Babamın göğüslerime bakması

Lastkiss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
18
1
1
26
Merhaba
Aslında kendi hesabımdan yazıcaktım ama yapamadım bu yüzden yeni bir hesaptan yazıyorum
Öncelikle 17 yaşındayım babamı seviyordum ama yaklaşık 1 yıldır konuşmamaya çalışıyorum odamdan çıkmıyorum bir değil iki değil çok fazla kırıldım abartıyo muyum bilmiyorum kimseye söyleyemedim çok utanıyorum buraya yazmaya karar verdim sadece rahatlamak istiyorum
çok mu abartılı karşıladım olayı normal mi bu çok rahatsız oluyorum
Açık olması kapalı olması farketmiyor :(

17 yasindasin kzum. Goguslerin buyuyor simdi. Ufaktan genc kiz goguslerine yol alirken bende oyleydi. Hos pekte buyumedi, findik buyuklugunde ama..:63:
Herkes goguslerime bakiyor gibi gelirdi bana. Hatta omuzlarimi egerdim one dogru goguslerim belli olmasi kaybolsun diye.
Bi zaman sonra gecti bu takinti.
Sakin omuzlarini egme, bi tandigim bu yuzden su an kambur.

Bence tum olay bundan ibaret. Sen herkes goguslerinw bakiyor saniyosun.Bi babaya konduramam ben baska biseyi ya:110:

Merhaba
Aslında kendi hesabımdan yazıcaktım ama yapamadım bu yüzden yeni bir hesaptan yazıyorum
Öncelikle 17 yaşındayım babamı seviyordum ama yaklaşık 1 yıldır konuşmamaya çalışıyorum odamdan çıkmıyorum bir değil iki değil çok fazla kırıldım abartıyo muyum bilmiyorum kimseye söyleyemedim çok utanıyorum buraya yazmaya karar verdim sadece rahatlamak istiyorum
çok mu abartılı karşıladım olayı normal mi bu çok rahatsız oluyorum
Açık olması kapalı olması farketmiyor :KK43:
Tecavüz edene kadar susacak değilsin heralde. Gerekirse kamera yerleştir ve git şikayet et. Durduğun kabahat. Kendi öz kızından çocuk yapanlar var. Baba da olsa ana da olsa, oluyor böyle şeyler günümüzde. Durum daha da kötüleşmeden kendini kurtar.

Daha dün öz kızlarına tecavüz eden baba haberi vardı.
O yuzden gerçek olduğunu düşünüyorum.

Konu sahibi başka rahatsız davranışları varmı ?

Tecavüz edene kadar susacak değilsin heralde. Gerekirse kamera yerleştir ve git şikayet et. Durduğun kabahat. Kendi öz kızından çocuk yapanlar var. Baba da olsa ana da olsa, oluyor böyle şeyler günümüzde. Durum daha da kötüleşmeden kendini kurtar.
Bir yıldır böyle zaten hep odama çekiliyorum

Daha dün öz kızlarına tecavüz eden baba haberi vardı.
O yuzden gerçek olduğunu düşünüyorum.

Konu sahibi başka rahatsız davranışları varmı ?
Var ama cinsel anlamda yok kısa bişey giydiğimde bakarken görmüştüm

Back
X