- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Eşimle birbirilerini seviyorlar ama babam abartıyor bazen. Yakında öyle yapacağım bunalttı artıkBaba 3 ayda nasıl yüz bulmuş damadı görüntülü aramaya ben ona sasırdım.
Yapmayın.Engelleyin gerekirse esinizden babanızı.Anlasın yani.
Seni arasın cok lazımsa.
Evet bende buna kızıyorum konuşacağım insallahGidin annenizle babanızla konuşun.
Yeni evlisiniz ne olursa olsun damada kötüleyip- eline koz vermenin mantığı yok.
Bı güzel yorumunuz için teşekkür ederm. Erkek milleti işteAnnene babana resti çek esine durumu belli etme kötüleme.Babam benim cok kiymetli büyüdüğümü belli etme amaçlı biz gec bulduk ( tedaviler sonucu olmusum) cok simarttik vs demisti.Bunu bile esim siradan bir tartışma sirasinda kullandi baban simarik oldugunu söyledi diye..Esin ile aran iyi diye koz verme sakin.Sikayet ederse ne yapalim herkesin annesi babasi büyüğümüz huyuna gideceğiz diye genel konuş ne cok savun ne de kötüle
Yapar erkekler. Sen yine aileni kotuleme hatta baban esini hic aramasa keskeYa kötülemiyorum ama kendimi savunmak istiyorum. bu sefer de eşim bi tartışma anında babamın şikayetleriyle beni vurursa diye korkuyorum
Senden ayrılmaya alışamamış hala ama zamanla anlayacaktır3 aylık evliyim. Babam eşimi de beni de bıktırdı artık. Eşim gündüz çalışıyor elektrik işi çok yoğun ve çoğu zaman konuşmuyoruz bile. Gündüzleri sürekli eşimi görüntülü arıyormuş dükkanda sıkıldıkça. ben bunu tesadüfen gördüm. Yada normalden arayıp kendince bana kızdığı seyleri eşime söylüyormuş.
Şöyle ki annemin evindeyken evde her iş benimdi. Annem 50 yaşında çok genç ve hiçbir rahatsızlığı yok. Ben evlendim evleneli iyice kendini saldı. Sabahtan gidiyorum aramız 20dk. akşam da eşim gelsin yemeğe kalalım diye. Gittiğim gibi oturmuyorum sil süpür temizle çünkü akşam eşim gelicek ondan utanıyorum.
Bu hususta babamda anneme kızıyormuş ama yapmıyor. Bana “ haftada 1 gün gel dip köşe temizle annen yapmıyor “ dedi. Bende “ baba benimde evimin işi oluyor ve şuan çok sık misafirim geliyor geldikçe yaparım ama bir günümü ayıramam “ dedim.
Dediklerini yaparsam çok iyiyim ama böyle dediğim için şuan kötüyüm gözünde. Annem huysz aksi sürekli dedikodu peşinde çoğu zaman geçinemiyoruz bende gitmiyorum. Eşimi arayıp yine Bugün şikayet etmiş. Eşim açık açık söylemiyor ama “ baban aradı, selamı var görüşemiyoruz dedi “dedi bende tahmin ediyorum şikayet ettiğini üstüne gittim eşim akşam konuşuruz dedi kapattı.
Evlendim hâlâ makyaj yapmama giyimime karışır. Eşim karışmıyor canın nasıl istiyorsa der. Ama babam beni bıktırdı gerçekten nasıl önüne geçeceğim bilmiyorum. Bu arada kendisi 59 yaşında.
Günaydın.nasıl yani ya? Acaba sizi evlendirmek istemedi de o yüzden mi eşinize oynadı ki? Öbür türlüsü çok enteresan.
bu tavsiyeyi okuyan herkez dikkate alsın benceSen yine de sen ol , kocana aileni kötüleme , gün gelir , seni, senin anlattığın şeylerden vururinsanoğlu ...benden sana bir abla tavsiyesi
olsun bende oyle hamarat degilim oyle aman aman temizliktir cesit cesit yemektir yapamam ama evdr yogurdumu yaparim cocuklarim icin dışardan almayalim diye kurabiye tatli tuzlu yapmaya calisiyorum eşin seni oyle sevdiyse babana tabi ki lag düşmez peki hala ayni mi sikayet ediyor mu eşineBilmem ki ailesinden ne gördü.
Dediği doğrudur.
Ev işi,yemek hala beceremem ama yine de ona düşmez bunları konuşmak!
Artık ev işi konusunda bir şey demiyor da ben babamın bazı hareketlerine kızıyorum mesela tatlı tatlı anlatıyorum,"öyle yapmayalım,böyle yapalım babacım" diyorum.olsun bende oyle hamarat degilim oyle aman aman temizliktir cesit cesit yemektir yapamam ama evdr yogurdumu yaparim cocuklarim icin dışardan almayalim diye kurabiye tatli tuzlu yapmaya calisiyorum eşin seni oyle sevdiyse babana tabi ki lag düşmez peki hala ayni mi sikayet ediyor mu eşine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?