- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.979
- 798
- Konu Sahibi pembetilki
-
Yok asla vazgrcmiycem bosanicam bitti kafamda artik. Nerden baslasam diye dusunuyorum. Duzenimi kurana kadar babasiyla mi kalsa diyorum acaba. Babasini cok seviyo. Babasi da ilgili bi baba. Öğretmen oldugu icin deresmen saatleri uygun.
Memuriyeti gitmesin diye bir şey yapamaz diyen de sensin.Kendi kredisini oduyo oldugumiuz evimizde kiraci var suan esyali kiraya verdik. biz kirada oturuyoruz. Kiraciya 1200den kiraya verdik suan biz 600tl oduyoz. Daha kârlıdiye tasinmamistik. Bisey yapabilecegini ben de sanmıyorum ama insan tedirgin oluyo
Bu da senin mesajın, NİSAN ayında
Boğazına bıçak dayayan adam çok iyi babaydı hani. Çocuğu ona emanet edecektin. Kocan mı kullanmış oluyor bu durumda, sen mi?
Memuriyeti gitmesin diye bir şey yapamaz diyen de sensin.
Mal paylaşmadan hakkımı almadan ayrılmam diyen de sensin.
Boğazına bıçak dayayan adamla 4 ay aynı evde kal, burnunu sürtmeye çalış, çocuğu ona bırakma planları yap, o...pu dedi diye ailen gaza gelip seni alıyor.
Darp raporu aldığında, boğazına bıçak dayandığında neredeydi ailen?
Çünkü derdi para.resmen bilerek bırakmış gitmişsin babanın evine. bir de burada tepki görünce dolandırıyorsun lafı.
yazık oğluna.
Çünkü derdi para.
Hamileyken de çalıştım, hakkımı istiyorum yazmış.
Elbette hakkını almalı ama çocuğu harcayarak değil.
Cok kotuyum kızlar. Daha once konu açmıştım esimle kiskancligi cok abarttigi icin kavga etmistik bana vurmustu ve ben de darp raporu almistim mart ayinda. O zamandan beri ayni evde iki yabanci gibi yasadik. Ben belki duzelir diye bi umut hep saf gibi bekledim mart ayindan beri hic bir adım atmadi en ufak biseyde laf sokmalari hakaretleri devam etti. Calisiyorum maasimi alip kredi borcu oduyo, kendisi ogretmen, kendi maasiyla da geri kalan harcamalari yapip birikim de yapiyodu. Ailem sagolsun hep yanimda oldu bu surede hep bosanmam konusunda destek oldular. Ailem bursada oturuyo ben 2bucuk saat mesafede baska bi sehirdeyim. Ben bir turlu karar verip adim atamiyordum. Bugun benim bulundugum sehre geldi ailem disarda bulustuk. Cocugu da getir onu da gorelim dediler. Esim asla olmaz gorusturmem onlarla, sen ne b.k yersen ye keske seni de goturseler dedi bi araba laf soyledi.
Aylardir zulum ediyo duzelmeye hic niyeti yok. Geceleri ayri odada yatiyo, baska odada oturuyo, bizimle geZmeye gelmiyo flan.
Bugun annemler gelince dediler ki sana bir hafta muddet. Aylardir zulum ediyo sana susuyosun. Sana yanimizda o..pu diyo sen susuyosun. Hala kocam deyip duracaksan bizi unut dediler. Ben de o anda karar verdim acı cekip duracagima kanserli yeri bi anda kesip atmak lazim. Eve geldim bi valize esya topladim babamim arabasina bindik bursaya geldim. Ben bursaya dönüyorum cocugu getir diye msj attim cvp yazmadi. Gitmeden defalarca aradim acmadi. Tek canimi yakan cocugun onda kalmis olmasi. Yarin gidip dava acicam ve mahkeme ile alicam cocugumu. Suan tek canimi acitan cocugun onda kalmis olmasi.
Bikac saat once "Bu iş böyle olmaz, yarın falan gideriz bir avukata bi görüşürüz. En güzel biçimde hallederiz. " diye msj atti.
Arabamiz var benim uzerime. Bide kredi odememiz var o da benim uzerime ama kefil kendisi. Acaba bunları mi dusunuyo da bu sms i atti yoksa geri pas mi yapacak sizce.
Bi de ben gidince cocugum cok agladi sanirim esim abisini aramis cocuklari da alip bize gelin annesi gitti cok agliyo diye. (Eltimle aramiz cok iyidir o soyledi) abisi de eltim de bu konuda benim tarafimdalar burnu surtsun diye gitmedik abisi yuz vermedi dedi.
