Babamin evine döndüm çok kötüyüm

Konu sahibi, bu gece senin çocuğunu düşünmekten zor uyuduk konuyu gece okuyanlar olarak. Ama sen bir cevap dahi yazmıyorsun.
Lütfen ailenden rica et, birlikte gidin ve çocuğu getirin. Çocuğu vermezse, alamazsan, o evde dur mahkemeye kadar. O yavru bunları haketmiyor, n'olur bunu ona yapma. Bak arkandan ağlamış çocuk. Bunu bilmiyor muydun. Yetişkinlikte bile bu güven zedelenmesinin izlerini taşıyacak, sen konunun ciddiyetinin farkında değilsin ve ayrı kalmak iyi çocuktan diyorsun, toparlanayim diyorsun. Sen toparlanırken yavrun dağılıyor anneee! Lütfen bunu gör. Kınamak, eleştirmek değil amacım asla. Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin. Seni kendine getirmek için yazıyorum. Hadi toparlan, yanlış yoldasın. Hayvanlar bile yavrusunu birakmaz tehlike anında bile savaşır, çok afedersin. Sen bir annesin, insansın, yapma bunu çocuğuna canım, hadi lütfen.. bizi kırma

Keşke söküp alsaydınız yavrunuzu. Anne ile babanın savaşı arasında yitip giden bir enkaz olmayı hiç bir çocuk haketmez.

Evet çocuğunu bırakmasa daha iyidi ama sokağa atmamış çocuk babasıyla, üstelik çocuktan vazgeçen kimsede yok. Kadının psikolojiside normal değil biraz daha sakin yorumlar yapılmalı.

Cok cirkeflesecek. Asla vermek istemeyecek. Kavga edecek tehdid edecek. Acikcasi biraz da burnu surtsun istedim. Surekli kovuyo beni evden ben yuzsuz gibi duruyodum
Olan çocuğunuza oldu ama. Sizin onu bıraktığınızi düşündü. Aranızdaki bağı zedelediniz. Çocuğunuzu alıp gitmeliydiniz

Evet çocuğunu bırakmasa daha iyidi ama sokağa atmamış çocuk babasıyla, üstelik çocuktan vazgeçen kimsede yok. Kadının psikolojiside normal değil biraz daha sakin yorumlar yapılmalı.

Evet bende bu yüzden çok detaylı yorum yapamadım, doktor yatış verdi demiş çünkü.

Ancak en azından yavrusunu sakinlestirmeli , terk etmediği imajını vermeli.

Yorumlar belki kendine getirir , çocuğunu almaya gider.

Eşiniz daha öncede bu şekildemiydi size o... demesi çok ağır bir koca karısına bu lafı söylemesi için ya yakalaması lazım bir hatasını ya da durduk yere bu ağır kelimeyi kullanan bir adamın ruh hastası olması gerekiyor ,tabiki saygı bittikten sonra o evliliğin bir anlamı yok ,aileniz sizin kendinizi ezdirdiğinizi düşündüğü için neticede kaç yaşında olsanız da onlar için hala çocuksunuz ve ağırlarına gidiyor bu durum haliyle ,olaylar bu raddeye geldiyse boşanılmak kaçınılmaz ,siz hala o adamın yanında durmayımı düşünüyorsunuz iyimi yaptım acaba diye sormanız garip geldi bana açıkcası ,öyle bir evlilikte çoçuğunuzun ruh halini düşünemiyorum bile ,herşey olacağına varır geri adım atmıyorsa kafasında her şeyi planlamış ayrılmak istiyor demekki ,sizi aramış olması herşeyi halledelim bitsin diye sizin galiba hala pişman olurmu toparlarmıyız diye düşünceniz var ,ama bu istek tek taraflı olmuyor ,herşey olacağına varır ailenizde yanınızda sizi destekliyor ,çalışıyorsunuz ekonomik özgürlüğünüzde var ,saygısızlık gören sizsiniz ve adam ayrılmak istiyor yatakları bile ayırmış,ama küçük bir kıskançlıktan bu işlerin buraya gelmiş olması gerçekten şaşırtıcı hele birde ortada çocuk varken ,bize açıklayamadığınız başka şeyler varmı diye düşündüm bir an

