Babamın evinde bir gece...

ne varkı bunda ıtıraz edıcek anlamadım, altı ustu bır gece,
bızım arkadasların eşi seyahate fılan gıdınce bıle toplanır orda kalırız,
cay kahve sohbet ederız, eşim hıc neden ne geregı var fılan demez gıt kafan dagılır bıraz der

ustelık sız babanızın evınde kalmak ıstıyosunuz, yakısık almıycak bı durum yok bunda..

Canım bence eşin istemiyorsa gidip kalmamalısın..Sırf bu yüzden huzursuzluk yaşama bence..

Bak hem kaynananda tekmiş..Onunla kal..Aranız nasıldır bilmiyorum ama..Babanlarada bayram günü gidersin...

Bende evlendikten sonra eşim olmadan(gerçi olsada evim varken neden babamda kalayım)Gidipte babamlarda yada bir başkasında kalmam...Eşine katılıyorum...Heleki aynı şehirdeyseler...

neden yakışık almıcakmış canım abartmış eşin..
düzgünce istedigini anlat..
ve izin ister gibi değilde sen karar vermişsin ve onunda onayını alır gibi konuş ..
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır unutma..
kayınvaliden evde tek diye onunla kal ozaman gibi konuşur mutlaka ozamanda
o hep tek aşkım sen yoksun ben orda da kalırım ama bugün annemde kalmak istiyorum gibi konuş inşallah anlaşırsınız..

Bende evlendikten sonra eşim olmadan(gerçi olsada evim varken neden babamda kalayım)Gidipte babamlarda yada bir başkasında kalmam...Eşine katılıyorum...Heleki aynı şehirdeyseler...

evlendikten sonra kız aynı babanın evladı olmuyormu neden kalınmasınki bende bunu anlamıyorum..
eşim evdeyken benim kendim istemem gitmeyi çünkü eşimle uyumak çok daha güzel bu benim tercihim ama eşim iş için seyahate gider benimde kaynanam tek ama ben anneme giderim hiçde izin almadım.. bu benim tercihim.

Dediğinde haklısın canım mecburiyet oldumu tabiki gider kalırsın ama bunda bi mecburiyet yokki yani bu yüzden sırf bir gece için eşiyle arasını bozmaya değer mi onu demek istedim...Ben hamileyim son günlerim nasipse bi gelsin gidip kayınvalidemde kalacağım ister eşim gelsin ister gelmesin çünkü bu mecburiyet anlatabildimmi???

Canım senin istediğin gayet normal bişey. Eşinin yaptıgı çok yanlış bence. Evlenmek demek esirlik demek değildir. Bende evliyim ve istediğim zaman ailemde kalıyorum bundada bi sakınca görmüyorum insan evlendi diye heryerde eşiyle dibdibe gezecek diye bişey yok. Sen yabancı bi yerde bir arkadaşımda kalıcam desen o zaman yakışık almaz tabi. Ama Ailen sonuçda niye yakışık almayacakmış anlamadım. Bende ailemle vakit geçirmek istiyorum zaman zaman insan onada ihtiyaç duyuyor. Bence eşinle tekrar konuş ve bunda yanlış bişey olmadıgını ailenlede vakit geçirmek istediğini özlem duydugunu güzel bi şekilde anlat anlamasını sağla canım. Anlayışla karşılayacakdır.

bencede kalmamalısın eşin istemiyorsa benim şahsi düşüncemde evlendikten sonra kız ailesine çok sık gidip kalmamalı hem bayramın ilk günü bizim burada gelinler kayınvalidesinde olmaları gerekir.

Kaynanamla kalmamı tavsiye edenlere açtığım diğer konuyu okumalarını tavsiye ediyorum... Eşim olmadan kaynanamla aynı ortamda bulunmam ortak hiçbirşleyimiz yok ayrıca evim küçük kaynanam feci derece horşuyor erken uyuyor bir kere bizde kaldı sabahı zor ettim kendime işkence etmek istemiyorum :)

zaten ben bu durumda anlayışsız eşlere kızıyorum..
Annesi babası kız evini özlemiş annesinde kalacagı bir geceye hasret .. Ve buna anlayış göstermeyen erkeklere kızıyorum..
Böyle adamlardanda izin istemenin bile yanlış geliyo bana..
Inşallah hayırlısıyla alırsın kucagına bebeğini buarada..
Beninde bebeğim olsa ya annemde ya kayınvalidemde kalırım aynen .. Yeterki mutluluk olsun.. Ama mutlulukta işte anlayışlı çiftlerle oluyo.. Anlayışlı eş ile oluyo..

bencede kalmamalısın eşin istemiyorsa benim şahsi düşüncemde evlendikten sonra kız ailesine çok sık gidip kalmamalı hem bayramın ilk günü bizim burada gelinler kayınvalidesinde olmaları gerekir.

ne olur kız ailesınde gıdıp kalırsa, kaayınvalideye gıdılmelı ona yardım edılmelı tabıde
bu gelının ailesı yokmu nerden geldı leyleklermı getırdı, allah askına bı kadın boyle dusunurse erkek ne yapar

Bende bu eşim olmadan lafını anlamıyorum. İnsan kendi başınada bir bireydir. Evlendik diye heryere beraber gitmek zorunda değilizki. Eşi o gece evde değilmiş zaten Arkadaşında ailesinde kalmak istemesi gayet normal bir istek bence.

aaaaa olurmu ya eşimizi çalarlarsa ne ayıp sende

Şimdi aynı fikirdeyiz galibaaa sevindim...

Şimdi diyelim ki eşimi dinledim gitmedim babama akşam çıkıp kaynanan gelcek daha çok sinir olacağım sonuçta şimdiye kadar tektin yani geçen bayramda demişti tek korkarsan kalırım senle diye bende yok demiştim niye korkaym kalırım tek diye acaba kaynanam kalmak istiyorda benim mi haberim yok

herkesin kendi bencelerine saygı duyulmalı bence...

Neden kayınvalidenin evi evde ona gidilir kalınırda neden ailesinde kalamazmış. Eşlerimiz yokken ailemiz vardı. Evlendik diye kendini bi kalıba sokmaya çalışanları anlamıyorum. Bayramın ilk günü kayınvalideyede gidilir, kız ailesinede gidilir. Böyle kuralmış gibi bazı şeylere takılıp kalmayın.

Arkadaşlar erkeklere yani eşlere kafa tutmak kavgadan ayrılıktan başka bişey getirmezki...Önemli olan onunla mutlu olarak bişeyleri yapmak...Tamam herkes tek başına bir bireydir bunu asla görmemezlikten gelip kendini ezdirin demiyorum ki...Demek istediğim kendini ezdirmeden ortak kararlarla bişeyler yapmak yani yok kocam bunu dedi onun dediğini yaparsam ben bireylikten çıkarım anlamına gelmiyorki...Bende eşimde hep ortak kararlarla bişeyler yapıyoruz ne ben bireylikten cıkıyorum nede o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…