Babamın dertleri bitmez

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Annemle babamın daha önce boşandığını yazmıştım,daha evleri ayrılmadı babam evi terkedicek ama etmiyor,eline toplu para geçti harcadı kıyafete,ameline aldı durdu
Annem evi terket demiş Pazartesi demiş ama şimdi de hastaneye yattım diyor
Ayağında sıkıntı varmış,hastaneye yattım gel demiş kardeşime kardeşim de annem de köpürüyor sinirden
Babam böyle ama ben biliyordum birşey çıkaracağını artık bitmez hastalığı,ilgilensen bir dert ilgilenmesen bir dert,Kardeşim ölse de kurtulsak diyor
Paraları harcarken saatleri kıyafetleri alırken iyi diyor,hastalığı varsa yimicek sucuğu yemeği vs diyor
Allah aşkına söyleyin ne yapalım?

Yok mu hiç yorum yazacak kişi

Vaaay kunduza bak. Bosandik biz diye tek basina takildi evi de bosaltmadi oyle mi. Bence esyalarini doldurup valize koyin kapinin onune. Gidecek ve kalacak yer bulur.Eline para geçince kardeşine veya sana koklatmadan tek başına mi tüketti. hastanede de tek başına yatsın.

Bosandiktan sonra atni evde mi yaşanır. Muhtemelen annenin evi terketmesini beklemistir

Babanıza çok yüz vermesin anneniz. Boşandı madem yol versin. Evi terkedecek. Hastaysa hasta. Evlatları için birşey diyemiyorum. Sizde baba sevgisi ilgisi görmemiş gibisiniz. Allah yardım etsin. Sabır versin.

Babanıza çok yüz vermesin anneniz. Boşandı madem yol versin. Evi terkedecek. Hastaysa hasta. Evlatları için birşey diyemiyorum. Sizde baba sevgisi ilgisi görmemiş gibisiniz. Allah yardım etsin. Sabır versin.
Evet özellikle kardeşim görmedi ama şimdiye kadar ne istediyse yaptı yani ama bıkmış durumda
Babam mesaj yazmış ailemiz dağılmasın borçlarımız bitti ne olur birşey yapın yazmış ama annem karışmayın sakın diyor ben de bizim elimizden gelen birşey yok ama istersen sen konuş yazdım
Çok üzülüyorum bu durumlara,ne olur destek olun

Yok mu destek olucak fikir vericek
Çok kötüyüm şu an

Ne diyelim konu sahibi. Baban gurursuzun teki. Kadın başka hayat kurmak istiyor, sana o konuda da yazmıştım, babanın kabulleneceğini sanmıyorum. Onu da birax düzene koymadan sizler rahat edemiyceksiniz. Allah yardımcınız olsun.

Yeryuzunun en kotu anasina da babasina da keske ölse denir mi yahu? Ben sizin konularinizda kardesinizle sizi sucluyorum. Cocuklar olarak ya annenize ya da babaniza yeni bir hayat kurmasi icin yardimci olsaydiniz bugunleri gormeyecektiniz. Madem oyle cekin durun simdi sikayet etmeyin

Baba yalancıysa karaktersizse ilgilenmez,neden ilgilensinler. Ben ilgilenmiyorum şahsen.

Babamı yeni kaybettim ben, belki o yüzden biraz hassasımdır. Dört dörtlük bir babamıydı, hayır değildi. Çok yanlışı, çok eksiği vardı. Ama babamdı. Aylarca hastanede bebek gibi baktık hepimiz, gözünün içine baktık iyileşsin diye. İyileşemedi. Yine hatalar yapsaydı da hayatta, yanımızda olsaydı diyorum. Neler yaşadı konu sahibi, siz neler yaşadınız bilmiyorum ama kaybettikten sonra pişmanlık yaşamak korkunç olur. O yüzden hayattakarken, kötü anne babalarınız olsa da iyi evlatlar olun derim ben.

Babamı yeni kaybettim ben, belki o yüzden biraz hassasımdır. Dört dörtlük bir babamıydı, hayır değildi. Çok yanlışı, çok eksiği vardı. Ama babamdı. Aylarca hastanede bebek gibi baktık hepimiz, gözünün içine baktık iyileşsin diye. İyileşemedi. Yine hatalar yapsaydı da hayatta, yanımızda olsaydı diyorum. Neler yaşadı konu sahibi, siz neler yaşadınız bilmiyorum ama kaybettikten sonra pişmanlık yaşamak korkunç olur. O yüzden hayattakarken, kötü anne babalarınız olsa da iyi evlatlar olun derim ben.
Bir baba hem dünya borç takıp hem kızının odasına gizli kamera yerleştiriyorsa ben o babaya baba demem kusura bakmayın. Acınızı anlayabiliyorum o yüzden böyle düşündüğünüzü düşünüyorum. Başınız sağolsun. Anneme daha düşkünüm hepte daha düşkün olacağım.

