Babamin evine döndüm çok kötüyüm

Çocuk kadının canı,şu an zaten cami yaniyor pişman olmuş bı anlık öfkeyle karar vermiş. Biraz insanı yorum yapın,teselli edin. Niye bıraktın deyince yarasına merhem olmuyirsunuz.
Evladin döner konu sahibi ama burnu surtsun diye sakın umutlanma bu adam seni kafasında bitirmiş.Hakkinda en hayırlısı olsun evladın ve senin için.

Hayir barismak gibi bi niyetim yok. İslerimi duzene sokucam bi de psikolojik destek aliyorum yatis verdi doktor ama istemedim toparlanana kadar biraz cocukla da ayri kalmak iyi olur diye dusundum. Ama alicam cocugumu
Madem yatış yapılacak kadar kötüsünüz almayın çocuğu.
Kocanız mahkemede anne psikolojik sorunlu, çocuğu da terkedip gitti der, velayeti alır. Siz de istediğiniz kadar kafa dinlersiniz.

Bir anlık öfke değil aslında öyle olsa belki farklı yorumlar olabilirdi. Konu sahibi Mart Ayından beri yaşıyor bu durumu. Durmuş durmuş da çocuğu birakıp neden gidiyor?

Neyi teselli edelim, herşeyi planlayıp, en azından evladı için en doğru adımı atmaliydi, yeterince vakti vardı çünkü.

Cok cirkeflesecek. Asla vermek istemeyecek. Kavga edecek tehdid edecek. Acikcasi biraz da burnu surtsun istedim. Surekli kovuyo beni evden ben yuzsuz gibi duruyodum

Umarim fakesin. Hiç bir anne adam burnu sürtsün diye çocugunu birakip gitmez. Eş kişisine ulaşamiyorsun ama çocuğun ağladiğindan haberdarsin. Sana sonradan mesaj atiyor,..

Ailen ile kendi evine gidemiyormusun çocuğu almaya?

Çelişkili olaylar. Bu konu en az 30 sayfa olur ve zerre inanmiyorum gerçekliğine.

Ben de ailemin yanındayım.üstelik hamileyim 1 çocuğum da Yanımda.boşanmak istemiyorsun.üzülüyorsun.sonrasını düşünüyorsun.bugün yeğenim çocuğuma senin baban yok deden var dediğinde çocuğumun o surat ifadesi.yukarı tükürsen sakal aşağı tükürsen bıyık bizim durum.ne yapacağız.Allah yardımcımız olsun

Çünkü ayrılmaya niyeti yoktu.
Çocuğunu düşünseydi çoktan dava açar ayrılırdı.
Çocuğu bilerek kocasına bıraktı. Anne diye ağlar, kocası da evladına kıyamaz, geri dönmesi için yalvarır diye bıraktı bence.

Valiz hazırlayacak kadar vakti olan kadın, çocuğunu da alırdı. Ailesi yanındayken hiçbir halt edemezdi kocası.

Yapmayın gözünüzü seveyim.
Aylardır öfkelenmemiş,adamın her türlü hakaretini,kötü muamelesini sineye çekmiş bir insan bugün de öfkelenmeden,
hesabını yaparak hareket edebilirdi.
Üstelik başında büyükleri varken.
Anneanne,dede demiyor mu torunumuzu bırakmayalım diye?
Kalpleri ancak Allah bilir ama ben konu sahibinin çocuğunu bilerek almadığını düşünüyorum.
Kocasının burnu sürtsün,
kendisinin değerini anlasın istiyor.

Hayir barismak gibi bi niyetim yok. İslerimi duzene sokucam bi de psikolojik destek aliyorum yatis verdi doktor ama istemedim toparlanana kadar biraz cocukla da ayri kalmak iyi olur diye dusundum. Ama alicam cocugumu

Yatişmi verdi doktor?? Evet bencede keyif yap. Bir iki aya okullar tekrar açiliyor.

Fake konu açma demiyorum, yine aç hobi olarak ama bu dünyada gerçekten annesiz büyüyen çocuklar var. Onlarin acisini reyting alma adina kullanma!!

Ben yazdıklarından canının yandığını anladım,sebebini bilemem dediğiniz gibi kalpleri ancak Allah bilir. Üzüldüm ama çocuğu niye bıraktın diye sormanin kime ne faydası var,keşke birakmasaydi ama yapmış bir hata.

Evet çok haklısınız. Ama konu sahibi çokta ani çıkmamış. Biraz önce kendisi yazdı çocuktan biraz ayrı kalmanın iyi olacağını düşündüm diye.

Ortalık değişti.İnsanlar kudurdu.

Gerçekten üzülme.
Nisan ayında bile dayak yediği halde kocasından şikayetçi olmak istememiş sevdiği için. Polisler zorlamış. O zaman bile çocuğu bırakıp gitsem mi diye düşünmüş. Yani hep aklındaymış çocuğu bırakmak.

Ya umarım faketir.
Karısını döven söven iğrenç karakterli bir öğretmen, sürekli susup pusan hala kocam diyen bir kadın ve en önemlisi tüm bunların arasında 6,5 yaşında bir çocuk yoktur gerçekte

Evet çok haklısınız. Ama konu sahibi çokta ani çıkmamış. Biraz önce kendisi yazdı çocuktan biraz ayrı kalmanın iyi olacağını düşündüm diye.
Onu okumadım ben babası bizi unut deyince bir anlık gafletle çıktı gitti olarak algiladim,çocuk evde yok us heralde aramış getirmemiş olay çıkmasın diye ailesiyle dönmüş.Simdide çok üzülüyor olarak okudum,eğer bilereksede yazık günah.

Eski konuları ve yaptığı yorunlari okumamistim ne diyim çocuğa yazık,çok yazık. Uyuyamaz bile şimdi. Ben çok farklı algilamisim

Onu geç, kendine yada topluma zarar vermeyen birine doktor yatiş vermez.

Onu geç, bavul toplamaya eve gidebiliyorda, çocuğu için gidemiyormu? Kullandiği kelimeler, ifade etme şekli üstelik o kadar soğuk ki. Kesinlikle fake.

Ha bide hem mahkeme yolu ile çocuk almak istemesi hem "bir ara çocuksuz olursam iyi olur beaa" demenin çelişkiside var. Hiç gerçekçi değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…