- 13 Nisan 2007
- 33.848
- 103.295
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
İşte ben de çok kızıyordum,küsüyordum da sonra sallamamaya başladım.Ya bunu kv kp yapsa el derim gücenmem ama babam yapınca çok kızıyorum. Resmen dolduruyo eşimi
Ya kötülemiyorum ama kendimi savunmak istiyorum. bu sefer de eşim bi tartışma anında babamın şikayetleriyle beni vurursa diye korkuyorum
Bilmem ki ailesinden ne gördü.Acaba o da ailesinden böyle mi gördü?
Asla vermez pintidir. Ona göre biz varız temizlikciye ne gerek var. Eşim gündüzleri müsait değilim görüntülü arıyorsun dedi de onu bıraktı allahtaneşin her aradıklarında açmasın. meşgule versin. müsait değilim diye mesaj atsın geçsin. yüz vermeyin bence. siz de gidip temizlik yapmayın, niye yapıyorsunuz ki. ayda bir 150 versinler temizletsinler işte.
Herkes ana baba olamıyor demekki. Çok üzgünümİşte ben de çok kızıyordum,küsüyordum da sonra sallamamaya başladım.
Eşin dolmaz arkadaşım,korkma,adam senin eşin diğeri bence el oluyor eşin için.
Diğeri dediğim baba,şu günlerde ben yine küsüm kendisine.
Güzel tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Aynen böyle söyleyeceğimMaalesef bunu bir çok insan yapar ben de o yüzden ‘aileni kötüleme’ dedim .
Sen bu olayı eşin ile değil baban ile hallet güzelim
‘Sen beni el oğluna kötülersen , birşey olduğunda. Bana ‘senin baban bile böyle böyle diyor’demez mi baba’ de ?
Öyle maalesef...Herkes ana baba olamıyor demekki. Çok üzgünüm
Asla vermez pintidir. Ona göre biz varız temizlikciye ne gerek var. Eşim gündüzleri müsait değilim görüntülü arıyorsun dedi de onu bıraktı allahtan
Sen yine de sen ol , kocana aileni kötüleme , gün gelir , seni, senin anlattığın şeylerden vururinsanoğlu ...benden sana bir abla tavsiyesi
Ayynenn öylee artık hiç yormayacağım kendimivermezse pislik içinde otursunlar o zaman. siz hizmetçi misiniz?
nasıl yani ya? Acaba sizi evlendirmek istemedi de o yüzden mi eşinize oynadı ki? Öbür türlüsü çok enteresan.Aynen biz de yeni evliyken hatta nişanlıyken yapıyordu bunu babam.
Babamla kocam daha biz flört ederken tanışma maksatlı başbaşa çıktığında bile babam demiş "ben erkek olsam bu kızı almam, elinden hiç bir iş gelmez" diye.
Baba 3 ayda nasıl yüz bulmuş damadı görüntülü aramaya ben ona sasırdım.3 aylık evliyim. Babam eşimi de beni de bıktırdı artık. Eşim gündüz çalışıyor elektrik işi çok yoğun ve çoğu zaman konuşmuyoruz bile. Gündüzleri sürekli eşimi görüntülü arıyormuş dükkanda sıkıldıkça. ben bunu tesadüfen gördüm. Yada normalden arayıp kendince bana kızdığı seyleri eşime söylüyormuş.
Şöyle ki annemin evindeyken evde her iş benimdi. Annem 50 yaşında çok genç ve hiçbir rahatsızlığı yok. Ben evlendim evleneli iyice kendini saldı. Sabahtan gidiyorum aramız 20dk. akşam da eşim gelsin yemeğe kalalım diye. Gittiğim gibi oturmuyorum sil süpür temizle çünkü akşam eşim gelicek ondan utanıyorum.
Bu hususta babamda anneme kızıyormuş ama yapmıyor. Bana “ haftada 1 gün gel dip köşe temizle annen yapmıyor “ dedi. Bende “ baba benimde evimin işi oluyor ve şuan çok sık misafirim geliyor geldikçe yaparım ama bir günümü ayıramam “ dedim.
Dediklerini yaparsam çok iyiyim ama böyle dediğim için şuan kötüyüm gözünde. Annem huysz aksi sürekli dedikodu peşinde çoğu zaman geçinemiyoruz bende gitmiyorum. Eşimi arayıp yine Bugün şikayet etmiş. Eşim açık açık söylemiyor ama “ baban aradı, selamı var görüşemiyoruz dedi “dedi bende tahmin ediyorum şikayet ettiğini üstüne gittim eşim akşam konuşuruz dedi kapattı.
Evlendim hâlâ makyaj yapmama giyimime karışır. Eşim karışmıyor canın nasıl istiyorsa der. Ama babam beni bıktırdı gerçekten nasıl önüne geçeceğim bilmiyorum. Bu arada kendisi 59 yaşında.
İnşallah toparlar konuşacağım kesinlikleEşinizle değil anne ve babanızla konuşacaksın iz. Nasıl bir aile Allah yardımcınız olsun. Babanıza bundan sonra şikayet için eşinizi aramamasini söyleyin aramızı bozuyorsunuz diyin. Umarım toparlarlar kendilerini
Evet eniştemi ablamı da bunalttı. Geline omlardan değil. İnsallah vazgeçer. Bende dediğiniz gibi olmasından korkuyorumDiger cocuklarıylada böylemi baban. Damadını gelinini arıyormu. İlk defa böyle bişe duydum. İnşallah bu huyundan vazgeçer. Hiç hoş bişe degil. El oglu gün gelir babanın dedigi kdr varmışsın der geçer.
Durduk yere demiyorum kiİstisnalar dısında soyluyorum kı alemın en ıyısı, kendı aılenızın en kotusunden ıyı olamaz.
Bu konusmalarına pısman olursun yarın obur gun, acemisın kucuksun daha belli kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?