Çok geçmiş olsun.. Üzülmeyin verem artık eskisi gibi değil benim bir tanıdığım iyileşti gerçi pek yakın olmadığımız için süreçleri bilemiyorum ama sonuçç olarak iyileşti... Moral her hastalıkta olduğu gbi çok önemli...
veremin tedavisi var. moralinizi bozmayın babanıza destek olun.
bu arada verem bulaşıcıdır. çatal kaşık gibi şeylerle değil solunum yoluyla bulaşıyor.
Tedavisi var veremin ancak psikolojik olarak hepiniz için zor bir süreç.
Çok geçmiş olsun canım. Babanın yanında ve ona destek ol.
şuanda o kadar kötüyüm ki.. yalnız çaresiz üzgün.. babam benim herşeyim çok yaşlı birsürü hastalığı var ve şimdi de verem çıktı.. çok yalnızım arkadaşlar dertleşecek kimse yok.. siz ne düşünüyorsunuz nasıl bir hastalıktır verem ?
Allahın acil şifalar versin..çok geçmiş olsun.....
öncelikle çok çok geçmiş olsun umarım bir daha böyle bir hastalık geçirmezsiniz.. evet biz zor bir süreçten geçicez.. dediğiniz gibi morel ve sabır çok önemli..Bende gecirdim o hastaligi 8 yil once her gun bi avuc dolusu hap iciyodum 1.5 ay hastanede yattim.allahima cok sukur atlattim biraz sabir gerektiriyo. Bide ilaclarin cok duzenli bi sekilde icilmesi gerekiyo.gecmis olsun tekrar.
canım çok geçmiş olsun.. verem savaş dispanserinden alıcağınız ilaçları düzenli bir şekilde kullanıcak.. yemesine içmesine dikkat edicek.... ben hemşireyimm.. servisimizde bakmıştık tbc hastalarına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?