Babamın göğüslerime bakması

Olayın nasıl geliştiğini anlatır mısınız ?

Herşey mümkün artık. Öz kızına tecavüz eden sapıklar ile doldu ortalık.
Ama yinede sormak istiyorum. Sadece baban mı yoksa baskalarida bakıyormu göğüslerine?
Belkide sen takıntı yapmış olabilirsin.iyice emin olmalısın. .

Sadece gögüslerinize mi bakıyor?
Bu şüphenizi mutlaka ama mutlaka annenize anlatmak zorundasınız..

Herşey mümkün artık. Öz kızına tecavüz eden sapıklar ile doldu ortalık.
Ama yinede sormak istiyorum. Sadece baban mı yoksa baskalarida bakıyormu göğüslerine?
Belkide sen takıntı yapmış olabilirsin.iyice emin olmalısın. .
Bazen sokaktaki insanlar normalden biraz büyük ama onlar çok sorun değil bakıyolar geçip gidiyor

Sadece gögüslerinize mi bakıyor?
Bu şüphenizi mutlaka ama mutlaka annenize anlatmak zorundasınız..
Ama ne diyeceğim bunca yıldır evli olduğun adam göğüslerimr bakıyor mu
bunu yapmak istemiyorum

Sakin sana oyle geliyor olmasin? Baba bu ya. Benim babam goguslerime bile baksa farketmezdim kondurmazdim, beklemezdim çünkü. .
Sen nasil boyle bir seyi konduruyorsun? Daha once bir seyini mi gordun babanin?

Çok uzun zamandır içimde kimseye söyleyemedim hiç hoş bişey değil
Annenle konuş bu işi oluruna birakmazsin birakirsan bugün gogusune bakan yarın ne yapmaz Allah korusun tedbiri elden bırakma babanda olsa ne babalar var offf yanlız kalma onunla

Bakarken yakaladığında terslesen ne bakıyorsun rahatsız oluyorum diye belki utanır yapmaz.

Üvey mi? Öz mü? Birde öz baban bile olsa göğüslerine baktığını Nasıl düşünürsün Nasıl farkedersin? Allahımmm dünya ne hale geldi

olayı tam anlatsan.
yani babanız kızım ne kadar büyüdü diye bakıyor olabilir, kıyafetinizi süzüyor ve sizi uyarmasa bile annenizi uyarıyor olabilir.
tam olarak kötü bir bakış olduğundan eminseniz yüzüne vurmaktan çekinmeyin.

Sakin sana oyle geliyor olmasin? Baba bu ya. Benim babam goguslerime bile baksa farketmezdim kondurmazdim, beklemezdim çünkü. .
Sen nasil boyle bir seyi konduruyorsun? Daha once bir seyini mi gordun babanin?
Görmedim ama baktığını anlayabiliyorum yemek masasında baktığını unutmuyorum bişey anlatıyordum onun yüzüme bakıyordum o ise hiç göz teması kurmadan uzun uzun bakmıştı

kimse konduramaz ama işte dünya kirlendi öyle babalara şahit olduk ki hayır olamaz diyemiyoruz konu sahibi 17 yaşında göğüsleri yeni olgunlaşmış belli ki babasının da ilgisini çekiyor bakıyor.. annesiyle konuşması tek çare..

benim babam göğüslerime baksa herhalde ne fark ederim, nede birşey kondururum..
giyiniş tarzınız nasıl? eğilince falan gözüküyor mu?

Back
X