Babamın göğüslerime bakması

Merhaba
Aslında kendi hesabımdan yazıcaktım ama yapamadım bu yüzden yeni bir hesaptan yazıyorum
Öncelikle 17 yaşındayım babamı seviyordum ama yaklaşık 1 yıldır konuşmamaya çalışıyorum odamdan çıkmıyorum bir değil iki değil çok fazla kırıldım abartıyo muyum bilmiyorum kimseye söyleyemedim çok utanıyorum buraya yazmaya karar verdim sadece rahatlamak istiyorum
çok mu abartılı karşıladım olayı normal mi bu çok rahatsız oluyorum
Açık olması kapalı olması farketmiyor :KK43:
ınanmak ıstemıyorum

Şu olayı niye düzgünce anlatmıyorsunuz, anlatın bizde yardımcı olalım..Şimdi ''ağam bizimle eğlenir'' diycem, bi tarafımda diyor ki ''niye eğlensin sanki böyle olaylar görmedik mi son zamanlarda?''
neyse takipde olacağım şimdilik.

Ya hayır anlayamıyorum niye fake okup böyle bir konu açıyım ki niye yani
giyimime babamın bakmamaması için dikkat etmek istemiyorum
Detay verilmesi ne
nasıl baktığını mı anlatıyım ne giydiğimi mi
gerçekten sende problemlisin üvey mi oz mu diorz anlamaya çalışıyoruzz seni iyi dikkat etme daha çok baksın

Gözümle görmeden böle bişeye inanmam...

bende öyle derdim .. hatta olay ortaya çıkıp adam hapse girdiğinde bile inanmadım yanlışlık vardır bebekten alınan dna ile herşey ortaya çıkar dedim..
sonuç şu anda bu kızın anlatıklarının gerçek olabileceğine kesinlikle inanıyorum..

baba hayırdır nereye bakıyorsun desene farkettiğinde, annen de varken.

tüm konuyu okuyamadım ama genç kız kısa bişey giydiğinde bakıyormuş öyle okudum bende kızıma bakıyorum şu an bazen diyorum ne kadar büyüdü genç kız babası da böyle olabilir mi bilmiyorum

Back
X