- Konu Sahibi ebrumelek12
-
Merhaba kızlar bir sorum olcak.. Bayram gecesi eşim çalışıyoro gün yok sabaha kadar tekim bende kaynanamda tek aynı apartmandayız... Eşime ilk gün babamda kalıyım dedim bayram sabahı gelirim dedim ama uygun bulmadı yakışır kalmazmış sizce neden istemiyor ne var sanki akşama kadar kalıyım demiyorum ki... Evlendiğimizden beri hiç kalmadık etraımda o kadar insan var gidiyor kalıyor.. ki ben onu zorlamıyorum hiçbir zaman sadece ben gidiyim diyorum bu arada babamın evi 15 dk yol özledim kardeşimle uyumayı yatağımı eşim neden karşı çıkıyor bu duruma sizce
Bu arada kaynanam hep tek kalıyor
Bende evlendikten sonra eşim olmadan(gerçi olsada evim varken neden babamda kalayım)Gidipte babamlarda yada bir başkasında kalmam...Eşine katılıyorum...Heleki aynı şehirdeyseler...
evlendikten sonra kız aynı babanın evladı olmuyormu neden kalınmasınki bende bunu anlamıyorum..
eşim evdeyken benim kendim istemem gitmeyi çünkü eşimle uyumak çok daha güzel bu benim tercihim ama eşim iş için seyahate gider benimde kaynanam tek ama ben anneme giderim hiçde izin almadım.. bu benim tercihim.
dediğinde haklısın canım mecburiyet oldumu tabiki gider kalırsın ama bunda bi mecburiyet yokki yani bu yüzden sırf bir gece için eşiyle arasını bozmaya değer mi onu demek istedim...ben hamileyim son günlerim nasipse bi gelsin gidip kayınvalidemde kalacağım ister eşim gelsin ister gelmesin çünkü bu mecburiyet anlatabildimmi???
bencede kalmamalısın eşin istemiyorsa benim şahsi düşüncemde evlendikten sonra kız ailesine çok sık gidip kalmamalı hem bayramın ilk günü bizim burada gelinler kayınvalidesinde olmaları gerekir.
Bende evlendikten sonra eşim olmadan(gerçi olsada evim varken neden babamda kalayım)Gidipte babamlarda yada bir başkasında kalmam...Eşine katılıyorum...Heleki aynı şehirdeyseler...
Bende bu eşim olmadan lafını anlamıyorum. İnsan kendi başınada bir bireydir. Evlendik diye heryere beraber gitmek zorunda değilizki. Eşi o gece evde değilmiş zaten Arkadaşında ailesinde kalmak istemesi gayet normal bir istek bence.
zaten ben bu durumda anlayışsız eşlere kızıyorum..
Annesi babası kız evini özlemiş annesinde kalacagı bir geceye hasret .. Ve buna anlayış göstermeyen erkeklere kızıyorum..
Böyle adamlardanda izin istemenin bile yanlış geliyo bana..
Inşallah hayırlısıyla alırsın kucagına bebeğini buarada..
Beninde bebeğim olsa ya annemde ya kayınvalidemde kalırım aynen .. Yeterki mutluluk olsun.. Ama mutlulukta işte anlayışlı çiftlerle oluyo.. Anlayışlı eş ile oluyo..
Bende bu eşim olmadan lafını anlamıyorum. İnsan kendi başınada bir bireydir. Evlendik diye heryere beraber gitmek zorunda değilizki. Eşi o gece evde değilmiş zaten Arkadaşında ailesinde kalmak istemesi gayet normal bir istek bence.
bencede kalmamalısın eşin istemiyorsa benim şahsi düşüncemde evlendikten sonra kız ailesine çok sık gidip kalmamalı hem bayramın ilk günü bizim burada gelinler kayınvalidesinde olmaları gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?