- 3 Haziran 2011
- 6.719
- 6.335
- 398
- 48
- Konu Sahibi ebrumelek12
-
Ne alaka arkadaşım kaynanamla sorunlarımız varken niye burnunun dibine gidiyim... Gelin hizmetçi zaten oraya buraya maket gibi gider kendi mutlulugunu bırakır olurmuu aaa o ne der millet konuşur der onu bunu mutlu etmeye çalışır ayrıca bunlar yetmez... Daha sonra kaynana gider oğlunu bir güzel doldrurur sonra gelin hiçbirşey yokmuş gibi başa sarar aynı şeyler tekrar yaşanmaya mahkumdur o zaman... Eski kafalı geliyor bana kaynana git ilk gün kal gelenlere hizmet et burunlarının dibinden ayrılma.... Şimdi herkes iş sahibi geneli ben öyleyim kaynanamla samimi olcak bir tarafım yok işim ailem var.. İhtiyaçları olunca tabikide yanlarındayız ama ben eşimle evlendiğime dair attğım imzada kaynanamın bu kadar burnumun dibinde bitceğini bilseydim kaynanama bu kadar yakın oturmazdım
Evet biliyor ben bağırırsa o susar o bağırırsa ben yoksa bir meyvemizde olmazdı zaten...
Yeri geldiğinde alttan almasınıda bilir...
Sen ne kadar bir ilişki için çabalarsan eğer karşındaki ö... değilse o da çabalar...
Evet onunla nasıl konuşacağımı biliyorum çünkü o da biliyor...
Şekerim san bir şey söyleyeyimmi bazı erkekler çocuk gibidir yeterki onunla gerçekten anlaşmak iste....
bencede kalmamalısın eşin istemiyorsa benim şahsi düşüncemde evlendikten sonra kız ailesine çok sık gidip kalmamalı hem bayramın ilk günü bizim burada gelinler kayınvalidesinde olmaları gerekir.
Şaka gibi resmen,hangi çağda yaşıyorsunuz siz ....
tüm meyveler kusursuz evliliklerden diyorsunuz...
buna diyecek bişey bulamadım...zira bu ülkede her gün kaç çiftin çocuklu boşandığını yazmak içimden gelmedi...
neyse...önemli olanın gemiyi yürütmek olduğu düşüncesine saygı duymaya çalışarak artık yoruk yapmıyorum...
zira çocuk gördüğüm adamla evlenebilecek biri de, hep oynayarak hayat sürdürecek biri de, yalandan bile olsa onun ailesini benimkinden önde görecek biri de değilim...
o yüzden bu konu beni bozar...
bencede kalmamalısın eşin istemiyorsa benim şahsi düşüncemde evlendikten sonra kız ailesine çok sık gidip kalmamalı hem bayramın ilk günü bizim burada gelinler kayınvalidesinde olmaları gerekir.
Siz yazdıklarımı çarpıtmak istiyorsanız buyurun istediğiniz gibi okuyun yorumlayın benim demek istediğimle yazdıklarınızın hiç bir alakası yok... neden mi???...Ben tüm kelimesini kullanmadım şahsıma ait sözler kullandım bu 1.......2. ise eşimi çocuk gibi görüyorum demedim sadece çocuklarla nasıl geçinmek zor veya kolaysa erkeklerlede aynı demek istedim sen bir çocuk oyuncak istediğinde ne kadar inatlaşırsan o çocuk seninle o kadar inatlaşır ve o oyuncağı aldırmadan sana nefes aldırmaz ama sen ona güzel bir dille bunu anlatırsan çocuk tamam annecim der ve konuyu kapatır...Bu ayrımı yapmakta biraz bişeyler ister...
bir de evli misiniz...bir de kaç yaşındasınız...cidden çok merak ettim...
tabii ki ben de sizinle aynı fikirdeyim
gelinler mümkünse iki gün önceden kayınvalide evine gitmeli.
temizlik, ütü, tatlı işlerini güzelce halletmeli.
bayram sabahı herkesten önce kalkıp namaza giden ahali için kahvaltıyı hazırlamalı
kahvaltı faslından sonra tekrar evi derleyip düzenlemeli
sonra gelen tüm misafirlere ikram, ağırlama işleri ile ilgilenmeli.
bence de
kesinlikleeeeee
bravooooo
gelin dediğin ne ki zaten. yanlış konmuş adı. bence köle olmalıymış.....
öğrenmenin yaşı yok kuzum...
eferim sana...
Malesef o bişeylere sahip olmayan biri olarak ailesini ailemden üstün tutmam...
Çocuk kandırmak yerine net olmayı tercih ederim...
meyve konusuna yeni yoruma gerek yok bence...dedim ya sayı yazmayacağım...
Beni birey olarak kabul ettiği sürece kocamdır vakit eğleyecek biri değilim çocuk büyütmek için...
Etmediği sürece keyfi bilir ne isterse onu yapar...
bişey daha feriştahı gelse anneme gitmek için izin aldıramaz bana...
eşim bunu beklemez, bu konu konuşulmaz bile...şu tarihte gidip şu tarihte döneceğiz derim kendisi gelmeyecekse...
gelir havaalanından karşılar...
ne o ne de onun çevresinden hiçkimse bu duruma tek laf edemez...
Bazı konularda kararlı olmak, net olmak, tavizsiz olmak iyidir...tabi benim için...
bunlar da bişeyler ister...
Erkeklere kafa tutmamayı mutluluğun anahtarı olarak düşünen kadınlara hep hayran kalmışımdır...
E doğru tabi ortak karar hep benim kararım olunca mutlu olunur...eşiniz için söyledim bunu...
neyse mutluluğa devam...
O hayranlık bende de hat safhada. Bu tüm ilişkiler için geçerli değil midir zaten? ''Olur'' dediğiniz hangi insanla neden tartışasınız ki. Ben her dediğimi yapacak, uzaktan kumandayla yönetebileceğim bir adam açık söylüyorum saygı duymam. Saygı duymadığım adama da eşim diyemezdim zaten. Dolayısı ile onunda benim için öyle düşüneceğini sanıyorum.
*Gideceğiz.
*Olur :))
*Gitmeyeceğiz.
*Olur :))
*Yere yatıp kuyruğunu salla.
*Olur ????
Bizde durum;
*Gideceğiz
*Bana fikrimi sordun mu? Neyim ben bu evde köşe yastığımı?
*Gitmeyeceğiz
*Biz derken kimi kastettin???? vs diye gider... Kim haklıysa sonuna kadar arar hakkını. Aman sinirlenmesin, aman kavga çıkmasın diye ben bir he deyip geçiştireyim falan yapamıyorum ben ne yazık ki. Bi öğretin bize de şu formülü nasıl beceriyorsunuz ben anlamadım gitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?