Babamın eşime şikayetlerinden bıktım

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
3 aylık evliyim. Babam eşimi de beni de bıktırdı artık. Eşim gündüz çalışıyor elektrik işi çok yoğun ve çoğu zaman konuşmuyoruz bile. Gündüzleri sürekli eşimi görüntülü arıyormuş dükkanda sıkıldıkça. ben bunu tesadüfen gördüm. Yada normalden arayıp kendince bana kızdığı seyleri eşime söylüyormuş.

Şöyle ki annemin evindeyken evde her iş benimdi. Annem 50 yaşında çok genç ve hiçbir rahatsızlığı yok. Ben evlendim evleneli iyice kendini saldı. Sabahtan gidiyorum aramız 20dk. akşam da eşim gelsin yemeğe kalalım diye. Gittiğim gibi oturmuyorum sil süpür temizle çünkü akşam eşim gelicek ondan utanıyorum.

Bu hususta babamda anneme kızıyormuş ama yapmıyor. Bana “ haftada 1 gün gel dip köşe temizle annen yapmıyor “ dedi. Bende “ baba benimde evimin işi oluyor ve şuan çok sık misafirim geliyor geldikçe yaparım ama bir günümü ayıramam “ dedim.

Dediklerini yaparsam çok iyiyim ama böyle dediğim için şuan kötüyüm gözünde. Annem huysz aksi sürekli dedikodu peşinde çoğu zaman geçinemiyoruz bende gitmiyorum. Eşimi arayıp yine Bugün şikayet etmiş. Eşim açık açık söylemiyor ama “ baban aradı, selamı var görüşemiyoruz dedi “dedi bende tahmin ediyorum şikayet ettiğini üstüne gittim eşim akşam konuşuruz dedi kapattı.

Evlendim hâlâ makyaj yapmama giyimime karışır. Eşim karışmıyor canın nasıl istiyorsa der. Ama babam beni bıktırdı gerçekten nasıl önüne geçeceğim bilmiyorum. Bu arada kendisi 59 yaşında.

İnsanın öz anne babası böyle davranırsa,kaynana kayınpeder ne yapar bilinmez.

İnsanın öz anne babası böyle davranırsa,kaynana kayınpeder ne yapar bilinmez.
Ya kv 65 yaşında şeker hastası her türlü hastalık var ama evine giderim iş yapmak için resmen yalvarırım yine de bir şey elletmez. İnsana özleri yapınca daha bi koyuyo

Sen yine de sen ol , kocana aileni kötüleme , gün gelir , seni, senin anlattığın şeylerden vurur insanoğlu ...benden sana bir abla tavsiyesi
Ya kötülemiyorum ama kendimi savunmak istiyorum. bu sefer de eşim bi tartışma anında babamın şikayetleriyle beni vurursa diye korkuyorum

çok şaşırdım ailenize.
Ama babanızla konuşun acilen . Sonuçta bu durum hiç hoş değil.
Aileniz hakkında da lütfen olumsuz konuşmayın eşinizin yanında .

Git babanı al karşına konuş. Evlenmiş kızı var büyüsün biraz. Sen bir bireysin bunu kabullensin. Seninle bir sorunu varsa gelsin yüzüne söylesin. Ne olursa olsun eşin el oğlu yarın bir gün bunları sana karşı kullanmayacağının garantisi yok. Annenle de problemlerini birlikte halletsinler sana yansıtmasınlar. Ev pisse tutsun bir kadın temizletsin.

çok şaşırdım ailenize.
Ama babanızla konuşun acilen . Sonuçta bu durum hiç hoş değil.
Aileniz hakkında da lütfen olumsuz konuşmayın eşinizin yanında .
Konuşsam da bi faydası olacağını sanmıyorum çünkü babam çok bencil birisi senelerdir sürekli bizi de kendi istediği gibi yetiştirmeye çalıştı ama bunu kabullenmeyen ben olduğum için beni pek sevmez.

Benim babam da şikayet eder beni kocama da kayınpedere de kayınvalideye de.
Ben de önceden çok üzülürdüm.
Ama eşim sağolsun "he he" de geçi öğretti bana.

Ablamda abim de var evli. Ama yine de büyümüyor işte hiç sanmıyorum. İşte bende ondan korkuyorum bi problem olsa senin baban bile senin hakkında böyle diyor dese yapabileceğim bir şey olmaz

Benim babam da şikayet eder beni kocama da kayınpedere de kayınvalideye de.
Ben de önceden çok üzülürdüm.
Ama eşim sağolsun "he he" de geçi öğretti bana.
Ama biz yeni evliyiz birbirimizi aynı evin içinde yeni yeni tanıyoruz eşimi bi nevi dolduruyo ya kendi öp öz ailem cidden bıktım artık

Ama biz yeni evliyiz birbirimizi aynı evin içinde yeni yeni tanıyoruz eşimi bi nevi dolduruyo ya kendi öp öz ailem cidden bıktım artık
Aynen biz de yeni evliyken hatta nişanlıyken yapıyordu bunu babam.
Babamla kocam daha biz flört ederken tanışma maksatlı başbaşa çıktığında bile babam demiş "ben erkek olsam bu kızı almam, elinden hiç bir iş gelmez" diye.

O zaman bi sorumluluğum yoktu her işlerine koşardım ama şimdi benimde kendime ait bi dünyam var eskisi gibi olamam ki o yüzden benden kötüsü yok

Çok garip acaba ailenizi karşınıza alıp konuşsanız artık o evde yaşamadığınızı kendinize ait bir eviniz olduğunu söyleseniz anlarlar mı şüpheliyim.

Ya bunu kv kp yapsa el derim gücenmem ama babam yapınca çok kızıyorum. Resmen dolduruyo eşimi

eşin her aradıklarında açmasın. meşgule versin. müsait değilim diye mesaj atsın geçsin. yüz vermeyin bence. siz de gidip temizlik yapmayın, niye yapıyorsunuz ki. ayda bir 150 versinler temizletsinler işte.

Acaba o da ailesinden böyle mi gördü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…