baba da hangi evladını şımartıyorsa ondan çekiyor vesselam..
canım benim ya, ah o erkek olayı yok mu? Karışma o erkek, karışma sen büyüksün.. Seni çok iyi anlıyorum yüksek bi meblağ keşke borç olarak verseydin, böyle içimise sinmeyince hayrını da görmezler ki, para yardımı gönüllü yapılacak birşey. Ne diyeyim inş. bizler hayırlı anne baba oluruz.
Kişisel gelişim kitapları okuyorum, tasavvuf kitapları okuyorum, dua ediyorum ama aileme karşı öfkemi yenemiyorum. Ne tavsiye edersiniz arkadaşlar, ne yapmam gerek geçmişin bana zarar vermemesi için. 26 şaşındayım ama hala bazen, geceleri yatağında ağlayan o yalnız sevgisiz çocuktan ibaret olduğumu düşünüyorum. Psikoterapiste de gittim şimdi ilçedeyim imkanım yok ama bi faydası olmamıştı..
anneme söylediğim zaman işte anne ben de nişanlıyım ben kendime harcamak istiyorum vs. 3-4 binin lafını ediyorsun para seni ne kadar değiştirdi demişti..üstelik bu sadece beyaz eşyaları için ödediğim miktar bir de bana senn yerine güne girdim deyip ayda 200 tl gönder ben birikince sana çeyiz vs alcam demişti..ben de annecim masraf etmesin diye yollamıştım..onlar da çıkınca abime gitti.. o da toplamda vardır 1800 filan..çünkü birinciyi ona verine göndermemeye başlamıştım..anlıyorum borçları vardı ama benimki de el oğlu..beni mahcup ettiler ona karşı..gerçi eşim evlenene kadar ailesine bir araba parası ödemiş..borçlarına vs..bana diycek bişeyi yok ama unutulmuyor işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?