Babamın eşime şikayetlerinden bıktım

Ya bunu kv kp yapsa el derim gücenmem ama babam yapınca çok kızıyorum. Resmen dolduruyo eşimi
İşte ben de çok kızıyordum,küsüyordum da sonra sallamamaya başladım.
Eşin dolmaz arkadaşım,korkma,adam senin eşin diğeri bence el oluyor eşin için.
Diğeri dediğim baba,şu günlerde ben yine küsüm kendisine.

Ya kötülemiyorum ama kendimi savunmak istiyorum. bu sefer de eşim bi tartışma anında babamın şikayetleriyle beni vurursa diye korkuyorum

Maalesef bunu bir çok insan yapar ben de o yüzden ‘aileni kötüleme’ dedim .
Sen bu olayı eşin ile değil baban ile hallet güzelim
‘Sen beni el oğluna kötülersen , birşey olduğunda. Bana ‘senin baban bile böyle böyle diyor’demez mi baba’ de ?

eşin her aradıklarında açmasın. meşgule versin. müsait değilim diye mesaj atsın geçsin. yüz vermeyin bence. siz de gidip temizlik yapmayın, niye yapıyorsunuz ki. ayda bir 150 versinler temizletsinler işte.
Asla vermez pintidir. Ona göre biz varız temizlikciye ne gerek var. Eşim gündüzleri müsait değilim görüntülü arıyorsun dedi de onu bıraktı allahtan

Herkes ana baba olamıyor demekki. Çok üzgünüm

Güzel tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Aynen böyle söyleyeceğim

Eşinizle değil anne ve babanızla konuşacaksın iz. Nasıl bir aile Allah yardımcınız olsun. Babanıza bundan sonra şikayet için eşinizi aramamasini söyleyin aramızı bozuyorsunuz diyin. Umarım toparlarlar kendilerini

İstisnalar dısında soyluyorum kı alemın en ıyısı, kendı aılenızın en kotusunden ıyı olamaz.
Bu konusmalarına pısman olursun yarın obur gun, acemisın kucuksun daha belli kı

Diger cocuklarıylada böylemi baban. Damadını gelinini arıyormu. İlk defa böyle bişe duydum. İnşallah bu huyundan vazgeçer. Hiç hoş bişe degil. El oglu gün gelir babanın dedigi kdr varmışsın der geçer.

nasıl yani ya? Acaba sizi evlendirmek istemedi de o yüzden mi eşinize oynadı ki? Öbür türlüsü çok enteresan.

Baba 3 ayda nasıl yüz bulmuş damadı görüntülü aramaya ben ona sasırdım.
Yapmayın.Engelleyin gerekirse esinizden babanızı.Anlasın yani.
Seni arasın cok lazımsa.

Gidin annenizle babanızla konuşun.
Yeni evlisiniz ne olursa olsun damada kötüleyip- eline koz vermenin mantığı yok.

İnşallah toparlar konuşacağım kesinlikle

Evet eniştemi ablamı da bunalttı. Geline omlardan değil. İnsallah vazgeçer. Bende dediğiniz gibi olmasından korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…