Geçmiş olsun canım Allah gani gani şifa versin babana.
Sıkma canını moral çok önemli baban için. Ona destek ol her daim yanında olduğunu hissettir.
Çok zor bi durum ama imkanı var neyseki.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Rabbim acil şifalar versin inş.
Sizde moralinizi yüksek tutun.
teşekkür ederim.. tavsiyenizi uygulicam tekrardan teşekkürlerGeçmiş olsun,inşallah çabucak iyileşir baban.
Bu aralar bol bol nohut pişirin.Nohut,akciğerlere şifadır.Badem de öyle...
aynen öyle çok sağolun..ALLAH şifa versin morla ve yiyecekler çok önemli sanırım veremde güçlü yemesi lazımmış duyduğuma göre ve artık tedavisi olan bir hastalık çok geçmiş olsun ALLAH dermansız dert versin AMİN
evet 10 tane hap alıyor fakat şuanda hiçbirşey yiyemiyor.. bugün başladı ilaçlara faydası olur mu yemek yiyebilir mi acabaGecmiş olsun benımde 2008 de en yakın arkadasım verem olmuştu,beraber atlattık yanlıs hatırlamıyorsam 6 ay tedavi süreci var hergun sabah sağlık ocağına giderdik dr kontrolunde 11-12 hap ıcerdı arka arkaya sonradan ıyılestı..Allah daha kötü hastalıklar vermesin..
geçmiş olsun...
allah yardımcınız olsun.....
Gecmıs olsun.. Babanız ıcın yapabılegım tek sey sıfa dılemek..Allah yardımcınız olsun..Babanızada şifa versın İnşallah.. Gıda beslenmesıne ve ılaclarına duzenlı takıp edersenız onun ıcın yapabılecegınız bısey olabılır..Hastalıklar bizim için bı sınav,Hayırlısıyla atlayacaktır İnşallah..Yalnız oldugunuda dusunme sakın!
evet 10 tane hap alıyor fakat şuanda hiçbirşey yiyemiyor.. bugün başladı ilaçlara faydası olur mu yemek yiyebilir mi acaba
canım seni benden daha ii kise anlayamaz eşimin 4 ay önce verem hastası olduğunu öğrendik ki bende yeni çocuğumu düşürmüştüm hastaneden yeni çıkmıştım kendm toparlanamadan onu öğrenince mahvoldum...eve hastaneden geldiği günü hiç unutmuyorum ağzında maske acıklı bi bakışçok korkmuştum ona birşey olacak diye kendi halimi çoktan unutmuştum...odasına kimse girmicekti sürekli havalandırılacaktı gençlere daha çabuk bulaştığından bizede koruma ilacı verdiler..doktorlar o kadar acımasızki daha sonuçları belli olmadan ben ısrarla veremsin diyorum diye bide yüzüne sölemişler..daha eşim 24 yaşında düşün...herneyse doktorları hiç dikkate almadım ben odasına girerdim oda bulaşır gitt yanımdan die kızardı...sonuç olarak 4 ay geçti çok şükür bişeyi kalmadı haplarını aksatmadan kullanırsa hiçbirşey olmuyo doktorların abarttığı gibi birşey yok yani şimdi sonuçlarında veremden eser yok ama ilaçlarını azalttılar bi kaç ay daha kullanmaya devam edecek çok sağlıklı Rabbime şükürler olsun..
size doktorlar bulaşma riski oldundan hastanede yatmasını isticekler eşim istememişti..10 tane poşet içinde ilaç verecekler bunu 2 ay kullanıyo tek seferde yutuluyo bu ilaç..bulantı yapıyo bu ilaç bi süre bol su içerse bulantısı azalır..sonra iyileşme durumuna göre 2. ayda 3 e düşürülüyo ilaçlar 4 ayda böle sürecek..hiç günü gününü aksatmadan içerse Allahın izniyle birşeycik olmaz sonuçta tedavisi olan bi hastalık şükürler olsunki sakın üzme kendini moralini yüksek tutki o da üzülmesin..hastalıklı gözüyle sakın bakmayın o hasta değil bunu bilin o da bilsin geçerrr Allah acil şifala versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?