Babamin evine döndüm çok kötüyüm

Bu da senin mesajın, NİSAN ayında
Yok asla vazgrcmiycem bosanicam bitti kafamda artik. Nerden baslasam diye dusunuyorum. Duzenimi kurana kadar babasiyla mi kalsa diyorum acaba. Babasini cok seviyo. Babasi da ilgili bi baba. Öğretmen oldugu icin deresmen saatleri uygun.

Boğazına bıçak dayayan adam çok iyi babaydı hani. Çocuğu ona emanet edecektin. Kocan mı kullanmış oluyor bu durumda, sen mi?

Memuriyeti gitmesin diye bir şey yapamaz diyen de sensin.
Mal paylaşmadan hakkımı almadan ayrılmam diyen de sensin.

Boğazına bıçak dayayan adamla 4 ay aynı evde kal, burnunu sürtmeye çalış, çocuğu ona bırakma planları yap, o...pu dedi diye ailen gaza gelip seni alıyor.
Darp raporu aldığında, boğazına bıçak dayandığında neredeydi ailen?

resmen bilerek bırakmış gitmişsin babanın evine. bir de burada tepki görünce dolandırıyorsun lafı.

yazık oğluna.

resmen bilerek bırakmış gitmişsin babanın evine. bir de burada tepki görünce dolandırıyorsun lafı.

yazık oğluna.
Çünkü derdi para.
Hamileyken de çalıştım, hakkımı istiyorum yazmış.
Elbette hakkını almalı ama çocuğu harcayarak değil.

Çünkü derdi para.
Hamileyken de çalıştım, hakkımı istiyorum yazmış.
Elbette hakkını almalı ama çocuğu harcayarak değil.

aynen öyle, katılıyorum size.
babasına da bırakabilir bir süreliğine belki ama bu 1 gün olur 2 gün olur.
babası doğru dürüst insan olur.
o zaman bırakırsın.
ne yapacağına nasıl emin olabilirsin boğazına bıçak dayayan adam normal olur mu allah aşkına?

Ben de bir anne olarak içinizin acıdığını hissedemiyorum ne yazıkki.
Kalbinizi bilemem elbette ama o duygu geçmiyor bana.

Güncellemenizi de okudum.
Para pul işleriniz var. Doğrudur, bundan sonraki hayatınızı maddi anlamda da güvence altına almak istemeniz, borçsuz olmak istemeniz çok normal, haklısınız.
Yalnız hala neden oğlunuzu almadığınızı anlayamıyorum. Uzlaşmayı da kabul etmiş. 1 saat dahi beklemeden gidip almanız gerekmez miydi?
Adam babası, eyvallah,zarar vermeyecektir çocuğuna.
Hatta velayet kendisinde olup da evladına gül gibi bakan babalar var. Neden olmasın.
Ama sizin evden çıkışınız. Oğlunuzun ardınızdan ağlaması.Bunlar acı şeyler.
Çocuk iç dünyasında ne yaşıyor bunu bilemezsiniz.
Keşke telefon etmek yerine kendiniz gitseniz.
Şaşkınlıkla okuyorum...

Sadece sana canım diyip sarılmak istedim.... Allah yar ve yardımcınız olsun.

Çocuklukta böyle böyle umursamadan yetistirilip, sonra da psikolojisi bozuk bireylerle doluyor işte etraf. İlerde psikolojisini düzeltmekten daha kolaydır aslında sağlıklı yetiştirmeye çalışmak, çocuğun duygularını önemsemek..
Ah çocuklar.. keşke sizin kadar masum olsaydı insanlar büyüdüğünde de..
Sözler düğümleniyor bu konuda boğazımda. Para ile ilgili mesajları okuduktan sonra artık yazmak istemiyorum. Allah yardımcısı olsun bu yavru ve bunun gibi arada kalan çocukların.

tabiki o adam için üzülmüyor yaşamayan hanımlar niye böyle yorumlar yapıyor. emek var ortada gençlik var hayaller hayatlar misali. kolay değil o kararı alabilmek. arkadaşım çok iyi yapmışsın zor gerçekten çok zor. ailende arkanda evladını da alırsın onu da allah hakettiği gibi yapar zaten

Çocuğumu terk etmiş gibi mi oldum sorusunu avukata değil çocuklarla çalışan bir uzmana sormalıydınız yalnız. Ben söyleyeyim evet öyle olmuşsunuz.

Çocuğumu terk etmiş gibi mi oldum sorusunu avukata değil çocuklarla çalışan bir uzmana sormalıydınız yalnız. Ben söyleyeyim evet öyle olmuşsunuz.

onu sorması çocuğunu merak etmesinden değil ki, kocasıyla girdiği yarışta haksız olup olmamak.

Avukatınız doğru söylüyor.Anladığım kadarıyla eşiniz bunca zaman kredi borcu olduğu için bekliyordu.Böyle hem huzur vermeyip, hemde bu işe nokta koyamamasının ana sebebi sizin paranıza olan ihtiyaçtı.Eğer siz zamanında doğru adımları atmaya cesaret etmiş olsaydınız.Böyle anlaşmaya filan gerek duymadan çocuğunuzu zaten alır, borçlarında büyük kısmından kurtulurdunuz. Halen daha imkanınız var.Darp raporunu işleme koymama ve tazminat davası açmayacağınızı taahhüt edip, çocuğun velayeti ve borçların bir kısmı karşılığı evide tamamen size bırakmasını talep edin.Çocuk ve borçlar konusu ikiniz içinde kırmızı çizgi gibi görünüyor. Avukatla görüşüp, detaylıca sağlam bir anlaşma hazırlatın.Darp ve hakarete uğrayan sizsiniz sonuçta. Lehinize olacak detayları iyi düşünüp kullanın.Çocuğuna düşkün bir babaysa, çocukla görüşme ve onda kalma zamanlarını onunda önerdiği şartları düşünerek ayarlayın.
Anlaşmaya niyeti varken anlaşın.Çocuğunuz daha fazla üzülmesin.Hayırlısıyla kavga dövüşsüz bitsin inşallah.

Son durumunuz nedir? Çocuğunuzla görüşebiliriz mi? Merak ettim durumunuzu.

Kızacaksın hala derdin kocan. Acaba dönecek mi diye düşünüyorsun içten içe. Anne değilim anlayamam ama bana vuran adam çocuguma da vurur diye düşünürdüm. Benim için 2 önemli kriter biri şiddet, diğeri namus. Bu ikisini yapan adamı da aciz görüyorum. Babanlar öyle söyledi diye ani karar verip gitmişsin ama yazık ona ya travma yaşatan hep anne babalar
Böyle bir adamın derdi paradır ayrıca. Kolaylıklar diliyorum hem sizehem o yavruya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…