Babamın göğüslerime bakması

olayı tam anlatsan.
yani babanız kızım ne kadar büyüdü diye bakıyor olabilir, kıyafetinizi süzüyor ve sizi uyarmasa bile annenizi uyarıyor olabilir.
tam olarak kötü bir bakış olduğundan eminseniz yüzüne vurmaktan çekinmeyin.
Kenetlenmiş bir şekilde sadece orasıydı

benim babam göğüslerime baksa herhalde ne fark ederim, nede birşey kondururum..
giyiniş tarzınız nasıl? eğilince falan gözüküyor mu?
Evet ama sadece çatalı oda eğilince zaten farkettikten sonra giyinişime dikkat ettim ama hiç bişey değişmedi

Kenetlenmiş bir şekilde sadece orasıydı
Baban üvey mi? Öz de üvey de olsa kesinlikle annene söylemelisin. Belki senin haberin olmadan aldatma vakaları olmuştur,annen bile bile affetmiştir akıllandı diye,belki sapıktır?

benim babam göğüslerime baksa herhalde ne fark ederim, nede birşey kondururum..
giyiniş tarzınız nasıl? eğilince falan gözüküyor mu?

sen açık giyiniyorsun baban ondan bakıyor deyip kızı suçlamak mı amacın?
el kadar bebeğine tecavüz eden babalar var bu ülkede giyim ne alaka?

bence sana öyle geliodur baban cidden büyüdüğünün farkına varmış gibi bakmıstır bu kac kez oldu onun dısında farklı yaklaşımları oldu mu önemli olan bunlar

Görmedim ama baktığını anlayabiliyorum yemek masasında baktığını unutmuyorum bişey anlatıyordum onun yüzüme bakıyordum o ise hiç göz teması kurmadan uzun uzun bakmıştı

Sakin kafanda kuruyor olmayasin?
Yani ensest seyler mi dusunuyosun diyicem artik.
Insan babasindan nasil suphelenir aklim almiyor. Bir de gormedim ama anliyorum diyorsun.
Nasil is bu?
Normal hareketleriniz nasil? Seni sever mi oper mi? Baska kardesin var mi?

L Lastkiss

ya degisen bedeninizi yadirgiyor ve bu yadirganmanin baskalari tarafindan da fark edildigini zannediyorsunuz. bu surede babaniz kizinin artik buyudugunu fark ediyor ve "ne ara buyudu bu" diye bakinirken siz bunu yanlis yorumluyorsunuz yadirgama gudunuz ile.
yahut babaniz bir ensest zihniyeti icerisinde.
annenizle yakinliginizi bilemiyoruz, kaygi ve korkularinizi elbet ki annenizle paylasmaniz gerekir ancak annenizin pasif bir insan oldugunu dusunuyorsaniz, yani boyle bir durum varsa ve siz acilirsaniz tepkisiz kalacagini zannediyorsaniz lutfen gidip okulunuzun rehber ogretmeni ile konusun.

sen açık giyiniyorsun baban ondan bakıyor deyip kızı suçlamak mı amacın?
el kadar bebeğine tecavüz eden babalar var bu ülkede giyim ne alaka?

ya tamda öyle demek istedim.
hani nihat doğan demiştiya mini etek giyerse tecavuzu hak etmiştir diye..

konu sahibi ne demek istediğimi anladı :KK51: siz anlamasanız da olur :KK66:

bence sana öyle geliodur baban cidden büyüdüğünün farkına varmış gibi bakmıstır bu kac kez oldu onun dısında farklı yaklaşımları oldu mu önemli olan bunlar
Bi kaç kere südyenimin arkasını çekmişti ama şaka yapıyor gibiydi sadece bu

valla baban seni sevip öpmez mi adam nie senin göğsüne baksın bence sen göğüslerin büyüdüğünden ve son zamanlardaki haberlerden etkilendin kendi kendine paranoya yapıosun bir yıldır göğüslerine bakan adam baska bişey için de atak yapardı dokunurdu vs..

ya tamda öyle demek istedim.
hani nihat doğan demiştiya mini etek giyerse tecavuzu hak etmiştir diye..

konu sahibi ne demek istediğimi anladı :KK51:

biz biraz geç anlıyoruz bize de anlatsana..
denize giderken de bakıyor muymuş sor mayo giyince vs. malum o zaman hiç eğilme derdi olmuyor.

biz biraz geç anlıyoruz bize de anlatsana..
denize giderken de bakıyor muymuş sor mayo giyince vs. malum o zaman hiç eğilme derdi olmuyor.
"biz" derken ? siz kimsiniz ?
benim muhatabım konu sahibide..
denize giderken de bakıyormuşmuş bakalım konu sahibi ne diyecek

öz baban mı? sözlü olarak taciz etti mi ? detaylı anlatmamışsın böle öneli bi konuyu banada fake gibi geldi bilmiyorum değilsede korkunç bişey belki yanlış anlıyosundur he eger kesin eminsen giyimine filanda dikkat et bi süre ve anneninde sana yardımcı olamıcanı düşünüyosan buradaki arkadaşın dediği gibi okuldaki rehber hocanla konuş

çocukken ki ilişkileriniz nasıldı ? mesela hep öper sarılır mıydı?
tek kardeş mişsiniz, yeğenleri falan var mı? onlarla ilişkileri nasıl..
eğer bu karakterdeyse hep beraber dışarı çıkınca da millete bakıyordur herhalde.

Back
X