Babamın eşime şikayetlerinden bıktım

Annene babana resti çek esine durumu belli etme kötüleme.Babam benim cok kiymetli büyüdüğümü belli etme amaçlı biz gec bulduk ( tedaviler sonucu olmusum) cok simarttik vs demisti.Bunu bile esim siradan bir tartışma sirasinda kullandi baban simarik oldugunu söyledi diye..Esin ile aran iyi diye koz verme sakin.Sikayet ederse ne yapalim herkesin annesi babasi büyüğümüz huyuna gideceğiz diye genel konuş ne cok savun ne de kötüle

Bı güzel yorumunuz için teşekkür ederm. Erkek milleti işte

Daha uzak bir yere taşınsanız ? Daha az yüzyüze gelirsiniz, öyle olunca da otomatikman bir mesafe girer araya bu tarz konularda .

Annenizde evlendikten sonra kendi annesinin evini temizlemeye devam mi etti?

Senden ayrılmaya alışamamış hala ama zamanla anlayacaktır

nasıl yani ya? Acaba sizi evlendirmek istemedi de o yüzden mi eşinize oynadı ki? Öbür türlüsü çok enteresan.
Günaydın.
Evet evlendirmek istemedi,çok doğru.
Ayrıca söylediklerinde de haklı ev işi,yemek pek anlamam. Yine de ona düşmez beni konuşmak!
Ama sadece bu konularda değil, biraz söylensem,yanlışlarını tatlılıkla anlatsam hemen başlar kocama,kayınpederime şikayet etmeye.

Böyle aileler var işte, sen de onların çocuğusun ama farklısın. Neden böyleler anlamıyorum. Benim ailem tam tersi o yüzden bu tarz insanları duydukça şaşırıyorum.

Bilmem ki ailesinden ne gördü.
Dediği doğrudur.
Ev işi,yemek hala beceremem ama yine de ona düşmez bunları konuşmak!
olsun bende oyle hamarat degilim oyle aman aman temizliktir cesit cesit yemektir yapamam ama evdr yogurdumu yaparim cocuklarim icin dışardan almayalim diye kurabiye tatli tuzlu yapmaya calisiyorum eşin seni oyle sevdiyse babana tabi ki lag düşmez peki hala ayni mi sikayet ediyor mu eşine

Artık ev işi konusunda bir şey demiyor da ben babamın bazı hareketlerine kızıyorum mesela tatlı tatlı anlatıyorum,"öyle yapmayalım,böyle yapalım babacım" diyorum.
Kayınpederimi arayıp "Evladın mı var derdin var,o kadar büyüttüm,bu yaşa getirdim,olanaklar sağladım,akıl öğretiyor bana,düşmanım bu benim" demiş.
Kayınpeder de ben üzülmüyeyim diye kocamla konuşmuşlar,benden saklamışlar da yine babamdan duydum,"kocanın ailesine anlatmaya devam edecem göreceksin herşeyi" dedi. Neymiş ne değilmiş derken öğrendim bunları.
Amaaaaan arkadaşın konusuna da kendim dertlendim.
Bir kafamı düzeltsem,bir dökülecem de o zaman kim toplar beni bilemedim...

Evli kaldığım sürece ne zaman annemlere gitsem mutlaka elime süpürge ve bez almışımdır şöyle gidip gönül rahatlığı ile oturduğumu inan hiç hatırlamıyorum sen de benim gibisin sanırım yapmazsan için rahat etmiyor .annemde tıpkı annen gibi salmıştı gidince üstümü değiştirir toplar süpürürdüm annem yapma derdi ama kendide yapmazdı ama zaman zaman çok zoruma giderdi bence alıştırma alıştırınca aynen devam ediyor .Bi de ailenin davranışlarını eşine fazla anlatma eline koz vermemeni tavsiye ederim

Esinle dertlesme bu konuda. Erkekler unutmuyor ve zamani gelince seni kendi anlattiklarindan vuruyor .Ailenle de arani mesafeli tutmaya calis .Boyle devam ederse esinle baban senin kritigini ,esinle sen babanin kritigini yapar hale gelirsiniz .Ve bu hic hos olmaz .
Bir baba elin oğluna asla kendi evladindan yakinmamali.Esini arayana kadar anneni duzeltmeye calissin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…