Babamın göğüslerime bakması

ya tamda öyle demek istedim.
hani nihat doğan demiştiya mini etek giyerse tecavuzu hak etmiştir diye..

konu sahibi ne demek istediğimi anladı :KK51: siz anlamasanız da olur :KK66:
Tam olarak ne demek istedin cidden? Açık giyinen tecavüzü hakeder ya da konu sahibinin kazara bir yerleri açılıyorsa babası ne yapsa hakkıdır mı demek istedin?

kızım sen fake misin konuyu acıp kactın allah alaaa adam gibi anlat bakıosa adam ne zamandır bakıo kac kez yakaladın öz baban mı dokunma yad baska taciz var mı adam gibi anlat

öz baban mı? sözlü olarak taciz etti mi ? detaylı anlatmamışsın böle öneli bi konuyu banada fake gibi geldi bilmiyorum değilsede korkunç bişey belki yanlış anlıyosundur he eger kesin eminsen giyimine filanda dikkat et bi süre ve anneninde sana yardımcı olamıcanı düşünüyosan buradaki arkadaşın dediği gibi okuldaki rehber hocanla konuş
Ya hayır anlayamıyorum niye fake okup böyle bir konu açıyım ki niye yani
giyimime babamın bakmamaması için dikkat etmek istemiyorum
Detay verilmesi ne
nasıl baktığını mı anlatıyım ne giydiğimi mi

Tam olarak ne demek istedin cidden? Açık giyinen tecavüzü hakeder ya da konu sahibinin kazara bir yerleri açılıyorsa babası ne yapsa hakkıdır mı demek istedin?
ceyz tabiki onu demek istemedim. :KK51:
kız istediği gibi giyinir, insan babasından ne kötülük bekler ki sonuçta.
ben sadece merak ettim. zira annesine konuyu açacaksa, babasının savunma şekli gözüme geldi o niyetle bakmadım olacak.

Ya hayır anlayamıyorum niye fake okup böyle bir konu açıyım ki niye yani
giyimime babamın bakmamaması için dikkat etmek istemiyorum
Detay verilmesi ne
nasıl baktığını mı anlatıyım ne giydiğimi mi
Ozaman kısa cvp verme kaç kişi sormuş sana öz mü? üvey mi? diye çok mu zor bi soru çatlayacam yaa
cvp hep bir yada iki cümle şunu doğru düzgün anlatsana yardımcı olalım :KK20::KK20:

kız kardeşim anlattı. bizim bir akraba ile benim küçük kız kardeşim yaşıt..
bu adam onları kucağına alıp, kendi kızı ve kardeşimin göğsüne dokunup, bak bak çıkmaya mı başlamış bunlar falan dermiş..
o yüzden şaşırmıyorum gerçekten.

Merhaba
Aslında kendi hesabımdan yazıcaktım ama yapamadım bu yüzden yeni bir hesaptan yazıyorum
Öncelikle 17 yaşındayım babamı seviyordum ama yaklaşık 1 yıldır konuşmamaya çalışıyorum odamdan çıkmıyorum bir değil iki değil çok fazla kırıldım abartıyo muyum bilmiyorum kimseye söyleyemedim çok utanıyorum buraya yazmaya karar verdim sadece rahatlamak istiyorum
çok mu abartılı karşıladım olayı normal mi bu çok rahatsız oluyorum
Açık olması kapalı olması farketmiyor :KK43:
kıyamet size kopacak ,ulan fantaziye bak:KK53::KK53::KK53:

Ozaman kısa cvp verme kaç kişi sormuş sana öz mü? üvey mi? diye çok mu zor bi soru çatlayacam yaa
cvp hep bir yada iki cümle şunu doğru düzgün anlatsana yardımcı olalım :KK20::KK20:

bide gerçek üyeliği varmışta, bu yeni üyeliğiymiş..
eski üyeysen azıcık tecrübesini konuştursun yani.. öz mü üvey mi bu kadar basit

Bence sen takıntı haline getirmişsin göğüslerin biraz büyükse kompleks yapmışsın
Bir sene diyorsun kötü niyet olsa illaki başka şeyleri olurdu yada başka şeyleri varmı?
ay nebeleyim biraz fazla bilgi ver

kız kardeşim anlattı. bizim bir akraba bile benim küçük kız kardeşim yaşıt..
bu adam onları kucağına alıp, kendi kızı ve kardeşimin göğsüne dokunup, bak bak çıkmaya mı başlamış bunlar falan dermiş..
o yüzden şaşırmıyorum gerçekten.

ya bunu bana bir kaç yaşı büyük kadın arkadaş anlattı,
kendi küçüklüğüne dair.
yakın akrabadan, ama tabi o dönem taciz olduğunu hiç düşünmemiş, aslında hala düşünüp düşünmediğine emin değilim, sadece "o dönemde yetişkinler ne kadar garip davranıyorlardı" demişti

Bu kadar insanın sinirini bozmaya hakkın yok .Burada herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor ama sen cevap bile vermiyorsun.Müsait değilsen bile neden konu açıyorsun ?
Bunu yapmaya hakkın yok.

ya bunu bana bir kaç yaşı büyük kadın arkadaş anlattı,
kendi küçüklüğüne dair.
yakın akrabadan, ama tabi o dönem taciz olduğunu hiç düşünmemiş, aslında hala düşünüp düşünmediğine emin değilim, sadece "o dönemde yetişkinler ne kadar garip davranıyorlardı" demişti

göğüs yeni çıkınca insan çok utanıyor. saklamaya çalışıyor falan. en azından bende öyle oldu..
kız kardeşimde zaten çok utandığından kimseye birşey diyememiş..
şimdi şimdi anlıyor oda yapılan davranışın ne kadar çirkin ve yanlış olduğunu..

Back
X