Babamın evinde bir gece...

bunu yadırgamadımçünki , kk da kayınvalidenin oğluna sarılmasını sorun edenler var

evet canım mesela bende bunu sorun eden bir kk üyesiyim ama bu bizim suçumuz değil eşlerimiz annelerine tabi ki sarılacak ama kayınvalide kıskançlıktan bunu yapınca oğlunu bizden daha çok düşündüğünü gösterdikçe eşlerimiz bizim kıymetimizi bilmyor bu yüzden bende bunu sorun ediyorum elimde olmadan:26:

ben de ''agzina saglik'' demeden duramam. agzina saglik kardesim...

yalniz su da var...dunyayi kocalarinin etrafinda dondugunu sanan kadinlarin hepsini cok da yadirgamamak lazim. Belki de bu sekilde yetistirilmisler...Ustune egitim eksikligi varsa bu dusunce tarzini degistirmek kolay degildir...

Son düzenleme:
Eşinizin yakışık almaz falan demesi bahane, annesi yalnız kalıyormuş gidip onunla kalmanızı istiyor demek istediği bu aslında...

bende evliyim bazen eşimin işi gereği ailemin yanına gidiyorum ama evimi özlüyorum eşinin senin gibi düşünmediği için kızma bence

Kızlar, kızlar, kızlar...
Aaaa olmuyor ama böyle!
Üzmeyin kocişlerinizi, bozmayın ağzınızın tadını...
Bazı arkadaşlar size doğru yolu göstermeye çalışmış, hemen çemkirmişsiniz.
Halen yok bireyim yok bilmem neyim deyip milletin kafasını karıştırıyorsunuz.Hiç yakıştıramadım.
Şimdi kapatın PC'yi, gidin erinize bir kahve kanatın, ayaklarını yıkayın.

benimde eşim bu duruma karşı bi insan geçenlerde beni annemlere bırakıyordu gece çalıştığı için babama sen bırakırmısın gece ewe biz yoğun oluruz dedi babmda kalsın oğlum bu gece sabah alırsın dedi ailemin ewi işyerimiz ve eşimin ailesi aynı mahallede neyse eşim babamın bu kelimesine ne işi var canım ewi var ewinde kalsın dedi babamda nasıl yani yabancıdamı kalıyo dedi...o an gıcık oldum eşime çünkü olaydan birkaç gün önce eşimin ailesine oturmaya gitmiştim orda yat bu gece demişti yatmıştım bende kalmıyorum madem diyorum sabahlara kadar oturuyorum ailemde yani bu durum psikolojikmi ne anlamadım ben....sınırsız otur ama orda uyuma!!!

yalniz su da var...dunyayi kocalarinin etrafinda dondugunu sanan kadinlarin hepsini cok da yadirgamamak lazim. Belki de bu sekilde yetistirilmisler...Ustune egitim eksikligi varsa bu dusunce tarzini degistirmek kolay degildir...

helaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Annesinin Tek Kalmasına Gönlü Razı Olmamış Gibi Geldi Bana..
Keşke Seninle Paylaşsaydı..

Son düzenleme:
bencede saçma izin vermemesi
evlendik diye kalamıcakmıyız babamzda
ben 3 yıllık evliyim..
arada gidip 2,3 gün kaldığım çok olur
ailemi özlüyorum gidiyorum bundan doğal ne varki
ama aynı şehirde olsam bu kadar kalmasamda eşim yokken kesinlikle kalırdım heralde
belki eşiniz annesinden çekinmiştir

Evde tek kalmana aslında endişe edıp babanın evınde 1 gececık kalmana ızn vermesı gerekıyormuş bence :26:

Bencede eşini dinle ve evinde kal derim hem zaten ailende çok yakınında oturuyormuş sürekli görüşüyorsundur böyle bir konu yüzünden huzurunu bozma derim...
Kayınvaliden normaldede yanlız yaşıyor olabilir ama en azından aynı apartman içindeymişsiniz sana yada size ihtiyacı oldugunda hemen yakınındasınız...
Annesini düşündügünden ailenle kalmana izin vermiyorsa demekki senin evde oldugunu bilmek eşini pisikolojik olarak iyi hissettiriyor ki öyle istiyor...

bunu yadırgamadımçünki , kk da kayınvalidenin oğluna sarılmasını sorun edenler var

Aynısını bende düsündüm kayınvalidenin, kardesin vs. sarılmasını kıskananları gördügüm icin damadın da baba' dan kıskanmasına sasırmıyorum artık..

Esim olursa insallah annesi ve babası 12 saatlik mesafede yasıyorlar evli abileri var ve ha deyince gidemiyorlar normal olarak..
Ama eger burda da olsalardı, bayramın ilk gününü kendi ailemin yanında gecirmek isterdim acıkcası.. Sıraya koymak iyi bir mantık bence.
Ve ben aileme cok düskünüm bazen, '' ya ben ailem' den nasıl ayrılıcam diyorum, ayrılmayacaksın ki askım sık sık götürücem ben seni, gidicez. '' diyor bana.
Ve istedigim zaman da annem' de kalırım hatta, özelliklle esimin bir isinin olması da gerekmiyor.. Erkek arkadasım da bunu cok cok iyi biliyor..

Ovvvv bu konu fena.Ben bayramın 1. günü annemlere gidicem 1-2 hafta kalıcam. :) Mecburiyetten gidilir mi hiç.Özleyince gidilir.Ki ben çok özledim. Pazar olsa da anneme bi doya doya sarılsam diye bekliyorum. 2 saatlik uzaklıktalar annemler.Gitme ,kocanla aran açılmasın bu yüzden diyenlere de şaşırdım valla.Herşeye tamam derse ne biçim evlilik bu derim bende. Evlilik tek kişinin üzerine kurulmuyo ki.

Alşverişe çktım eşim arıyor... aynen şöyle diyor
- Ne diycem sana bak eve gidince annemi ara gelsin yanında kalsın...
Yok ya dedim ondanmı izin vermedin açık açık söyleseydin son dakikamı söylüyosun aramıyorum kimseyi dedim gelmek isteyen gelir.. Kapadım telefonu suratına uyuz oldum aptal yerine kondum resmen isterse konuşmasın küssün umrumda değil.. Şimdi tekim eşim yarn küscek bana biliyorum ama umrumda değil ne olursa olsun bıktım ailesindende eşimdende artık şuan evde tekim ve moralim çok bozuk

çok iyi yapmışsın madem senin istediğin olmadı onunkide olmasın sırf annesi yalnız kalmasın diye göndermek istemediği açıktı zaten o hergün ailesiyle dipdibe yaşadığı için özlem duymayabilir ama durum enin için farklı bunu anlamasını sağla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…