Buraya konuyu yazıp insanları birbirine düşürüp burdanda kaçmışsınız.yazmayayım dedim ama çok sinirlendim.çocuğunu bırakıp gittikten sonra tüm dertlerin sona erdi mi ? Lütfen her olayda pskolojim kotu durumuna sığınmayin bizde çok iyi pskolojide degiliZ lakin savasiyoruz.

inanın ben konu sahibinden daha iyi bir durumda değilim ne psikoloji, ne de ev hayatı olarak.
daha önce konu da acmistim, eşimin yapmadığı pislik kalmadı.
buradaki bir çok kadının da çok iyi durumda olduğunu zannetmiyorum insanların dertlerinden.
boşanma fikri çok iyi evet, ailesinin yanına da gidebilmis bravo.
ama psikolojisi yatış verilecek düzeyde olan biri buraya gelip bu kadar güzel cümlelerle anlatabiliyorsa en azından kendi çocuğunu bu denli yaralamamayı akıl edebilmeli.
alıp goturemiyorsa bile -ki ben olsaydım asla bırakmazdım öyle bir adama- bu kadar yaralamadan bu isi halletmenin yolları var. eltisine gidin çocuğum oyalansın diyebilirdi en basiti.

birinin verdiği kararlari eleştirmek asla bana dusmez asla kınamam da kimseyi.
sadece o cocugun yerine kendimi veya kızımı koydugumda çok ama çok uzuldum.

Ben de 2 yaşındaki oğlumla baba evindeyim. 5 yıllık evliliğimde ilk defa böyle bir şey yaptım ama canıma tak etmişti. Aynı sizin eşiniz gibi sinirli ve saygısız bir eşim var. Çok zor geçecek ama yolun sonunda güneşli günleri göreceğiz inşallah. Size kocaman sarılıyorum. Umarım en yakın zamanda da çocuğunuza kavuşursunuz.

Aylardir sorun yasiyorsunuz ve bir gun aniden cocugunuzu birakip gidiyorsunuz...
Ya allah askina onun kokusunu duymadan nasil uyudunuz?
Planlayarak evladinizi da alarak gitmeliydiniz o evden aylar olmus..

O da babasi bisey olmaz diyenleri anlamis degilim..o adam siddet uygulamis defalarca cocugunun annesine, sizece cocuga uygulamaz mi? Ve anne diye aglayan bi cocuk var nasi dersiniz babasi o onda da durabilir vs diye ya? Anneye en muhtac oldugu yasta o cocukta ne kadar derin yaralar birakmis olabilcegini biliyor musunuz? Ha bi de cocugunu resmen terk etmis bi anne var cocugun su saatten sonra terk etme potansiyeline sahip bi annede de durmasi ne kadar saglikli onu da bilmiyorm tek bildigim olan bu cocuklara oluyor...

Cocuğunuzu bırakıp nasıl cıktınız o evden?

Ya çocugunuzu nasıl bırak gittiniz! Daha sonrasından hiç mi cocugunuzla yalnız kalmıyorsunuz da o arada onu da alıp gitseydiniz... kendi cocugunuza yaptıgınız büyük bir travma olacaktır ki umarım olmaz amaa neden.....?

Yani şöyle düşünüyorum hepimiz birşeylere evlatlarımız için katlanıyoruz. O cocuğu bir şekilde alıp cıkmanız gerekiyordu evden aileniz de yanınızdayken.

O cocuğun göz yaşları aklınızdayken hala "geri adım mı atacak acaba" diye düsünmeniz de enteresan

Bilemiyorum iyi mi yaptın, baba evi koca evinden daha güzel olacak mı bilemiyorum. Ama şu bir gerçrk ki o da istemiyor artık. Bu işin sonu boşanmak ve çocuk için kavga.

Bilemiyorum iyi mi yaptın, baba evi koca evinden daha güzel olacak mı bilemiyorum. Ama şu bir gerçrk ki o da istemiyor artık. Bu işin sonu boşanmak ve çocuk için kavga.
Ayrıca çocuğunu neden almadan gittin?

Yetiştirme yurdunda daha mı iyi bakılacak peki
Daha mı mutlu olacak
Daha mı çok sevgi görecek?

Peki sence bu sartlarda ne kadar saglikli yetisecek? Siddet yanlisi bir baba var. Bencilce dusunen onu sirf babasinin burnu surtsun diye birakip giden bir annesi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…