- 12 Şubat 2016
- 1.382
- 1.443
- 53
bence fake bole sarcısı bi olayda insan duramaz yani detaylı anlatır diye düşünyrm bi kelime yazıyo sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence fake bole sarcısı bi olayda insan duramaz yani detaylı anlatır diye düşünyrm bi kelime yazıyo sadece
Tam olarak ne demek istedin cidden? Açık giyinen tecavüzü hakeder ya da konu sahibinin kazara bir yerleri açılıyorsa babası ne yapsa hakkıdır mı demek istedin?ya tamda öyle demek istedim.
hani nihat doğan demiştiya mini etek giyerse tecavuzu hak etmiştir diye..
konu sahibi ne demek istediğimi anladısiz anlamasanız da olur
![]()
Baban üvey mi ona niye cevap vermyorsun? Kaç kişi sorduk.Uzun zamandır denize gitmiyoruz ailece biyere gitmekten çekiniyorum
Görmedim ama baktığını anlayabiliyorum yemek masasında baktığını unutmuyorum bişey anlatıyordum onun yüzüme bakıyordum o ise hiç göz teması kurmadan uzun uzun bakmıştı
Ya hayır anlayamıyorum niye fake okup böyle bir konu açıyım ki niye yaniöz baban mı? sözlü olarak taciz etti mi ? detaylı anlatmamışsın böle öneli bi konuyu banada fake gibi geldi bilmiyorum değilsede korkunç bişey belki yanlış anlıyosundur he eger kesin eminsen giyimine filanda dikkat et bi süre ve anneninde sana yardımcı olamıcanı düşünüyosan buradaki arkadaşın dediği gibi okuldaki rehber hocanla konuş
ceyz tabiki onu demek istemedim.Tam olarak ne demek istedin cidden? Açık giyinen tecavüzü hakeder ya da konu sahibinin kazara bir yerleri açılıyorsa babası ne yapsa hakkıdır mı demek istedin?
Ozaman kısa cvp verme kaç kişi sormuş sana öz mü? üvey mi? diye çok mu zor bi soru çatlayacam yaaYa hayır anlayamıyorum niye fake okup böyle bir konu açıyım ki niye yani
giyimime babamın bakmamaması için dikkat etmek istemiyorum
Detay verilmesi ne
nasıl baktığını mı anlatıyım ne giydiğimi mi
kıyamet size kopacak ,ulan fantaziye bakMerhaba
Aslında kendi hesabımdan yazıcaktım ama yapamadım bu yüzden yeni bir hesaptan yazıyorum
Öncelikle 17 yaşındayım babamı seviyordum ama yaklaşık 1 yıldır konuşmamaya çalışıyorum odamdan çıkmıyorum bir değil iki değil çok fazla kırıldım abartıyo muyum bilmiyorum kimseye söyleyemedim çok utanıyorum buraya yazmaya karar verdim sadece rahatlamak istiyorum
çok mu abartılı karşıladım olayı normal mi bu çok rahatsız oluyorum
Açık olması kapalı olması farketmiyor![]()
Ozaman kısa cvp verme kaç kişi sormuş sana öz mü? üvey mi? diye çok mu zor bi soru çatlayacam yaa
cvp hep bir yada iki cümle şunu doğru düzgün anlatsana yardımcı olalım![]()
kız kardeşim anlattı. bizim bir akraba bile benim küçük kız kardeşim yaşıt..
bu adam onları kucağına alıp, kendi kızı ve kardeşimin göğsüne dokunup, bak bak çıkmaya mı başlamış bunlar falan dermiş..
o yüzden şaşırmıyorum gerçekten.
ya bunu bana bir kaç yaşı büyük kadın arkadaş anlattı,
kendi küçüklüğüne dair.
yakın akrabadan, ama tabi o dönem taciz olduğunu hiç düşünmemiş, aslında hala düşünüp düşünmediğine emin değilim, sadece "o dönemde yetişkinler ne kadar garip davranıyorlardı" demişti