Evet emekli maaşı var ve şu an dükkanda çalışıyor

tamam o zaman kendisine son bi ültimatom verilecek. en geç 1 hafta ev bulacaksın şeklinde. o sürede tüm eşyaları toplanacak. 8. gün eşyaları toplanıp kapıya bırakılacak.

Yeryuzunun en kotu anasina da babasina da keske ölse denir mi yahu? Ben sizin konularinizda kardesinizle sizi sucluyorum. Cocuklar olarak ya annenize ya da babaniza yeni bir hayat kurmasi icin yardimci olsaydiniz bugunleri gormeyecektiniz. Madem oyle cekin durun simdi sikayet etmeyin
Hangi konuda bizi suçlu görüyorsunuz?
Biz evlat olarak elimizden geleni yaptığımızı düşünüyoruz ama ne konuda suçumuz var?anneme de babama da nasıl hayat Kuruçaz?anneme destek olduk boşandı,şimdi babam gecenin bir yarısı mesaj atıyor ne olur ailemiz dağılmasın kızın toparlayalım diye,kardeşime de istesem de annenden nefret edemem diyor
Ne yapayım yani ben şimdi

Hangi konuda bizi suçlu görüyorsunuz?
Biz evlat olarak elimizden geleni yaptığımızı düşünüyoruz ama ne konuda suçumuz var?anneme de babama da nasıl hayat Kuruçaz?anneme destek olduk boşandı,şimdi babam gecenin bir yarısı mesaj atıyor ne olur ailemiz dağılmasın kızın toparlayalım diye,kardeşime de istesem de annenden nefret edemem diyor
Ne yapayım yani ben şimdi
Annenize veya babaniza kalacak bir yer bulabilseydiniz bunlar yasanmazdi. Elli tane konu actiniz hepsi ayni “annemle babam bosandi,babam evden gitmiyor biz nabalim?” Bu mu yani desteginiz? Annenize bir ev tutsaydiniz,alsaydiniz yaniniza. Babaniz da ne isterse onu yapardi. Ev kimin uzerine? Mal paylasimi ne durumda? Bunlara cozum bulmak evlat olarak sizlerin gorevi. İlahi bir guc gelip de cozmeyecek olayi.

Annenize veya babaniza kalacak bir yer bulabilseydiniz bunlar yasanmazdi. Elli tane konu actiniz hepsi ayni “annemle babam bosandi,babam evden gitmiyor biz nabalim?” Bu mu yani desteginiz? Annenize bir ev tutsaydiniz,alsaydiniz yaniniza. Babaniz da ne isterse onu yapardi. Ev kimin uzerine? Mal paylasimi ne durumda? Bunlara cozum bulmak evlat olarak sizlerin gorevi. İlahi bir guc gelip de cozmeyecek olayi.
Herkesi detaylı olarak bilmediğiniz için bu kadar rahat bunları yazabiliyorsunuz
Anneme defalarca söyledim bana gel kal 1-2 bekle sana ev tutarız dedim,gelmem gelince baban eve daha da çok yayılıyor dedi ben de sesimi çıkarmadım
Şimdi de oturdukları ev satılığa çıktı ama satılamadı kardeşim ben alayım krediyi üstleneyim ben öderim faturaları krediyi dedi mantıklı geldi ve annem tamam dedi,babamın evden gitmesini bekliyorlar
Babam da sokakta kalmıcak aslında babasının evi var ve halam orda oraya giderim demişti ama gitmiyor gitmek istemiyor
Şimdi ameliyat olucam dedi sonra gidicem dedi ama gece mesaj yazıyor aileyi dağıtmayalım diye
Biz ne yapalım yani,elimizden geldiğince anneme destek oluyoruz tam düzene girecekken hop bir mesaj atıyor bütün moralim yerle bir oluyor
Babam eline para geçince harcıyor sonra ben ne yapıcam demeye başlıyor
Kalıcak yeri olmasına rağmen evi terketmek istemiyor ama istemiyorsa annemi el üstünde tutacaktı

Back
X