Babamin evine döndüm çok kötüyüm

Darp raporunun hiçbir hükmü yok çünkü Mart ayında almış sonra barışıp evliliğinize devam etmişsiniz bu durumu kabullendiğiniz için kullanamazsınız onu. Keşke çocuğu bırakmasaydınız eşiniz belli ki pisleşecek mahkeme kararı diyorsunuz da hemen yarın dilekçe verseniz adli tatil var size mahkeme günü ancak Eylül’de verirler. O zamana kadar çocuğunuz siz olmadan napar? Bu zamana kadar beklemeniz zaten asıl büyük hata ailenizi takdir ettim. Umarım daha sonra çocuğunuz veya kendiniz için her ne sebeple olursa olsun bu adama dönmez ailenizi üzmezsiniz

Yazıklar olsun diyorum!!! O çocuğu perişan etmeye hakkınız var mıydı bu şekilde? Kaç aydır hiç bir planlama yapmadınız. Durup dururken aileniz geldi diye bir güzel eşyalarınızı falan toplayıp gittiniz öyle mi? O çocukta nasıl derin yaralar açtınız kim bilir? Eşinizin burnu sürtülsün diye sözde bu hareketi bilinçli yaptınız bence. Dava açacakmışsınız da öyle açacakmışsınız da pek inandırıcı değil. Çocuğu terk etmişsiniz Bi kere velayeti alacağınız dan ne kadar da eminsiniz

Hayir barismak gibi bi niyetim yok. İslerimi duzene sokucam bi de psikolojik destek aliyorum yatis verdi doktor ama istemedim toparlanana kadar biraz cocukla da ayri kalmak iyi olur diye dusundum. Ama alicam cocugumu
Cocugunuz size en buyuk ilac en buyuk destek siginak olur. Onu hemen alin eltinizle mi isbirligi yaparsiniz nasil olur bilmiyorm ama bence isterseniz alabilirsiniz. Anne kuzusu o daha melek sizsiz nasil durur

Hayir barismak gibi bi niyetim yok. İslerimi duzene sokucam bi de psikolojik destek aliyorum yatis verdi doktor ama istemedim toparlanana kadar biraz cocukla da ayri kalmak iyi olur diye dusundum. Ama alicam cocugumu
Ha deyince mahkeme kararıyla alabileceğinizi mi düşünüyorsunuz? Adli tatil var şuan, büyük ihtimalle Eylüle kadar ancak alırsınız oğlunuzu. Ne yapacak o zamana kadar çocuk sizsiz? İnşallah eşiniz oğluna.biraz merhamet ederde kendi verir.

Cok cirkeflesecek. Asla vermek istemeyecek. Kavga edecek tehdid edecek. Acikcasi biraz da burnu surtsun istedim. Surekli kovuyo beni evden ben yuzsuz gibi duruyodum
Bencede boyle insanlar hastalikli en iyisini yapip gitmissin cocugun icin uzulme elbet sana verilicek velayet babasida iyi bakar diye dusunuyorum bence suan hic uzulme sevin ondan kurtuldun die

Çok a
ni kara
çok ani karar vermişsiniz hanımefendi.Yaşadıklarınız çok kötü travma.Eşim dediğiniz şahsiyetın duzelecegı yok .Severekmı evlenmiştınız.Çocugunuzu alıp sessızce gıtseydınız keşke.

bi yandan da iyi olmuş tek başına çocuğa bakamayacağını anlasın yok bırak git demekle olmaz. mahkemede sana verir neden vermesin ne kadar uzak o kadar iyi asla pişman olup dönme

Dediğiniz gibi Mart ayından beri durum bu bir gün oğluyla beraber çıkıp gidebilirdi o evden
Ama konu sahibi ayrılmak istemiyor ki
Çocuğu yanına alırsa kocasının kendisini arayıp sormayacağını biliyor
Çocukla perişan olsun burnu sürtsün af dilesin istemiş

Konu sahibinin konuları beni çıldırtıyor
Çalışan anne babası arkasında olan bir kadının böyle kendini ezdirmesi maddi manevi şiddet görmesi dünyanın hakaretin işitip hala yuvam deyip durması
Neyse üzmek istemiyorum ama bu evliliğin sonu yok bu kadar basit

Çocuğu niye bıraktın diyenler olmus. Evet cocuk için bu bir travma. Ama belki kadın korktu belki adam manyak belki zarar verme potansiyeli vardı o durumda birilerine. Maalesef etraf manyak dolu. Bugün bi haber okudum dehşete düştüm. Adam annesinin yerini söylemedi diye gencecik kızını öldürmüş. Allah zorunuzu kolaylaştırsın. Manyaklarla uğraşmak zor

Adam ogretmen oldugu halde krediyi sana cektirmis, senin maasina da el koymus. Ustune hakaret falan. Iyi dayanmissin

Babasi cocuga bisey yapmaz tabi vicdani varsa adi deyyusun.yarin polisi al mahkemeni ac cocugunu al ve aikenle yasa.yahu bu adam iflah olmaz cunku terbiyesiz saygisiz pisligin teki yoluna bak neden kotusun.burnu filan surtmez onun kendi demis zaten seni insallah gotururler diye.marttan beri duzelmemeis demekki bunun hayatinda baska biri var.kac ay gecmis yani ayri yatmak oturmak normak degil aklini basina al donme

Çocukla ayrı kalmak hangi aşamada iyi olur diye düşündünüz?
Mahkemeye çocuğunu bırakıp gitti derse ne olacak?

Sen çocugu niye bıraktın ki gidecem dersen vermez tabi çocuğu sana gitceni söylemicektin çocugu da alıp gidecektin 1 saat sonra gitseydin
O çocugun şuan çektiğini korkusunu düşünmek bile istemiyorum

Eğer çocuğu almak gibi bir niyetin varsa psikiyatri servisine yatmak iyi fikir değil
Psikolojik sorunları var annenin çocuğa bakamaz deyip velayet isteyebilirker

Bu düşündüklerinizi o yavrucak nasıl anlasın?
Çocuğunuzla ayrı kalmak diyelim ki size iyi gelecek.
Peki çocuğunuzun hisleri?
Yaşadığı terkedilmişlik duygusu?
Ömrü boyunca izini taşıyacak bugün yaşadıklarının.
Benim içim cız etti,
o masum yavruyu düşünemiyorum.

Çocukla ayrı kalmak hangi aşamada iyi olur diye düşündünüz?
Mahkemeye çocuğunu bırakıp gitti derse ne olacak?
Muhtemelen de diyecektir adam yani yalan da degil sonuçta çocuga çok üzüldüm tek masum ve tek zarar gören o olmuş ALLAH yardımcısı olsun çocugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…