- 9 Mart 2011
- 12.005
- 9.633
- 448
- Konu Sahibi ebrumelek12
-
kendilerini sadece "eş" ve "gelin" olarak gören
birey olarak toplumda yer edinememiş, açıklarını bu iki sıfatla kapatmaya çalışan
"anne"liği bile sadece doğurganlık ile doğru orantıda yaşayan
tüm hemcinslerime selam eder,
bu vesile ile gözlerinden öperim.
sayelerinde nelerrrrr neler kattı bu nacizane kul kendine.
Göndermiyorum evde oturacaksın>>> Yanlış cevap; sen kimsin ki beni nereye gönderiyorsun?
Yakışık almaz>>> Yanlış cevap; Sen evde yoksun ben dört duvar arasında neyi bekleyeceğim. Evimde yatacağıma baba evine giderim.
Yakışık almaz, kadın kısmısı koca evi kaynana ocağı bekler; baba anne kim ki, niye yetiştirdi ki, arefe günü evlatlarını evde ağırlama şerefine neden erişsinler ki?
Bu kadar bükmeyin boynunuzu, deve gibi uzatmayın da... Kendinizi izah etmeyi öğrenin lütfen.
ben zavallı bir kız annesiyim.
bayramda, hastalıkta, varlıkta-yoklukta, ya da sadece bir kahve içmek için bile kızımın yolunu gözlemeye mahkum ve damadın insafı dahilinde onun izin verdiği ölçüde evladımı görebilecek,zavallı bir kız annesiyim...
Anne kızın aynası derler minik kurbağa merak etme sen. Bizim yetiştidiğimiz kızlar tıpkı bizler gibi hayatta birey olarak varolmayı bilecekler. Yuvalarını huzursuz etmeden kocalarına çizgiyi çekmeyi öğretecekler.
İnşallah canım....
Benimki çizgiden çıkarsa, ben sokmayı bilrim onu hizaya....
Tüm genç kızlarımız biraz gözlerini açsınlar, yalvarırım.
Hayattaki tek başarılarının birinin karısı ya da berikinin gelini olmasına izin vermesinler!
evlendikten sonra kız aynı babanın evladı olmuyormu neden kalınmasınki bende bunu anlamıyorum..
eşim evdeyken benim kendim istemem gitmeyi çünkü eşimle uyumak çok daha güzel bu benim tercihim ama eşim iş için seyahate gider benimde kaynanam tek ama ben anneme giderim hiçde izin almadım.. bu benim tercihim.
banada ilginç geldi.
bir kaç ay önce burada bir topikte arkadaşa babana sarılmayacaksın demişti babası. kıskançlıkmı acaba
bencede kalmamalısın eşin istemiyorsa benim şahsi düşüncemde evlendikten sonra kız ailesine çok sık gidip kalmamalı hem bayramın ilk günü bizim burada gelinler kayınvalidesinde olmaları gerekir.
babası babana sarılmayacaksın mı demiş
babana sarılmayacaksın demiş kocası. yanlış yazmışım az önce
banada ilginç geldi.
bir kaç ay önce burada bir topikte arkadaşa babana sarılmayacaksın demişti babası. kıskançlıkmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?