Babamın eşime yaptığı davranış!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben 2014’den beri ailemle ilgili konu açıyorum, bir çok problem yaşadım yaşıyorum da inanın siz ve 1-2 üye kadar bu doktordur/ değildir diye didikleyen olmadı. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi çıkışlı kendisi totalde 8 sene eğitimi var, ünvanı da Msc. Dr. olarak geçiyor. Konu hakkında bir tavsiyeniz yok Allah aşkına gelip de yazmayın boşa. Etiket yapmaya gerek yokmuş bir de neden? Atomu mu parçalıyoruz burada? Ne olur yanlış yazıyorsam nedir yani bu kadar mevzu yapıyorsunuz ikidir?

Anneniz babanıza bir şey dese sanki yapacak mı?
Söz tutmaz ki babanız da.
Boş yere aramı açmayın diyordur anneniz de.
Boşverin.
Şu an zaten araba yokmuş, annenizi görmeye gidince tek gidin. Annenize selamını söyleyin yeterli.
Siz de bu denli yıpratmayın kendinizi. Çünkü ne anneniz ne babanız bakıma muhtaç olsalar bile sizin sözünüzü tutup sizin kolaylığa gitmenize izin vermeyecekler. Bu sebeple yapacağınız destekleri kendiniz ezdirmeden yapın.

Temizliğe gelenin yada bakicinin parasını kim verecek ? Babanız verecekse pintiliginden istemiyordur siz verin. Sonuçta bu bir ihtiyaç.. misal benim babamda bakıma muhtaç annem bakamıyor diye bakici tuttuk kardeşimle ödedik kac ay...diyeceksiniz zengin misiniz..hayir evim bile kira...ve maaşımin yarısını verdim resmen..ama napayim onlarda da yok ve yapılması gereken buydu
Eşinize olan davranışı ise çok ayıp diyecek söz bulamıyorum ama gitmemezlik etmeyin sonuçta hasta bir anne var ortada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…