- Konu Sahibi ebrumelek12
-
Eşim birde diyorki ilk gece kalma bayramın 2 günü ikimiz kalırız diye bu benim kafamı çok karıştırdı
Eşim birde diyorki ilk gece kalma bayramın 2 günü ikimiz kalırız diye bu benim kafamı çok karıştırdı
bencede kalmamalısın eşin istemiyorsa benim şahsi düşüncemde evlendikten sonra kız ailesine çok sık gidip kalmamalı hem bayramın ilk günü bizim burada gelinler kayınvalidesinde olmaları gerekir.
Canım bence eşin istemiyorsa gidip kalmamalısın..Sırf bu yüzden huzursuzluk yaşama bence..
Bak hem kaynananda tekmiş..Onunla kal..Aranız nasıldır bilmiyorum ama..Babanlarada bayram günü gidersin...
Bende evlendikten sonra eşim olmadan(gerçi olsada evim varken neden babamda kalayım)Gidipte babamlarda yada bir başkasında kalmam...Eşine katılıyorum...Heleki aynı şehirdeyseler...
Dediğinde haklısın canım mecburiyet oldumu tabiki gider kalırsın ama bunda bi mecburiyet yokki yani bu yüzden sırf bir gece için eşiyle arasını bozmaya değer mi onu demek istedim...Ben hamileyim son günlerim nasipse bi gelsin gidip kayınvalidemde kalacağım ister eşim gelsin ister gelmesin çünkü bu mecburiyet anlatabildimmi???
bencede kalmamalısın eşin istemiyorsa benim şahsi düşüncemde evlendikten sonra kız ailesine çok sık gidip kalmamalı hem bayramın ilk günü bizim burada gelinler kayınvalidesinde olmaları gerekir.
Arkadaşlar erkeklere yani eşlere kafa tutmak kavgadan ayrılıktan başka bişey getirmezki...Önemli olan onunla mutlu olarak bişeyleri yapmak...Tamam herkes tek başına bir bireydir bunu asla görmemezlikten gelip kendini ezdirin demiyorum ki...Demek istediğim kendini ezdirmeden ortak kararlarla bişeyler yapmak yani yok kocam bunu dedi onun dediğini yaparsam ben bireylikten çıkarım anlamına gelmiyorki...Bende eşimde hep ortak kararlarla bişeyler yapıyoruz ne ben bireylikten cıkıyorum nede o...
bayramın 1.2.3. ve 4. günü kalabılırsın tabıkıde annenlerdefakat madem eşin yok üstte kaynan tek ilk gece yanı arefe gecesı kaynananda kalman daha munasıp olur.
bence esınızın dusuncesı; gıdıp kalmanızda sorun yok ama bayram olmasından dolayı gıtmenızı uygun bulmamıs
yanı annesı yalnız yasadıgına gore esı yok ve bayramda cıkıp annesını bayramlasıp sevdıklerının hepsı olmasa bıle en azından evladı ve gelını yanında hıssını vermek
tum gece calısıp bayram sabahı evıne geldıgınde esının karsılaması ve bayram sabahını bırlıkte gecırmek ıstemesınden kaynaklanıyor
kaldı kı yatılı kalmaya tamamen hayır demıyor sadece bayramın ılk sabahı bırlıkte olalım ve bayramı ortak hareket ederek gecırelım dusuncesı
yanı esınız "ben dedım olacak" tavrında degıl anladıgım kadarıyla
ha tabıı kı sızın aılenızde yatılı kalma ve hatta bayramın ılk gununu orada gecırme hakkınız var
ama esler arası ortak hareket her zaman daha fazla muhabbete sebeb oldugundan yerınızde olsam gıtmezdım
Erkeklere kafa tutmamayı mutluluğun anahtarı olarak düşünen kadınlara hep hayran kalmışımdır...
E doğru tabi ortak karar hep benim kararım olunca mutlu olunur...eşiniz için söyledim bunu...
neyse mutluluğa devam...
bence esınızın dusuncesı; gıdıp kalmanızda sorun yok ama bayram olmasından dolayı gıtmenızı uygun bulmamıs
yanı annesı yalnız yasadıgına gore esı yok ve bayramda cıkıp annesını bayramlasıp sevdıklerının hepsı olmasa bıle en azından evladı ve gelını yanında hıssını vermek
tum gece calısıp bayram sabahı evıne geldıgınde esının karsılaması ve bayram sabahını bırlıkte gecırmek ıstemesınden kaynaklanıyor
kaldı kı yatılı kalmaya tamamen hayır demıyor sadece bayramın ılk sabahı bırlıkte olalım ve bayramı ortak hareket ederek gecırelım dusuncesı
yanı esınız "ben dedım olacak" tavrında degıl anladıgım kadarıyla
ha tabıı kı sızın aılenızde yatılı kalma ve hatta bayramın ılk gununu orada gecırme hakkınız var
ama esler arası ortak hareket her zaman daha fazla muhabbete sebeb oldugundan yerınızde olsam gıtmezdım
Teşekkür ederim...Evet genelde ılımlı ve sevecen yaklaşınca hep benim dediğim doğru görülür ve uygulanır...Gereksiz tartışmalara girmem eşimle...Onunla nasıl konuşmam gerektiğini biliyorum çünkü...
Kaynanamla tek kalmak istemiyorum belkide bütün sorun bu evde tek kalabilrim.. Sorun yok ama sırf annesi için böyle birşey diyor benim mutlugumu hiçe sayıyor hala annesine ne yapsa memnun eder tavrından yoruldum bir aile oldugunu hep unutuyor.. Tamam Annedir büyüğmüzdür ama hep omu memnun olsun hep onun mu istedikleri olsun eşim kendi düşüncesini geçip annesini onaylıyor bu durumda biliyorum eğer annesi olmasa git kal diyeceğini ama neden... Geçen bayramda annesi tekti gündüz gittik gördük geldi bu bayramda böyle olcak ben burda olsa ne değişecek ayrca kaynanam beni hiç sevmez..
acaba onlar sizlerle nasıl konuşacağını biliyorlar mı...
sizin sesiniz yükseldiğinde alttan alırlar mı...
zira bukadar tavizkar ılımlıklar bende merak uyandırmıştır hep...
onunla nasıl konuşacağımı biliyorumlar...
neyse...mutluluğa devam...
Canım bence eşin istemiyorsa gidip kalmamalısın..Sırf bu yüzden huzursuzluk yaşama bence..
haklısınız hep biz onları mutlu etmek zorundayız mecburuz birey değiliz bizlerde insan değiliz duygularımız düşüncelerimiz yok eşimiz nasıl isterse doğru olan odur.erkektir git derse gidersin kal derse kalırsın öl derse ölürsün hatta canı çekerse dayağını yersin yeterki o huzurlu olsun mutlu olsun yuvanız huzur dolsun tabiki yapacaksın bunları yapmalısın kimsinki sen..
Bak hem kaynananda tekmiş..Onunla kal..Aranız nasıldır bilmiyorum ama..Babanlarada bayram günü gidersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?