- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi ebrumelek12
-
babana sarılmayacaksın demiş kocası. yanlış yazmışım az önce
bunu yadırgamadımçünki , kk da kayınvalidenin oğluna sarılmasını sorun edenler var
kendilerini sadece "eş" ve "gelin" olarak gören
birey olarak toplumda yer edinememiş, açıklarını bu iki sıfatla kapatmaya çalışan
"anne"liği bile sadece doğurganlık ile doğru orantıda yaşayan
tüm hemcinslerime selam eder,
bu vesile ile gözlerinden öperim.
sayelerinde nelerrrrr neler kattı bu nacizane kul kendine.
Yorumlara bak yahu
Tabii ki istediğim zaman ailemi ziyarete de giderim, kalmaya da.
İzin vermemek ne demek aile bu yabancı mı ?
Kocamköylü kadınlara bayılıyorum çok komikler
yalniz su da var...dunyayi kocalarinin etrafinda dondugunu sanan kadinlarin hepsini cok da yadirgamamak lazim. Belki de bu sekilde yetistirilmisler...Ustune egitim eksikligi varsa bu dusunce tarzini degistirmek kolay degildir...
Merhaba kızlar bir sorum olcak.. Bayram gecesi eşim çalışıyoro gün yok sabaha kadar tekim bende kaynanamda tek aynı apartmandayız... Eşime ilk gün babamda kalıyım dedim bayram sabahı gelirim dedim ama uygun bulmadı yakışır kalmazmış sizce neden istemiyor ne var sanki akşama kadar kalıyım demiyorum ki... Evlendiğimizden beri hiç kalmadık etraımda o kadar insan var gidiyor kalıyor.. ki ben onu zorlamıyorum hiçbir zaman sadece ben gidiyim diyorum bu arada babamın evi 15 dk yol özledim kardeşimle uyumayı yatağımı eşim neden karşı çıkıyor bu duruma sizce
Bu arada kaynanam hep tek kalıyor
bunu yadırgamadımçünki , kk da kayınvalidenin oğluna sarılmasını sorun edenler var
çok iyi yapmışsın madem senin istediğin olmadı onunkide olmasın sırf annesi yalnız kalmasın diye göndermek istemediği açıktı zaten o hergün ailesiyle dipdibe yaşadığı için özlem duymayabilir ama durum enin için farklı bunu anlamasını sağlaAlşverişe çktım eşim arıyor... aynen şöyle diyor
- Ne diycem sana bak eve gidince annemi ara gelsin yanında kalsın...
Yok ya dedim ondanmı izin vermedin açık açık söyleseydin son dakikamı söylüyosun aramıyorum kimseyi dedim gelmek isteyen gelir.. Kapadım telefonu suratına uyuz oldum aptal yerine kondum resmen isterse konuşmasın küssün umrumda değil.. Şimdi tekim eşim yarn küscek bana biliyorum ama umrumda değil ne olursa olsun bıktım ailesindende eşimdende artık şuan evde tekim ve moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?