Babamin evine döndüm çok kötüyüm

Ayy herkes çocuğu nasıl bıraktın diyor
Adam konu sahibini öldürebilir çocuğu almak istese vede ailesini
Hemen dava aç
Çocuğu sana verirler zaten
Beni tehdit etti evden gitmek zorunda kaldım dersin ki yalan değil

pembetilki naptın nasılsın. Son durum ne. Umarım esın yola helmıdyır vazgecmıstır ya da cocugu almıssındır

çocuğu götürmek istememiş yada çocuk onda kalsinda burnu sürtsün kiymetimi anlasin diye kendince bir plan yapti cocugun halini dusunmeden
ay deliricem ben bu cocugu duaunurken heralde dunden beri aklimda ya
ben 8 yasimdayken annem bizi babaannemde birakip ankaraya ev almaya gelmisti bunu bildigimiz halde benim 1 hafta burnum kanadi ya gelmezse oda gittiyse diye o ya rucak ne yapti
allah herseyin hayirlisini versin ya

Arkadaslar kusura bakmayin bugun ilk kez girebildim ancak yazabiliyorum.
Oncelikle cocugum benim herseyim. Onu asla bilerek isteyerek birakmis degilim. Eger cocugu alip gitseydim pesimden gelip rezillik cikarabilecek, kavga cikarabilecek birisi malesef esim. Daha once iki kez bogazima bicak dayadi ve ailemle tehdit etti. Ha diyceksiniz ki cocugunu boyle bi adama nasil birakirsin, cocugumuz onun hassas noktasi, onun icin herseyi yapar. Cok seviyo cocugu ve asla ona karsi siddet egilimi olmuyor. Sadce biraz pinti cocuga karsi o ayri olay.
Eltimlerin dukkanina gitmisler bugun, firsat bulursan beni ara oglumla konusmak istiyorum dedim eltime. Esim cocugu dukkanda birakip bi yere gitmis o sirada eltimin telefonundan oglumla konustum. Onu cok sevdigimi asla onu birakmadigimi yanina gelecegimi soyledim. O da bana sevdigini soyledi icim bi nebze rahatladi. Eltim sonradan mesaj yazdi, keyfi yerine geldi gibi yuzu guluyo dedi.
Bugun avukata gittim. Olaylari anlattim. Cocugumu terketmis gibi mi oldum ben simdi dedim, annen seni terketti der ogluma dedim, her halukarda sen evden ayrilmasaydin bile sana karsi zaten dolduruyor ki zaten cocugu alip gitseydin olay buyuyebilir, maddi yonden seni zor durumda birakmak isteyebilirdi dedi (kredi borcumuz var 100000 tl kadar) biz anlaşma teklif edicez dedi esimi aradi avukat. Esim de onlar cocugu kaciracakti ben biliyom annesiyle babasinin doldurusuna geldi de gitti esim evden, Kaciracaklardi cocugu ondan gelmedim dedi avukata telefonda. Saygi cercevesinde anlasmaniz hem cocugunuz icin hem sizin icin daha uygun olur, cekismelide cocugunuz cok yipranacak dedi esime. Esim de kabul etti. Geri donmemi, oglumla evde benim kalmami, isi birakip tazminatimi yakmamami, kendisinin evden ayrilip annesinin yaninda yasayacagini soyledi avukatima. Hemen u donusu yapti yani esim.kesinlikle cocugumu istedigimi ve borc odemek istemedigimi belirttim, avukatim sartlarinizi tam olarak belirleyelim haftaya yuzyuze konusalim dedi avukatim. Esimle de avukatim gorusecek. Avukatim diyor ki maddi konulardan biraz ödün verip cocugu vermeye ikna edicez diyo

100000tl borclu bi ev, borclu benim kefil kendisi, benim uzerime yine 100000tl degerinde bir arac var. Arac kendisinde. Ayrica bankada benim hesabimda 130000tl vardi bu 130000i boğazıma bicagi dayayarak tehdid ederek aldi. Suan bosanmayip geri donmemi istemesinin tekbsebebi arabayi benim uzerimden almak. Ben asgari ucretin 200_300tl uzerinde calisan insanim. bana hala diyoki tazminatini yakma. Elimden her ay maaşımın tamamini aliyo zaten ben 50tl ile 15gun geciriyorum. Kendisi ogretmen 6000küsur aliyo. Esas cocugumu silah olarak kullanan o. Ben sakincede halledilsin diye simdilik bu yolu mntikli buldum. Yoksa ben manyak miyim yawrumu ona birkayim. Dusunmekten uyuyamadim kuzumu. Alicam ve hersey guzel olacak diye telkin etmeye calisiyorum kendimi. Para pulda degilim sadece kuzumu istiyorum ikna edin dedim avukata. Gerekirse nafaka vermesin herşeyi ona devredeyim, oglumu versin. Annemlerin evi dubleks ben calissam bile anneanne ve dedesi var bakacak ilgilenecek insan cok. Esim ailesiyle problemliler küsler. Bende kalmasi daha mantikli emanet edecek abisinin dukkanindan baska yer yok. Surekli dukkana da götüremez.. 2gunde 3kilo verdim yemin ediyorum omrum gitti

Yazdikca daha da soru isareti birakiyorsunuz bende. Ee madem bu adam cocuguna bu kadar duskun asla zarar vermez ee gotursediniz de cocuga gene zarar gelmezdi degil mi? Para pul yaziyorsunuz da burda o kisimlari kimse okumuyor herkes yavrunuzun derdinde.

inşallah paralariniza kavusursunuz

Aileniz sizi düşünmüş,
siz, kocanın burnu sürtsün diye düşünmüşsünüz,
elti ile amca adamin akli başına gelsin diye düşünmüş,
koca karıya krediyi nasıl ödeyebilirim diye düşünmüş....
birtek 6.5 yaşındaki çocuğu kimse düşünmemiş bu olayda.
Büyüklerin ne yaşadığı umurumda değil. Aynı yaşta oğlum var. "Oğlum arkamdan çok ağlamış" lafı dağıttı beni. Keşke hiç okumasaydım.

Vermek istemeyeceğini bildiğin adama"çocuğu getir ben bursaya dönüyorum"mu dedin gerçekten?O da getirmedi diye binip gittin mi çocuğunu bırakıp??Valla bravo ne diyelim ki sana..

Derdim para degil zaten avukata da dedim. Oglumu istiyorum sadece. Bi de borclu kalmamak.
Eltinize soyleyin bi bahaneyle cocugunuzu alin aaa ama neymis ya hala mahkeme diyorsunhz en iyi ihtimlle eylul e kadar beklemeniz gerekecek bana dert oldu ya alin gidin su cocugu artik

Çevir kazı yanmasın

Bence üzerinizde borç kalmasın diye. Çocugu resmen koz olarak kullanıyorsunuz

troll heralde yaa sosyal deney filan mi yapiyor kendince anlamadım ki. gerçek olduğuna inanmak istemiyorum. tek derdi oğlu olan biri nasıl bekler mahkemeyi?
allah bilir ne zaman mahkeme olacak? iyimisiniz siz pembetilki
Gercek olmadigini dusunmek istiyorum ben acikcasi

herşeyi boşverip gidin çocuğu alın
ya da vazgeçtim barışalım deyin, biraz zaman geçince çocuğu alıp kaçarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…