Uzuluyorum ama sadece cocugum icin. Oglum 6 bucuk yasinda. Mahkeme bana verir mi, darp raporum da var. En kisa zamanda nasil alabilirim. Bi de morale ihtiyacim var. İyi mi yaptim sizce
Çocuğumu terk etmiş gibi mi oldum sorusunu avukata değil çocuklarla çalışan bir uzmana sormalıydınız yalnız. Ben söyleyeyim evet öyle olmuşsunuz.
Öyle olmadığını varsaymak istiyorumonu sorması çocuğunu merak etmesinden değil ki, kocasıyla girdiği yarışta haksız olup olmamak.
Avukatınız doğru söylüyor.Anladığım kadarıyla eşiniz bunca zaman kredi borcu olduğu için bekliyordu.Böyle hem huzur vermeyip, hemde bu işe nokta koyamamasının ana sebebi sizin paranıza olan ihtiyaçtı.Eğer siz zamanında doğru adımları atmaya cesaret etmiş olsaydınız.Böyle anlaşmaya filan gerek duymadan çocuğunuzu zaten alır, borçlarında büyük kısmından kurtulurdunuz. Halen daha imkanınız var.Darp raporunu işleme koymama ve tazminat davası açmayacağınızı taahhüt edip, çocuğun velayeti ve borçların bir kısmı karşılığı evide tamamen size bırakmasını talep edin.Çocuk ve borçlar konusu ikiniz içinde kırmızı çizgi gibi görünüyor. Avukatla görüşüp, detaylıca sağlam bir anlaşma hazırlatın.Darp ve hakarete uğrayan sizsiniz sonuçta. Lehinize olacak detayları iyi düşünüp kullanın.Çocuğuna düşkün bir babaysa, çocukla görüşme ve onda kalma zamanlarını onunda önerdiği şartları düşünerek ayarlayın.Arkadaslar kusura bakmayin bugun ilk kez girebildim ancak yazabiliyorum.
Oncelikle cocugum benim herseyim. Onu asla bilerek isteyerek birakmis degilim. Eger cocugu alip gitseydim pesimden gelip rezillik cikarabilecek, kavga cikarabilecek birisi malesef esim. Daha once iki kez bogazima bicak dayadi ve ailemle tehdit etti. Ha diyceksiniz ki cocugunu boyle bi adama nasil birakirsin, cocugumuz onun hassas noktasi, onun icin herseyi yapar. Cok seviyo cocugu ve asla ona karsi siddet egilimi olmuyor. Sadce biraz pinti cocuga karsi o ayri olay.
Eltimlerin dukkanina gitmisler bugun, firsat bulursan beni ara oglumla konusmak istiyorum dedim eltime. Esim cocugu dukkanda birakip bi yere gitmis o sirada eltimin telefonundan oglumla konustum. Onu cok sevdigimi asla onu birakmadigimi yanina gelecegimi soyledim. O da bana sevdigini soyledi icim bi nebze rahatladi. Eltim sonradan mesaj yazdi, keyfi yerine geldi gibi yuzu guluyo dedi.
Bugun avukata gittim. Olaylari anlattim. Cocugumu terketmis gibi mi oldum ben simdi dedim, annen seni terketti der ogluma dedim, her halukarda sen evden ayrilmasaydin bile sana karsi zaten dolduruyor ki zaten cocugu alip gitseydin olay buyuyebilir, maddi yonden seni zor durumda birakmak isteyebilirdi dedi (kredi borcumuz var 100000 tl kadar) biz anlaşma teklif edicez dedi esimi aradi avukat. Esim de onlar cocugu kaciracakti ben biliyom annesiyle babasinin doldurusuna geldi de gitti esim evden, Kaciracaklardi cocugu ondan gelmedim dedi avukata telefonda. Saygi cercevesinde anlasmaniz hem cocugunuz icin hem sizin icin daha uygun olur, cekismelide cocugunuz cok yipranacak dedi esime. Esim de kabul etti. Geri donmemi, oglumla evde benim kalmami, isi birakip tazminatimi yakmamami, kendisinin evden ayrilip annesinin yaninda yasayacagini soyledi avukatima. Hemen u donusu yapti yani esim.kesinlikle cocugumu istedigimi ve borc odemek istemedigimi belirttim, avukatim sartlarinizi tam olarak belirleyelim haftaya yuzyuze konusalim dedi avukatim. Esimle de avukatim gorusecek. Avukatim diyor ki maddi konulardan biraz ödün verip cocugu vermeye ikna edicez diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?